haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

merhaba arkadaşlar nasılsınız hamilelikleriniz güzel ilerliyodur beni hatırlayanlar vardır tüp bebek denememde beraberdik her şeyde vardır bir hayır sizleri gördükçe sevinyorum benm bebeğim düşümeseydi hemen hemen sizlerle aynı olacaktık benim için hayırlı olan buymuş her şeye şükür ...umarım rabbim tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldurur en yakın zamanda herkese rabbim kalbindeki güzellikleri vermesi dileği ile...

merhaba arkadaşlar nasılsınız hamilelikleriniz güzel ilerliyodur beni hatırlayanlar vardır tüp bebek denememde beraberdik her şeyde vardır bir hayır sizleri gördükçe sevinyorum benm bebeğim düşümeseydi hemen hemen sizlerle aynı olacaktık benim için hayırlı olan buymuş her şeye şükür ...umarım rabbim tüm bebek isteyenlerin kucaklarını doldurur en yakın zamanda herkese rabbim kalbindeki güzellikleri vermesi dileği ile...

canım 10 gün önce dr kontrolümüz vardı ve çok şükür bebeklerim sağlıklı. ense ölçümleri de iyi çıktı ama test yaptırmadım. birdaha ki kontrolü bekliyorumsabırsızlıkla:21:
ayyy. yerim ben onu yaa:KK9: hayırlı evlat olsun tatlım..

:) sağol canım senin bebişlerin cinsiyetleri belli oldu mu?senin bebişlerinde hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah...bizimde tekrar haftaya kontrolümüz var bakalım doktor amcası ne diyecek bizim yaramazın boyu biraz küçük bakalım büyüdü mü :)

selam bayanlar bende tüp bebek yolundayım artık bugun puregon igneye 225 ml başladım çarşambaya kontrolüm var inşallah istenilen sonuç olur.sekiz dokuz yumurtam vardı bakalım zaman ne göstercek.

Tedavin hayırlı olsun, inşallah biz de gebelik haberlerimizi en kısa zamanda veririz.

Kislar günaydın aranıza yeni katıldım bende ızmir irembede yaptım bugun transferim 8 günü doktorum kaan koca ben yurdışında yasiyorumbtransferin5 günü yola çıktık bizada hamile olanlarvsaglikla kucaklarina alırlar inşallah gun sayanlarda hayili haberler duyarlar inşallah birbirimize dua edelim

Allah embriyolarına can versin. İnşallah senin de güzel haberlerini alırız.

bilgisi olan varsa cevap versin lütfen aklıma takıldı da bunun için hemşireyi aramak istemedim.bugün iğnemi yaparken dozunu ayarlamama rağmen biraz eksik yaptım.ilaç karnımdayken fazla basamadım sanırım dozu eksik kaldı bu durum bi negatiflik yaratır mı arkadaşlar sizce?

bilgisi olan varsa cevap versin lütfen aklıma takıldı da bunun için hemşireyi aramak istemedim.bugün iğnemi yaparken dozunu ayarlamama rağmen biraz eksik yaptım.ilaç karnımdayken fazla basamadım sanırım dozu eksik kaldı bu durum bi negatiflik yaratır mı arkadaşlar sizce?

İğneyi sağ elinle karnına batırırken, karnının iğne yapacağın bölümünü sol elinin baş ve diğer parmaklarının arasına al, o zaman bastırırken sıkıntı yaşamazsın.
Sana anlatıyorum ama, bugün 3 iğnem vardı, birini yaptım, birinin dibinde az kaldı, diğerinin içinde şırınga yokmuş, elim ayağıma dolaştı, eczaneye gittim istediğim şırınga yok. Hemen reçetemi ve iğneleri alıp, yakın bir hastanenin aciline gittim ve kayıt yaptırdım. Orada çeşit çeşit şırınga var, neyseki iğnemi göbekten yaptılar. Reçete olunca da hiç para ödemedim. Dibinde kalanı sordum bunun kalması normal dedi. Eve gelince başka kutudan şırınga çıkardım ve onu da yaptım. Medicalcilerde şırınga olurmuş eksiği alacağım.
Yarın ve diğer günlerde de saati müsait olursa acile gideceğim. Seninde yakında hastane veya sağlık ocağı varsa gidebilirsin. Doktor bir daha başka iğne verirse her ihtimale karşı da reçete yazdıracağım.

içinde biraz kalması sorun olmaz sanırım ama vurma işleminde hata yapmış olabilirsiniz onu bilen biri göstersin size bide dozu hemşireye ayarlatsanız daha iyi olur benim tüm dozlarımı hemşirem ayarlamıştı bol şans Allah yar ve yardımcınız olsun...

içinde biraz kalması sorun olmaz sanırım ama vurma işleminde hata yapmış olabilirsiniz onu bilen biri göstersin size bide dozu hemşireye ayarlatsanız daha iyi olur benim tüm dozlarımı hemşirem ayarlamıştı bol şans Allah yar ve yardımcınız olsun...

