- 20 Kasım 2012
- 2.794
- 79
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.841
hadi hamilelik takvimi yapta görelim bebişi
daha erken teyzesi kız biraz zaman geçsin aklımda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi hamilelik takvimi yapta görelim bebişi
daha çok geçmedi 2 3 gün geçti bugün 28. günümkaç gün geçti kuzucum
daha erken teyzesi kız biraz zaman geçsin aklımda
daha çok geçmedi 2 3 gün geçti bugün 28. günüm
test yaptım diyodun, doktoru arayıp adet söktürücümü kullansan ayyy inşallah 9 ay adet olmazsın melekim aminnnnnnn
test tek çizgi çıktı dün sabah keşke 9 ay olmasam tedaviye gerek olmasa hiç....benim hiç geçmezdi yok adet söktürücü kullanmam çünkü iki seçenek var ya adet olucam yada 9 ay olmucam ben 9 ay olmamayı tercih ederim
ben de gönül koymuştum sana görmedin diye:))) sağol canım Allahım meleklerimizi korusun bu sevinç hiç bitmesin hala suratım sırıtık geziyorum evde:)))))))))))
bende senden yana ikinci şıkkı tercih ederim canımcım
bendeeeeeeeee
öyle yada böyle inş artık daha fazla beklemem sana yetişirim bende
bitanem ben çok memnunum başka yerlerde de çok yazdım kendisini işine adamış bi doktor çok severek yapıyo işini..defalarca telefon açtım hep cevap verdi. bu kez bizim ısrarlarımızla co cultur yaptı..kendisi çok faydasına inanmıyo.ben faydasına inandım çünkü ilk kez donduracak embriyo çıktı bizim..Farklı olarak bu kez iki kez akupunktura gittim.bi yumurta toplanmadan önce bi de transferin ilk günü ankara akupunktur derneğine gittim rahmin kanlanması için faydası olmuş olabilir..bi de çok daha fazla dua..41 fetih..yasin,meryem sureleri.. bu 4. ydü ve hiç tutmamıştı bu ilk oldu.Diğerleri de iyi kaliteydi ama olmadı.kader inşallah çilemiz dolmuştur..
sen bi başla tedaviye hangi ay olursa olsun topiğindeki kızçelerle 41 yasin okuycaz sana tabi bende inşallah rabbim dualarımızı kabul eder kusum :26::26::26::26::26:
o bebiş o göbişee geldi kızcemm...bir de burdannn tebrik ediyorum....hayırlısını diliyorum senin için RABBİMDEN.....
burdayım geldim canım müjdeli haberle hemde HAMİLEYİMMMMMMMMM
dansözümü istiyom ama pastadan çıksın taammı
melekcim azospermi sıkıntımız..ancak tesa ile bulabilioruz sperm,ilkinde 9 haftalık düşük...ikincisinde kimyassal gebelik pozitifi gördük ancak kese oluşamadı...pozitifi görmek çok güzel ancak bebişlerimiz gelişmiyor,riske atmak istemedik olası bir bağışıklık sistemi rahatsızlıklarında lenfosit aşısı öneriliyor cnm .eşden kan alınıp lenfositleri ayrılıp kadına veriliyor ki vücut bebeği yabancılayıp atmasın diye...bi umut işte
Beni de ekleyin listeye kızlaarr :) Test günü 27 haziran.
ne kadar şükretsem az heyecandan ölüyorum,inanamıyorum,yazamıyorum,parmaklarım dolanıyo,sevinçten ağlıyorum bu kez,,Rabbim sen ne büyüksün...................Ben öylesine adet sancısı çekerken ve bir damla umudum kalmamışken beni nasıl sevindirdin..Nasıl dua etmeliyim,nasıl şükretmeliyim bilmiyorum...
8.Sonucum 126,6....MAŞALLAH...Allahım sağ sağlim kavuştur sevincimizi yarım bırakma.........
Arkadaşlar inanamıyorum sürekli elimde sonuç bakıp duruyorum..bi yanlışlık olabilir mi...iğnemi bile vurunmamıştım boşa işkence çekiyorum diye..hemen gittim vurundum ilk defa hiç acımadı ya da ben bende değilim hiç bi şey hissetmiyorum...
burdayım geldim canım müjdeli haberle hemde HAMİLEYİMMMMMMMMM
dansözümü istiyom ama pastadan çıksın taammı
Yeni kullanılmaya başlanan embriyoskopi sisteminde ise embriyolar inkübatörde kaldıkları tüm bu süre içinde izlenmekte. Yapılan çalışmalar embriyoların inkübasyon süresince daha önceden bilinmeyen bazı özelliklerinin hamilelik için belirleyici olabildiğini gösteriyor. Örnek verecek olursak düzensiz bölünen veya hızlı bölünen embriyoların tutunma şansının daha az olduğu, bu sistem sayesinde tespit edilebiliyor.
SANIRIM KASTETİKLERİ BUYDU TELEFONDA EŞİME SÖYLEDİLER
KONYA EUROFERTİL
Devamını Oku: Embriyoskop Nedir? - tupbebek.com