- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #8.061
canım 10 gün önce dr kontrolümüz vardı ve çok şükür bebeklerim sağlıklı. ense ölçümleri de iyi çıktı ama test yaptırmadım. birdaha ki kontrolü bekliyorumsabırsızlıkla
ayyy. yerim ben onu yaahayırlı evlat olsun tatlım..
selam bayanlar bende tüp bebek yolundayım artık bugun puregon igneye 225 ml başladım çarşambaya kontrolüm var inşallah istenilen sonuç olur.sekiz dokuz yumurtam vardı bakalım zaman ne göstercek.
Kislar günaydın aranıza yeni katıldım bende ızmir irembede yaptım bugun transferim 8 günü doktorum kaan koca ben yurdışında yasiyorumbtransferin5 günü yola çıktık bizada hamile olanlarvsaglikla kucaklarina alırlar inşallah gun sayanlarda hayili haberler duyarlar inşallah birbirimize dua edelim
bilgisi olan varsa cevap versin lütfen aklıma takıldı da bunun için hemşireyi aramak istemedim.bugün iğnemi yaparken dozunu ayarlamama rağmen biraz eksik yaptım.ilaç karnımdayken fazla basamadım sanırım dozu eksik kaldı bu durum bi negatiflik yaratır mı arkadaşlar sizce?
bilgisi olan varsa cevap versin lütfen aklıma takıldı da bunun için hemşireyi aramak istemedim.bugün iğnemi yaparken dozunu ayarlamama rağmen biraz eksik yaptım.ilaç karnımdayken fazla basamadım sanırım dozu eksik kaldı bu durum bi negatiflik yaratır mı arkadaşlar sizce?
içinde biraz kalması sorun olmaz sanırım ama vurma işleminde hata yapmış olabilirsiniz onu bilen biri göstersin size bide dozu hemşireye ayarlatsanız daha iyi olur benim tüm dozlarımı hemşirem ayarlamıştı bol şans Allah yar ve yardımcınız olsun...
Canim ozel msj kutun dolmus.sileceklerini ayirirsan mesj atacagim sana
İğneyi sağ elinle karnına batırırken, karnının iğne yapacağın bölümünü sol elinin baş ve diğer parmaklarının arasına al, o zaman bastırırken sıkıntı yaşamazsın.
Sana anlatıyorum ama, bugün 3 iğnem vardı, birini yaptım, birinin dibinde az kaldı, diğerinin içinde şırınga yokmuş, elim ayağıma dolaştı, eczaneye gittim istediğim şırınga yok. Hemen reçetemi ve iğneleri alıp, yakın bir hastanenin aciline gittim ve kayıt yaptırdım. Orada çeşit çeşit şırınga var, neyseki iğnemi göbekten yaptılar. Reçete olunca da hiç para ödemedim. Dibinde kalanı sordum bunun kalması normal dedi. Eve gelince başka kutudan şırınga çıkardım ve onu da yaptım. Medicalcilerde şırınga olurmuş eksiği alacağım.
Yarın ve diğer günlerde de saati müsait olursa acile gideceğim. Seninde yakında hastane veya sağlık ocağı varsa gidebilirsin. Doktor bir daha başka iğne verirse her ihtimale karşı da reçete yazdıracağım.
içinde biraz kalması sorun olmaz sanırım ama vurma işleminde hata yapmış olabilirsiniz onu bilen biri göstersin size bide dozu hemşireye ayarlatsanız daha iyi olur benim tüm dozlarımı hemşirem ayarlamıştı bol şans Allah yar ve yardımcınız olsun...
10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??
10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??
kalem veriyolar ucuna takıyosun iğneyi. dozu kalemden ayarladım yaptım bıraz daha basmak lazım demek ki.yada ilaçın devamını kullanmayıp yenisını takcam risk almak istemiyorum.bu arada üç tane iğne dedin çok fazla değil mi ne için kullanıyosun o kadar merak ettim de
ve sonunda bugün adetim başladı ve dondurulmuş bebişlerimiz için tedavimize başlıyoruz aramızda dondurulmuş embriyosu ile gebe kalan varmı acaba... dualarınızı bekliyorum...
canımm çok acı şeyler yaşamışsınn Allahımm inşallahh güldürrürr yüzünü,bu kadar kürtajın sebebini bende merak ettimm yeterince araştırma yapıldı mı canımm??kalbinin durduğunu sen mi hissettinn canımm doktora gittiğinde mi öğüğrendinn bir belirti vermiş miydi??10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??