- 23 Haziran 2008
- 773
- 17
- Konu Sahibi superisi_21
- #1.161
ewt arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim turgut beye, kadaşımın kist ameliyatını turgut bey yapmıştı.
ben 1.5 yıllık evliiyim 8-9 aydırda bebek düşünüyoruz, süreç uzamadan doktora gitmek istedim turgut beyede gidince çikolata kistinin gebeliği etkileyebilecegıni söledi, amh de 1.27 çıktı.yaşımda 30 olunca beklemeyelim tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.ben önce şok olsamda ağzımdan tamam başlayalım dedim, ve yarın 1 hafta olcak başlayalı.
canım çikolata kistinden dolayı yumurtalarının kalitesi düşük olabilir artırmak için biraz yediklerine dikkat etmelisin..adetten bir hafta öncesinden arı sütü bal polen,ezilmiş çörek otu (hepsi 1 çay kaşığı sabahları aç karnına) gün içinde ceviz,incir,koyu renkli kuru kayısı,fındık,badem ama kavrulmamış(çok abartmadan tabi)..her gün meyve,1 tane multivitamin( içinde folic asit olsun)..ayrıca bol sebze yemeği,az et bol yoğurt,kefir,ayrandan biri(her gün değil ama fazlası vücutta demiri tutuyo) tecrübeyle sabit..ebriyolar güzel ollsun da tutunması Allah a kalmış..