-
- Konu Sahibi superisi_21
- #8.001
hayırlısı olsun canım ya histereskopi ister büyük ihtimalle rahmin içine kamerayla bakıyolar ben ilki tutmayınca yaptırayımmı diye sormuştum ilkinde tutmazsa istiycem demişti Allah büyük demekki zamanı var daha.ben işten ayrıldım evde dinleniyorum tüm bu sıkıntı süreci beni Allah a dahada yaklaştırdığı için hakkımda yaşadıklarımın çok hayırlı olduğuna inanıyorum işi bıraktım namazıma başladım kur an okumayı öğrendim bana çok şey kazandırdı sürekli Allah'ım bana peygamber efendimizin ismini taşıyabilecek karakterde edepli ahlaklı,yüce kur'anın ilk harfi elif ismini taşıyabilecek kadar hayırlı evletlar nasip eyle diye dua ediyorum dualarımın vakti geldiğinde kabul olacağınada çok inanıyorum sende inancını hiç kaybetme canım yürekten iste yürekten dua et.Birde Zekeriya peygamberin Allah tan çocuk istediği duası var 'Ey Rabbim bana nezdinden temiz bir zürriyet ihsan eyle: şüphesizki sen duayı işitensin' bu duayıda çokça oku Rabbimizin rahmeti elbet çok geniş Allah'a emanet ol canım dua ile :))
Arkadaslar kanamam var ikiZ gebeydim sizce neden dr a gidecegim simdi
benim için dua edin
ederim aylin sağlıkla geri gel inşallah ...
Simdi geldim dr dan tup bebekte bu tur kanama normalmis
progynex igneye devam
progeston verdi 10 gun sonra baslayacagim
icim biraz rahatladi
bebeklerimib ikisi de iyi gayet saglikli kalp atışları da var
Simdi geldim dr dan tup bebekte bu tur kanama normalmis
progynex igneye devam
progeston verdi 10 gun sonra baslayacagim
icim biraz rahatladi
bebeklerimib ikisi de iyi gayet saglikli kalp atışları da var
Simdilik iyiyim
kanamam kirmizi renkti
bu arada progynex igneyi kullanan var mi o ne amacla kullaniluyor dr 3 hafta sonraya verdi gun bu durumda progedtonu 3 hafta sonra almam gerek sizce ne yapayim
Obur muayeneye gelince progeston basla dedi
Simdilik iyiyim
kanamam kirmizi renkti
bu arada progynex igneyi kullanan var mi o ne amacla kullaniluyor dr 3 hafta sonraya verdi gun bu durumda progedtonu 3 hafta sonra almam gerek sizce ne yapayim
Obur muayeneye gelince progeston basla dedi
kızlar nasılsınız bakalım nerelerdesiniz..hadi ama bebişlerden kendinizden bahsedin.vardır eminim yeni hamişler hayırlı olsun mevlam bekleyenlerede hayırlısıyla göndersin evlatlarını inş.....biz suanda 7 hafta 4 günlük olduk çok şükür..tek bebişiz biliyorusunuz.bu gün sağlık ocağına gittik bildirimimizide yaptık ve tahlil aldılar..sanırım artık iyice hamiş moduna geçebilirz...
buarada haftaya artık son tatil malum okullar açılıyor vee yoğun bir sene daha bizi bekliyor mevlam korusun inş bizleri..
kızlar hipotroidi olup hamilelikte tsh ı yükselen var mı
bende de hipotiroidi var canım. hamilelikten önce 100 mg levotiron kullanıyordum aynı doza devam ediyorum. ayda bir kontrole gidiyorum.şimdilik iyi gidiyor inşallah devam eder böyle. senin yükseldi mi