- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
-
- Konu Sahibi superisi_21
Merhaba canim. Benimde carsamba opum var. bende de 8 yumurta var. ilk duydugda moralim bozuldu ama doktorum bize en fazla 2 tane gerek kaliteleri onemli dedi. Insallah senin 4 ude 1. Kalite olur
inşallah musmutlu:)
sayı az olduuna göre kaliteli olsalar inşallah.
sağol canım:)Bu arada benim de sol yumurtalimdakiler daha cok buyumus. Normalde zaten her ay 1 yumurtamiz olmasi gerek bir taraf calisiyo yani. Sen bunu takma kafana. Benimkilerde soldan toplanicak. Yalniz degilsinn
kızlar moralim cok bozuldu
sol yumurtalığım sessiz kalmış....yani hiç yumoş üretmemiş.:2:
sağ da 4 tane üretmiş.
elhamdülillah her halime... ama çok korkuyorum.inşallah bir hayal kırıklığı olmaz.
çarşamba günü opu var.hayırlısı artık...
canancım hemen moralini bozma bi yumurta yetiyo bebiş için biliyosun
sağ da 4 tane üretmiş.
elhamdülillah her halime... ama çok korkuyorum.inşallah bir hayal kırıklığı olmaz.
6. Gün mü maşallah, ne güzel dayanmışlar, inşallah sımsıkıda tutunmuşlardır. Ben de yatmaya zorluyorum kendimi öyle söyleyeyim
Canim uzulme 1 yumurta ile hamile kalanlar var ben 2.5 yildir tup bebek forumundayim en umutsuzlari bile anne oldu sikna sen caninikızlar moralim cok bozuldu
sağ da 4 tane üretmiş.
hayırlısı canım.Canan cim bugun senin 7.igne gunun degilmi?Ne cabuk belli oldu opu tarihin..Cok yumurta olunca illada tutuyo diye bi kaide yok canim.Benim ilk denememde 18 yumurta gelisti 12 dollendi ama sonuc negatifti..Hakkinda hayirlisi tatlim...Insallah sonuc pozitif olur
gerçekten mi?ayyy bunu söylediin çok ii oldu.....tek yumurtayla bile...Canim uzulme 1 yumurta ile hamile kalanlar var ben 2.5 yildir tup bebek forumundayim en umutsuzlari bile anne oldu sikna sen canini
sağ da 4 tane üretmiş.
Ertesi gün canımOpu olan arkadaslar kac gun sonra banyo yaptiniz?
Opu olan arkadaslar kac gun sonra banyo yaptiniz?
ilk önce tebrik ederim canımslm kızlar.1 haziranda transferim vardı,diğer konudan hatırlayanlar vardır.transferimden 2 saat sonra babamı kaybettim.hiç yatmadan sabaha kadar havaalanında bekledim.sabah 7 de adanaya indim ama cenazeye yetişemedim.o üzüntüyle bayılmışım.kötü düşmüşüm.kolum dirseğime kadar çatlak.ertesi gün dayımın eşini kaybettik,1 gün sonra bir akrabamızı daha kaybettik.okadar çok acı çektim üzüldümki anlatamam.bunları neden yazdım biliyomusunuz.bugün 8. günüm.eşim zorla tahlil yaptırdı ve betahcg:66.5 çıktı.transfer günüm babamın öldüğü gün.hamile kalmayı hiç istemedim o kabus günü hatırlamamak için, ama kısmet böyleymiş.5 kez dene olmasın babamın öldüğü gün olsun,dicek bişey bulamıyorum.kısmetinizde varsa kızlar,bunca şeye rağmen olabiliyomuş,tutunabiliyomuş demekki,allah sizleri benim gibi sınav yapmasın arkadaşlar
benimki kısa protokol oluyor galiba canım .hayırlısı...Selam Canan.Benimde bugun 7.igne gunum.Cuma gunu kontrolum var.Benim tedavim uzun protokol ilac dozlari dusuk.Cuma gunu soyleyecek doktor opu tarihimi Bakalim hayirlisi olsun...
canim bozma moralini benimde durumun cok kötüydü rezervim azaliyor 6 dan fazla yumurtam olmadi hic ama busefer 6 sida döllendi yani önemli olan kalitesi.....zaten hepimizde bir yumurta ve bir spermden olmadikmi yeterki rabbim OL desin....