- Konu Sahibi superisi_21
- #1.141
anatoliada başladım tedaviye. 4300+ ilaç canımMusmutlu kiz hayirli olsn acaba kaca yaptirdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anatoliada başladım tedaviye. 4300+ ilaç canımMusmutlu kiz hayirli olsn acaba kaca yaptirdiniz
kızlar ben de tüm testlerimi yaptırdım cuma doktor randevum var aynı zamanda reglimin 2. günü olacak sanırsam. Acaba hemen başlarlar mı? Çok heyecanlıyım Cuma gelse de her şey netleşse bir an evvel başlamak istiyorum tedaviye
bir de uzun protokol kısa protokol neye göre karar veriyorlar ?
Aykiz cok sevindim ay allahim kycagina almayi nasip eder insallh sen hangi tup merkeze gidiyorsun cnm
günaydın kızlaarrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
canım çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin
senin kaçıncı gün embriyosuydu canım sorun neydi ???
du bide halay çekiyim tey tey
canım tşk darısı başınıza sorun eşimdeydi sayı hız morfoloji ama yine de çok kaliteli embriyolarımız oldu 5. gün transfer edildi Allah isteyen herkese versin miniklerimizi kucağımıza alalım inşallah
günaydın canımseninde halayını çekeriz inşcanım çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin
senin kaçıncı gün embriyosuydu canım sorun neydi ???
du bide halay çekiyim tey tey
tebrik ederim AYKIZİnş.darısı başımıza senin kaçıncı denemendi:26::26:canım tşk darısı başınıza sorun eşimdeydi sayı hız morfoloji ama yine de çok kaliteli embriyolarımız oldu 5. gün transfer edildi Allah isteyen herkese versin miniklerimizi kucağımıza alalım inşallah
günaydın kızlaarrrrr bu sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgi daha net çıktı artık sevine bilirim HAMİLEYİM HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM
Kızlar hepiniz için dua ediyorum inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
günaydın canımseninde halayını çekeriz inş
tebrik ederim AYKIZİnş.darısı başımıza senin kaçıncı denemendi:26::26:
kaç tane transfer ettiler canım belirtin varmıydı
eşine söyledinmi hamile olduğunu ayyy çok güzel inşallah rabbim burdaki bütün kızlarla beraber bizede nasip eder bu mutluluğu
günaydın kusum inşallah canım yaa inşallah:26::26::26::26: bugün 4. günümüz daha yeni şişliğim indi normalmi böyle olması ???????
günaydın canımseninde halayını çekeriz inş
tebrik ederim AYKIZİnş.darısı başımıza senin kaçıncı denemendi:26::26: