- 13 Mart 2013
- 629
- 2
-
- Konu Sahibi superisi_21
benimki kısa protokol oluyor galiba canım .hayırlısı...
maşallah yüzde yüz döllenmiş :) inşallah benimkiler d kalitelidir
insallah öyledir:) evet döllendiler ama tabi benimki 6. blasti oldugu icin hepsi dayanamadi sadece 3 tanesi kaldi oda 1 birinci kalite digerleri 2.kalitedeydi:)) insallh seninkilerde kaliteli olurlar canm...
inşallah kelebekçim.6. blasti ne demek??????????
canım ben de ayın 8.inde başladım tedaviye.yarın kontrole gidicem.işallah hayırlı haberleri paylaşırız.
slm kızlar bende ilk tüp nisanda denedim mayısata kocaman negatifimi aldım şimdi dondurulmuşum var onunla yola çıkcam dondurulmuş deneyen varmı sonucu ne oldu acaba ??bu arada hepiniz pozitifi görürsünüz inşlh
slm canım daha önce yazışmıştık aynı zaman da negatifi aldık ve ben de dondurulmuşla devam edicem.bu ay başlayıp temmuzda transferim olsun istiyorum.inş burdan güzel haberlerimizi paylaşırız.ben de aşamaları merak ediyorum.
Ben varim canim bu aksam ilk ignemi yaptim dondurulmus transferi yaptiracagimslm kızlar bende ilk tüp nisanda denedim mayısata kocaman negatifimi aldım şimdi dondurulmuşum var onunla yola çıkcam dondurulmuş deneyen varmı sonucu ne oldu acaba ??bu arada hepiniz pozitifi görürsünüz inşlh
Ben varim canim bu aksam ilk ignemi yaptim dondurulmus transferi yaptiracagim
Merhaba.Bende dondurulmuş tedavisi görüyorum iğne yok.hep hapne iğnesi oluyo bu ben dondurulmuşda iğne yok sanıyodum
Merhaba.Bende dondurulmuş tedavisi görüyorum iğne yok.hep hap
kısa protokole adetin 2. veya 3. günü başlanıyor canım.uzuna ise adetin 21.günü lucrin diye bir iğneyle başlıyorsun.doktor karar veriyor kısa ve uzun oluşuna.arada bir hafta falan farkediyor.uzun protokolde yumurtalar önceden baskılanıp sonra birbirine yakın büyüklükte büyümelerini sağlıyorlar canımm
canım ekledim ama diğer eksik bilgilerini yaz istersen listeye bakıp
Merhabalar,
Hayırlı olsun, bende pembe mavide tedavi görüyorum, lucrinler henüz bitti.Yarın kontrole gidicem, tedavin nasıldı, süreç nasıl işledi, bilgi verebilir misin arkadaşım?İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun.
Kizlar Sultanahmette Rabbim hepimize hayirli evlatlar versin diye dua ettim.Allah kabul etsin insallahh