haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlarrrrr hepinize selamlar..... bizim bebiş 11+5 oldu artık:))) yalnız bende hafif kasık ve bel ağrıları oluyo normalmi acaba??? çarşamba kontrolümüz var her kontrolden önce strese giriyorum allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun..

kızlarrrrr hepinize selamlar..... bizim bebiş 11+5 oldu artık:))) yalnız bende hafif kasık ve bel ağrıları oluyo normalmi acaba??? çarşamba kontrolümüz var her kontrolden önce strese giriyorum allahım hepimizi ve bebişlerimizi korusun..

merhaba liliyum
sen hala dilek hanıma mı gidiyosun dr değiştirdin mi

çarşamba son kez dilek hanıma gidiyoruz sonrasında özel selçukludan hikmet karabacak a devam edicez inşallah... sen nereye gitmeyi planlıyosun

dilek hanım çok pahalı devam etmeyeceğim
farabi de mehmet bardakçıya gideğim
iyi diye duydum bi de bizim ilçeye yakın farabi ulaşımı daha kolay oluyo

merhaba liliyum
sen hala dilek hanıma mı gidiyosun dr değiştirdin mi

dilek hanım çok pahalı devam etmeyeceğim
farabi de mehmet bardakçıya gideğim
iyi diye duydum bi de bizim ilçeye yakın farabi ulaşımı daha kolay oluyo

bencede çok pahalı evet duymuştum onuda hayırlısı olsun... bu arada bel veya kasık ağrısı yaşıyomusun çok kafama takılıyo benim

bencede çok pahalı evet duymuştum onuda hayırlısı olsun... bu arada bel veya kasık ağrısı yaşıyomusun çok kafama takılıyo benim
ben de ağrı olmuyo ama ağrısı olan pek çok hamile duymuştum
ben 2014 mart annelerini takip ediyorum arda bizimle aynı dönem pek çok hamile var onlara sorabilirsin

.. ...Gunaydin guzel anneler:))9haftalik bebegim cok sukur.aklima takilan bi konu var.onlem amacli fraksprine 0,3luk igne oluyorum her gun.yanliz bende pihtilasma yok.hulusi hocam 9.haftada birak dedi ama ben korkuyorm.benim durumumda olanlar ne zaman biraktilar??

merhaba bende 12+4 oldu ama hala bel ağrısı çekiyorum bide doktor sola yat dediği için daha bir ağrım oluyor kasık ağrılarım 9.haftaya kadar olmuştu ve geçti şükür umarım senin kide geçer.

maşallah bebişine bayadır yoktun sen yazmıyordun dediğin iğneyi ben hiç kullanmadım aklında soru işareti kalacağına doktoruna sor istersen.

.. ...Gunaydin guzel anneler:))9haftalik bebegim cok sukur.aklima takilan bi konu var.onlem amacli fraksprine 0,3luk igne oluyorum her gun.yanliz bende pihtilasma yok.hulusi hocam 9.haftada birak dedi ama ben korkuyorm.benim durumumda olanlar ne zaman biraktilar??

canım bende de pıhtılaşma testi falan yapılmadı ama transferden beri iğne kullanıyorum. senin kullandığın marka değil ama aynı işleve sahip. merkezi aradım devam etmemi söylediler ama ne zamana kadar devam edeceğimi sormayı unutmuşum:26: kendi doktoruma sordum o da 20-22. haftaya kadar kullanırsın yüksek ihtimal dedi. yani ben devam ediyorum. tedbir amaçlı.

slm cnm biz daha 8.haftamızdayız:) :nazar::nazar: size:) sanırım ağrılar normal dr um öyle dedi bana.dayanamaz olursam diye hatta minoset bile yazdı.siz artık ikili teste mi gidiyorsunuz maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

iyiyiz canm, sen de iyisin inşallah. yaa niye girmiyor kimse bu topiğe bakalım..iyice dağıldınız toplanın azcık:)
topik anasııı su perisi nerelerdesin?
daha paylaşacağımız çook şeyler var kızlar:KK16:

cnm ya evet hiç sorma herkez mart yada nisan anneleri topiğine sardı sanırsam:) biz de iyi olmaya çalışıyoruz..clexane na devam..evet ya su perisi şafak falan kimse yok...siz nasılsınız teste gittiniz mi bakalım..nasılsınız..belki bu seferki kontrolünğzde bebişlerinin cinsiyeti belli olur..sahi ikinci miniğin nasıl..onlar kaç hafta fark aralarında:)

