- Konu Sahibi superisi_21
- #1.201
Birsey soracagim kizlar esinde sorun olup hamile kalan varmi bnm esimin 7milyon spermi var ama 4milyonu cansiz morfolojisi 2 boyle olupta tup bebegi tutan varmi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaz bilgilerini ekleyeyimmhakkında hayırlısı olsun tüm isteyenlere nasip etsin Allahımm
canım yaz bilgilerini ekleyeyimmhakkında hayırlısı olsun tüm isteyenlere nasip etsin Allahımm
su perisi sen adet oldun mu canım biz seninle birlikte mi olucaktık:26::26:
canım bekliyorum adetimi de olmuyor lucrinden dolayı gecikti heralde dellendiriyor beni olsun artıkkevet yakın zamanlarda başlayacaz seninlee sonumuzz hayır olur inşalllahhhhh
eee yandik desene.ben normalde bile tutamam .tuvalete zor yetişirim.bir de o halde yumoş mu koyacaklar
yanımda yedek çamaşır götüreyim bari
Cnm bende seni takip ediyorum merakla, evet bugun 8. Gun.zor tutuyorum kendimi ama sanirim yarin idrar testi yapicam,pazar da kan..ama negatifi alicam diye o kadar korkuyorum ki anlatamam((sen ne zmn test yapmayi dusunuyosun?
korkma sikilma arkadasim belkide en rahat asama opu. Bende bayilmaktan fln cok korkmustum ama ohhh dinlendim ciktim anestezinin etkisi devam ediyo bide evde uyuyosun misss:) ben simdi gunler gecsun die anestezi alip uyuyasim var odaya aliyolar yatiyosun serumunu fln takiyolar herseyin farkindasin hoca geliyom dedimi bi ilac veriyolar damar yolundan fuat hoca geldi halimi sordu besmeleyi cekti gerisini hatirlamiyom:)) sonrada odaya almadan uyandiriyolar uykudan uyanir gibi oluyosun bilincin fln acik oluyo brz agrili uyandim bi igne yaptilar daha baska hic agrim fln olmadi ertesi gun okula gittim biraksalar o gun bile giderdim:)
inş canım inş sonunda hamile kalırız niye kullanıyosun ki o ilacı
canım uzun protokol uygulanıyor.yumilerin aynı anda büyümesi için.diğer tedavimde bazıları önden büyümüştü diğerleri arkada kalmıştıböle olunca da az yumi oluşuyordu.bakalım bir faydası olacak mı????inşalllahh hamişlikte bizim de sıramız gelmiştirr bu seferr
ya ben unuttum kusura bakma burda çok kişi ile konuşuyoruz yapeki önce ki merkezin ile bu merkezin aynımı:26::26:acaba bizede uzun yaparlar mı diye merak ediyorum bende :26::26:
yok canım aynı merkez değil.beddua etmediğime şükretsinler,benim çikolata kistim vardı yumurta toplarken iğneyi kistime batırmış yanlışlıkla kistim apse yaptıtransferim falan oldu hiç anlamadık sonra ben bir ateşlendim bir ateşlendimm ve çok kötü ağrılarım başladı 6.günden sonra.9 gün test yaptım pozitifti.birgün sonra nasıl kanamam başladı.sonra öğrendik başıma gelenleri ameliyat oldum apseli kistimi aldılar ama çok tehlikeleri vardı şükür iyi geçmişti.bu sefer iyi bir doktor seçtiğimi düşünüyorum hayırlısı inşallahh
canım yumoşların napıyormuşş?????
Iyi degil yumurtalar. 10 taneden 4 u olgun cikmis ve 2 si dollenmis. Pek iyi konusmadi laboratuvar. Cok uzgunum agliyorum hala
Iyi degil yumurtalar. 10 taneden 4 u olgun cikmis ve 2 si dollenmis. Pek iyi konusmadi laboratuvar. Cok uzgunum agliyorum hala
Cnmm rabbine siginn du bskalimm yarin ne diycek labarotuvardaki calisan haberini 4 gozle bekliyorumm..insallahh herseyy yoluna girerrr...
canım seni anlayabiliyorumm benimde en büyük korkularımdan biri çünkü.aslında yaşında genç anlayamadım rezerv azlığı sorunun da yoktu.bazen bir ay iyi olurmuş yumurtalar bazı aylarda olmayabilirmiş öle bir aya mı denk geldi aceba.hakkında hayırlısı olur inşallahh canım Allahtan ümiti kesme.yarına güzel bir haber gelir inşallahh