-
- Konu Sahibi superisi_21
bende de akinti disinda hic bisey yok onuda kullandigimiz jele bagliyorum acikcasi ...ben sürekli yatamiyorum sikiliyorum ama kendimi yoracak agir islerde yapmiyorum transfer gününün gecesinde gezmeye bile gittim:)) rabbim verecekse hertürlü verir zaten ben buna inaniyorum....benim 6. gün embriyosuydu 2 tane transfer edildi bakalim artik herseyin hayirlisi....
kızlar moralim cok bozuldu
sol yumurtalığım sessiz kalmış....yani hiç yumoş üretmemiş.:2:
sağ da 4 tane üretmiş.
elhamdülillah her halime... ama çok korkuyorum.inşallah bir hayal kırıklığı olmaz.
çarşamba günü opu var.hayırlısı artık...
selam kızlartransferden sonraki 7. günüm az kaldı ve ben çok heyecanlıyım yazılarınızı fırsat buldıkça okumaya çalışıyorum çok fazla girmiyorum bilgisayarda oyalanmamaya çalışıyorum kızlar hepinize dua ediyorum en kısa zamanda herkes bebeğine kavuşsun tabi ben de
Opu olan arkadaslar kac gun sonra banyo yaptiniz?
slm kızlar bende ilk tüp nisanda denedim mayısata kocaman negatifimi aldım şimdi dondurulmuşum var onunla yola çıkcam dondurulmuş deneyen varmı sonucu ne oldu acaba ??bu arada hepiniz pozitifi görürsünüz inşlh
tebrik ederim canımArkadaslarr bugun ya da dün adet günümdüü ama olmadim.dedimkii bi test yapayımm yaptım çıkmadı.dün antepte olgum için uykusuzdum hemen uyudum sanah ise giderken bi bakayım dedim anaa o da neee cift cizgii barizz...eger testt yanlıs degilse HAMİLEYİM ALLAHIN İZNİYLE....Rpor cıktıı bugun ilaçlarimi alcaktımm
Arkadaslarr bugun ya da dün adet günümdüü ama olmadim.dedimkii bi test yapayımm yaptım çıkmadı.dün antepte olgum için uykusuzdum hemen uyudum sanah ise giderken bi bakayım dedim anaa o da neee cift cizgii barizz...eger testt yanlıs degilse HAMİLEYİM ALLAHIN İZNİYLE....Rpor cıktıı bugun ilaçlarimi alcaktımm
tebrik ederim canımsen tüp bebek yaptırmayacakmıydın:26::26:
ay ne güzel kanda da baktırsaydın rahatlardın.. tebrik ederim çom sevindim hiç bi strese telaşeye gerek kalmadı hakkında hayırlısı olsun bi de ikizse ohh :))
Kızlar yeni topiğimizde toplanalım
ilk defa yaptığımdan dolayı uğraştırdı beni
hepinize şimdiden bu zorlu süreçte kolaylıklar diliyorum Allahım bizim yardımcımız olsunn
ne iğnesi oluyo bu ben dondurulmuşda iğne yok sanıyodum
bende hap biliyorumda ygenc arkadaşımız iğne dedide onu sordum sanırım kansulandırıcıdır oda
Kızlar konya eurofertilde tedavi gören varmı ve birde hangi ilaçları kullanıyorsunuz
bir gün sonra..ayakta ılık suyla duş şeklinde demişti hemşire bana...duran sudan uzak dur.küvet havuz hamam yasak demişti..
yaptırcaktımm...raporum dün çıktıı...bugunde ilaçlarımı alcaktımm yarinda adanaya randevuu aldım adet olurum diyee..amaa allahımm nasipp ettiii.........
evett darsii danada olsun canimm benim.....bugun kanda baktıracagimm emin olmakk içinn
ben varım canım geçen adetimin 3. günü yani 25 mayısta kontrole gittim adetin 20. günü iğneyle başlayacağız dediler ve dün itibariyle ilk iğneme başladım.
Arkadaslarr bugun ya da dün adet günümdüü ama olmadim.dedimkii bi test yapayımm yaptım çıkmadı.dün antepte olgum için uykusuzdum hemen uyudum sanah ise giderken bi bakayım dedim anaa o da neee cift cizgii barizz...eger testt yanlıs degilse HAMİLEYİM ALLAHIN İZNİYLE....Rpor cıktıı bugun ilaçlarimi alcaktımm
Çok sevindim yawyaw.Tebrik ederim.Gerçekten bir mucize.Çok güzel bir sürpriz.