- Konu Sahibi superisi_21
- #1.221
Bilmiyorum kizlar. Ben acibademe cok guveniyordum. Hem doktora hem laboratuvara. Ama Allahim ol derse olacak tabiki. Benim anlamadigim neden ben hep 75 dozla devam ettim herkes 125 200 lerden bahsediyo. Ben yumurta sayimi ilaclara bagliyorum. Esimde zaten prob varken benim yumurtam da az olunca boyle oldu. Bu arada canimi sikan diger sey de bulent bey bize cep numarasini vermisti herhangi prob veya danismak isterseniz arayin diye, esim benim cok uzuldugumu gorunce bi arayayim olumlu biseyler solecekmi dedi. Aradi 5 dk sonra arayin dedi, bi sure sonra tekrar aradi, acmadi. Uzuldum boyle yapmasina sonucta biz umut bagliyoruz onlara kalkip istanbullara geliyoruz. Ama ne diyeyim bu ise ticaret gozuyle bakiyolar sonucta burdan ekmek yiyolar.
Gerçekten üzüldüm canım.Canını sıkmamaya çalış.Umarım olumlu sonuç alırsında bu sıkıntılar unutulur.Ben merkez ve doktorum konusunda şanslıydım.Çatlatma iğnem gece 1 de idi.Düşünün hemşire gece 1 de beni arayıp hatırlattı.Labaratuar her sabah arayıp embriyolar hakkında bilgi veriyordu.