- 4 Nisan 2013
- 108
- 1
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.181
Superisi gözün aydın Allah zor olan herşeyini kolaylaştırsın.. bende listede yokum ama napıyım temmuzda başlayacağım için yokum heralde ama olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm senin bgn 8. gün galba ne zman test yapmayı düşünüyosun? benim 5. gün çıkcanı bilsem bgn yaptırcam:) beklemek ne zor şey seni merakla takip ediyorum cnm yolundan gelicem:))
günaydın kızlaarrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
Merhaba,
bir şey soracağım bana kısa protokol dediler ama adetin 21. günü içi estrofem verdi zinko folibol coraspirin kullanıyorum.Ne zaman adet olursam 1. gün Gonof F 300 iğneye başlanacak.5 gün kullanıp kontrole gidecekmişim.Fikriniz varmı ? Tşk,
kızlar 10. günde idrarda çıktı 1 tane embriyo koydular ikiz gebelikler riskli oluyor dedi doktorum eğer embriyon kaliteliyse 1 tane koyalım risk almayalım dedi 5. gün transfer olmasının nedeni eğer sağlıklı embriyo gelişimi varsa 5. güne kadar bekletip en kalitelisini seçiyorlarmış Allah bu mutluluğu herkese hepinize yaşatsın bebeklerimizi kucağımıza alalım bir sürü bebeğimiz olsun
Kızlar yeni topiğimizde toplanalım
ilk defa yaptığımdan dolayı uğraştırdı beni
hepinize şimdiden bu zorlu süreçte kolaylıklar diliyorum Allahım bizim yardımcımız olsunn
Superisi gözün aydın Allah zor olan herşeyini kolaylaştırsın.. bende listede yokum ama napıyım temmuzda başlayacağım için yokum heralde ama olsun
Hayırlı olsun superisi, başlamış tedavin. İnşallah çok güzel sonuçlanır::)) Allah emeklerimizin karşılığını versin dilerim...Ben de heyecanla bekliyorum 1 kaç gün içinde regl olunca gidicem 2 veya 3.gün. Benim kısa Femara protokolu olacak, bu ilk kez uygulanacak ilki farklı ilaçlara olmuştu ve toplam 4 yumurta oluşmuştu. Bakalım şimdi neler olacak çok heyecanlıyım::))Herkese başarılar ve sevgiler...
işleyiş böyle zaten..doktorun ne diyosa yap canım hayırlı olsun Allah yardımcın olsun..
listeye baktım da galiba en yaşlı benim galiba
ama Allahtan benim bir kızım var 2. için uğraşıyoruz
eee yandik desene.ben normalde bile tutamam .tuvalete zor yetişirim.bir de o halde yumoş mu koyacaklar
yanımda yedek çamaşır götüreyim bari
Liste nerde arkadaşlar ?:)
canım ilk sayfada
Listede bende yokummm:)
Zaten o zaman en yaşlı ben olacağım galiba:)
Aykizim dun ben sana sevin dediydimm ya tabiiki hamilesin silikte olsa o bebek bizim bebegimizdiiiir Tekrar hayirli olsun nolur bizede dua eeeet
[QUAOTE=lilyum42;30787940]
benimde tedavide 8. günüm yarın çatlatma iğnesi olacak ctesi de yumurtalar toplanacak inşallah ama hep bi iç sıkılmsı var offf offf