- 24 Haziran 2013
- 95
- 38
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #8.041
merhaba kızlar
ben bugün 13+2 günlüğüm yani doktor öle söyledi aslında benim hesabıma göre 12+2 ama doktor 12 bitti 13 oldun böle hesaplanıyor dedi.bebişim 5.58 cm 2testi de yaptırdık ense kalınlığı 1.5 mm çıktı ama henüz kan sonuçlarını almadık.yarın belli olacak.10 gün öncesine kadar kanamalı bi süreç geçirdim transferden itibaren.10 gündür Allah şükür kanamam da kesildi.bunlar iyi haberler
bide bu şöyle endişeli sorularım var sizlere
ben hamile kaldığım günden itibaren 1kilo verdim ve hala hiç kilo alamadım ? çok hafif göbeğim çıktı ama belli belirsiz
mide bulantılarım geçti ama inanılmaz bi baş ağrısı çekiyorum.önerilerinizi alabilir miyim acaba ?
ha birde haftaya kontrolüm var 14 hafta oluyo acaba bu haftada cinsiyet öğrenebilsen var mı ?
ya fazla oluyorum ama birde Bursa'da iyi bir doktor önerisi olan varsa yazsın ne olur,doktorumdan memnunum ama hastaneden memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum
yardımlarınızı rica ediyorum
cnm mide bulantılarından kilo alamamışındır korkma bebek 4 ay anne deposundan idare ediyor:) baş ağrısı o haftalarda normalmiş.hafta hafta gebelik gelişimi ya senin haftana denk gelenleri oku göreceksin internette..dr bana minoset verdi tedbir amaçlı bende zaten migren olduğu için
gelişmiş bir ultrason aracı ise görür en azından % 80 belli olur cinsiyeti cnm.bizleride habersiz bırakma emi...
6+3haftalık kalp atışı duyuldu çok şükür
sende büyütmüşsün ne güzel.aşallahh. kilo bence sorun değil.16. haftadan sonra beslenme daha önemli diye biliyorum.merhaba kızlar
ben bugün 13+2 günlüğüm yani doktor öle söyledi aslında benim hesabıma göre 12+2 ama doktor 12 bitti 13 oldun böle hesaplanıyor dedi.bebişim 5.58 cm 2testi de yaptırdık ense kalınlığı 1.5 mm çıktı ama henüz kan sonuçlarını almadık.yarın belli olacak.10 gün öncesine kadar kanamalı bi süreç geçirdim transferden itibaren.10 gündür Allah şükür kanamam da kesildi.bunlar iyi haberler
bide bu şöyle endişeli sorularım var sizlere
ben hamile kaldığım günden itibaren 1kilo verdim ve hala hiç kilo alamadım ? çok hafif göbeğim çıktı ama belli belirsiz
mide bulantılarım geçti ama inanılmaz bi baş ağrısı çekiyorum.önerilerinizi alabilir miyim acaba ?
ha birde haftaya kontrolüm var 14 hafta oluyo acaba bu haftada cinsiyet öğrenebilsen var mı ?
ya fazla oluyorum ama birde Bursa'da iyi bir doktor önerisi olan varsa yazsın ne olur,doktorumdan memnunum ama hastaneden memnun değilim değiştirmeyi düşünüyorum
yardımlarınızı rica ediyorum
gözün aydın canım.maşallah6+3haftalık kalp atışı duyuldu çok şükür
sende büyütmüşsün ne güzel.aşallahh. kilo bence sorun değil.16. haftadan sonra beslenme daha önemli diye biliyorum.
ayrıca baş ağrısı bu hafta çok normalmiş bende baş ağrısından mafoldumm
14. hafta cinsiyet öğrenen çok.
flufem cim çok teşekkürler sıkıntılı günleri atlattık büyüdük teyzesi çok şükür :) sen nasılsın son durumlar nedir ?
canm çok sevindim hatırladığım kadarıyla 1. denemen tüp bebkle olumsuzda sanırım sonra okuduğum kadarıyla bu gebeliğin kendiliğinden gelişmişti rabbim ne güzel yollamış mucizesini darısı bizlere
teyzeleri bizim bebiş %80 erkekmiş....