Canim ozel msj kutun dolmus.sileceklerini ayirirsan mesj atacagim sana

İğneyi sağ elinle karnına batırırken, karnının iğne yapacağın bölümünü sol elinin baş ve diğer parmaklarının arasına al, o zaman bastırırken sıkıntı yaşamazsın.
Sana anlatıyorum ama, bugün 3 iğnem vardı, birini yaptım, birinin dibinde az kaldı, diğerinin içinde şırınga yokmuş, elim ayağıma dolaştı, eczaneye gittim istediğim şırınga yok. Hemen reçetemi ve iğneleri alıp, yakın bir hastanenin aciline gittim ve kayıt yaptırdım. Orada çeşit çeşit şırınga var, neyseki iğnemi göbekten yaptılar. Reçete olunca da hiç para ödemedim. Dibinde kalanı sordum bunun kalması normal dedi. Eve gelince başka kutudan şırınga çıkardım ve onu da yaptım. Medicalcilerde şırınga olurmuş eksiği alacağım.
Yarın ve diğer günlerde de saati müsait olursa acile gideceğim. Seninde yakında hastane veya sağlık ocağı varsa gidebilirsin. Doktor bir daha başka iğne verirse her ihtimale karşı da reçete yazdıracağım.

kalem veriyolar ucuna takıyosun iğneyi. dozu kalemden ayarladım yaptım bıraz daha basmak lazım demek ki.yada ilaçın devamını kullanmayıp yenisını takcam risk almak istemiyorum.bu arada üç tane iğne dedin çok fazla değil mi ne için kullanıyosun o kadar merak ettim de

teşekkürler.bu yoldaki herkese allah yardımcı olsun dilediğini versin.bende karnımda göbek deliğinin üç parmak ilersine yaptım ilkini hastanede yaptırdım baktım nasıl yaptığına sonra ben yaptım.

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??:KK5:

10 haftalık gebeliğim son buldu.bebeğimin kalp atışları durmuş.9 haftanın içinde durmuş kalbi.paramparçayım 4.kez kürtaj oldum.artık tükendim.toparlanabilir miyim tekrar.peki neden bu acılar??:KK5:

Canim ya ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm Rabbim sabir versin bir daha yaşatmasin 4. Kez diyorsun bi sebep bulamiyolar mi önlemini alsinlar :KK14:

allah sabır güç versin çok zor bi durum bende ilk gebeliğimde bu durumu yasadım anlıyorum seni.toparlanıcaksın ve mücadeleyi bırakmıcaksın.çok düşünme kendini yıpratma herşeyin bi çözümü vardır zamanı değilmiş demek.

kalem veriyolar ucuna takıyosun iğneyi. dozu kalemden ayarladım yaptım bıraz daha basmak lazım demek ki.yada ilaçın devamını kullanmayıp yenisını takcam risk almak istemiyorum.bu arada üç tane iğne dedin çok fazla değil mi ne için kullanıyosun o kadar merak ettim de

Gonal-f, menagon ve cetrotide, toplam 3 iğne, doktor ne derse o :) 3 tane de hap var, elevit, selenyum, omega-3 :)

ve sonunda bugün adetim başladı ve dondurulmuş bebişlerimiz için tedavimize başlıyoruz aramızda dondurulmuş embriyosu ile gebe kalan varmı acaba... dualarınızı bekliyorum...

Allah sabır ve güç versin... 4 kez kürtaj diyorsun, doktorlar daha öncekileri araştırdılar mı, tedbir almak için sebebini öğrenmeye çalış, nerde tedavi oluyorsun, genetik testlerini yaptırdın mı? TSH yani guatr testlerini yaptırdın mı? Hem maddi hem manevi yıkılıyor insan ama Allah tan ümit kesilmiyor. Allah en kısa zamanda kucağını hayırlısıyla çifter çifter doldurur inşallah.

ALLAH yar ve yardımcın olsun canım benim bende kızımı 28 haftalık doğumdan sonra 6 günlükken kaybettim nekadar zor bir durum olduğunu biliyorum hele zor bulunuyorsa,insana artık hiçbişey düzelmiycekmiş gibi geliyo ama Allah gene veriyosabrını insan dönüyo hayata sakın vaz geçme kendini toparlar toparlamaz gene başla tedavine tabi yaşadığın şeyin nedenlerini araştırmayıda ihmal etme alınabilecek bir önlem varsa diye.bende dondurulmuş embriyo ile tedavime başlıyorum hayırlısı Allah'tan.

canım çok çok üzüldüm. allah dayanma gücü versin. peki neden böyle oluyormuş?
bazı şeyler sorgulanmıyor tatlım, sorgulasanda fayda etmiyor zorda olsa tevekkül lazım. allah sabır ve en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. AMİN

ve sonunda bugün adetim başladı ve dondurulmuş bebişlerimiz için tedavimize başlıyoruz aramızda dondurulmuş embriyosu ile gebe kalan varmı acaba... dualarınızı bekliyorum...

canımmm tedavin hayırlı olsunnn dondurulmuş embriyo ile hamile kalma oranı daha yüksekmişş inşallahh kavuşursunn bu seferr bebişlerinee

canımm çok acı şeyler yaşamışsınn Allahımm inşallahh güldürrürr yüzünü,bu kadar kürtajın sebebini bende merak ettimm yeterince araştırma yapıldı mı canımm??kalbinin durduğunu sen mi hissettinn canımm doktora gittiğinde mi öğüğrendinn bir belirti vermiş miydi??

X