canım çok teşekkür ederim :) biraz rahatladım.bu sabah yine tartıldım yine yarım kilo eksik çıktımmercimeğime faydalı olamıyorum gibi geliyor.doktorum elevit vitamin vermişti şimdi ona başlıycam inşallah iyi gelir.mutlaka haberdar ederim canım çok saol.
kızlar Bursa'da doktor yada hastane önerisi olan yok mu ?
selam zeyno...Bende bursadayım benim doktorum doç.dr murat arslan..çok çok memnunum..ona gidipde memnun kalmayan birini hiç duymadım..benim kuzenimde bu doktora gitti ve ikimizde ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldık çok şükür..işinde çok titiz çok güleryüzlü.HERŞEYİ KENDİ TAKİP EDİP KONTROL EDİYOR.SENİN BİR ŞEY DÜŞÜNMENE GEREK KALMIYOR..özel muayenehanesi var..çok güzel çok temiz ve kocaman bir muayenehane... Ama biraz maliyetli oluyor tabi 180 lira muayene ücreti.ayda bir kez alıyor..bir ayda iki yada üç kez gitmen gerektiğinde almıyor..canım çok teşekkür ederim :) biraz rahatladım.bu sabah yine tartıldım yine yarım kilo eksik çıktımmercimeğime faydalı olamıyorum gibi geliyor.doktorum elevit vitamin vermişti şimdi ona başlıycam inşallah iyi gelir.mutlaka haberdar ederim canım çok saol.
kızlar Bursa'da doktor yada hastane önerisi olan yok mu ?
kim dedi kız uğraş bey mi ?
canım çok geçmiş olsun ama bebeğin sağlıklıdır canım bence.inşallah...kızlar bende13 haftalık gebeyim.ikili tarama testi yaptırdım ve sonucu sınırda çıktı yani 247 250 olsaymış risk olmayacakmış moralim çok bozuk cvc yaptırıp bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorumdoktorumda tavsiye etmedi zaten risk düşük dedi. 20.haftada ayrıntıtlı ultrason bakarız dedi. bu teste güvenmiyorumda çevremde kaç kişiye dawn sendromlu bebek dendiyse ya da özürlü dendiyse bebekler normal doğdu.
canım 10 gün önce dr kontrolümüz vardı ve çok şükür bebeklerim sağlıklı. ense ölçümleri de iyi çıktı ama test yaptırmadım. birdaha ki kontrolü bekliyorum sabırsızlıklasende büyütmüşsün ne güzel.aşallahh. kilo bence sorun değil.16. haftadan sonra beslenme daha önemli diye biliyorum.
ayrıca baş ağrısı bu hafta çok normalmiş bende baş ağrısından mafoldumm
14. hafta cinsiyet öğrenen çok.
flufem cim çok teşekkürler sıkıntılı günleri atlattık büyüdük teyzesi çok şükür :) sen nasılsın son durumlar nedir ?
ayyy. yerim ben onu yaateyzeleri bizim bebiş %80 erkekmiş....hayırlı evlat olsun tatlım.
rabbim yardımcın olsun canım.inşallah sende pozitifi görürsün.selam bayanlar bende tüp bebek yolundayım artık bugun puregon igneye 225 ml başladım çarşambaya kontrolüm var inşallah istenilen sonuç olur.sekiz dokuz yumurtam vardı bakalım zaman ne göstercek.
kızlarr uzun zamandır topiğe uğrayamaz olmuştumm 4-5 gün önce evime geldim ve düzenimi kurdumm.en son annemde kaldımm sonra
kayınvalidemde de biraz. sonra evimize geldikk evi boyattııkk kadın tuttuk temizlettik miss gibi evime oturmuşş oldumm.yoksa herşey pis diye gözüme batıp duruyordu
dün doktor kontrolümüze gittikk bizim bebişş bildiğin insan görünümünü almışş daktırımm iyi bakmışın bebişine kocaman olmuş dedi
10+3 olmuşuz 10 gün sonra ikili test için çağırdı.çok şükürr herşey yolunda.bundan sonra topik anası sahip çıkacakk topikinee
birde kızlarr bebeğimizz yüzde 80 kızmışş öle dedi doktor bu kadar erken söylemesine şaşırdımm açıkcasıı içime erkek doğuyordu benimm hepp ama nasip Alllahımm sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsinn öpüyorumm herkesii sizdenn haberleri de bekliyorumm topiğimizz eski günlerdeki gibi hareketlenirr inşallahhhh