merhaba kızlar
bugün dr. kontrolümüz vardı. bir iyi bir kötü haberimiz var
iyi haberimiz ilk baştan beri görünen ve kalp atışını duyduğumuz bebişimizin durumu gayet iyi maşallah, hareketlerini gördüm ultrasonda, ayyy çok güzel bi duygu ya,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kötü haberimiz ayın 5 inde görünen diğer kesemiz ve bebişimizin kalp atışı yok, gelişmemiş, 7. haftada kalmış öylece kuzucuk..dr. bundan sonra gelişmez dedi, o kendiliğinden kaybolacak dedi. içim bi tuhaf oldu ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize

cnm hayırlısı böyleymiş.ama bak kuzucuğun hareket bile ediyor maşallah:nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

Canim oncelikle tedavin hayırlı olsun ve sonucu pozitif olsun inşallah. Sperm sayisi fln kesinlikle kafana takma tup bebekte hic sperm olmayan kişilerden micro tese yontemiyle sperm hucresi bulup onunla yumurtayi dollendirip ve bircok basarili sonucta var.onemli olan kadinda yapilan tedavi ve ilaclarla kaliteli bir yumurta elde edebilmek.sen daha pozitif dusunerek dua ile tedavine basla Allahin izni ile ilk seferde de hamile kal inşallah. Ayrica sana biraz daha umut olsun esimde ayni morfolojiye sahip 25milyondu spermde bak ben ikizlerime hamileyim ustelik ilk denememizde.tedavi sürecinde hicbirsey icin canini sikmadan mumkun oldugunca pozitif herseyden mutlu olan bir kisilikle tedavini tamamla bak gor seninde netice pozitif olur.yumoslar bile kaliteli olur yeterki moralin super olsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun hayirli kapilarini acip sana yol gostersin inşallah.

Oyle canim hayirlisi olsun. Kuzucum hareketli ama digeri hala kuculmemis bugun yine gittim 7 haftalik kesesiyle kalmis oyle:KK43: insallah hayirlisiyla kuculur artik gelismez demisti cunku dr.
merhaba tatlım:) nasılsınız bakalım? gerçi seni takipteyim hep. cnm diğer kese küçülmezse sorun olurmuymuş?

merhaba arkadaşlar tüm hamileleri inşallah en yakın zamanda bebeklerini kucaklarına alırlar. tüp bebek tedavisi görüp sperm sayısı 17 mil ve morfolojisi 2 ile hamile olan var mı varsa cevaplarsanız çok sevinirim

cnm eşimin canlı sperm sayısı 100 ün altında ve morfoloji 2 ayrıca bende ileri pko ile ikizlerimi bekliyorum çok şükür. lütfen hep dua et ben öyle yaptım. rabbim en kısa zamanda göndersin meleklerini inşallah

cnm şimdi sen beni hatırlamıyormusun:KK43: aa..dur anlatayım ozaman benim eşimin 8 milyon sperm ve morfoloji 1 idi ...ve şuanda 8 haftalık hamileyim bebeğimiz olacak inş cnm..sen sadece pozitif düşün ..buna vücudunun ihtiyacı var...ve buarada bizimde ilk denememizdi..:nazar::nazar:

seni hatırlamaz olurmuyum hiç cnm bnm tam durumunuzu bilmiyordum umudum hep var sende bana umut oldun aslına bakınca her şey bahane sadece ol diyecek yaradan bebişe iyi bak

merhaba tatlım:) nasılsınız bakalım? gerçi seni takipteyim hep. cnm diğer kese küçülmezse sorun olurmuymuş?

cnm eşimin canlı sperm sayısı 100 ün altında ve morfoloji 2 ayrıca bende ileri pko ile ikizlerimi bekliyorum çok şükür. lütfen hep dua et ben öyle yaptım. rabbim en kısa zamanda göndersin meleklerini inşallah

merhaba flufemcim, iyiyz canm çok şükür. diğer kesenin küçülmesini bekliyorduk ama bi küçülme de yok gelişme de yok..inşallah hayırlısıyla küçülür. yani doktor bi sıkıntı olmaz dedi ama insan yine de tedirgin oluyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?

merhaba flufemcim, iyiyz canm çok şükür. diğer kesenin küçülmesini bekliyorduk ama bi küçülme de yok gelişme de yok..inşallah hayırlısıyla küçülür. yani doktor bi sıkıntı olmaz dedi ama insan yine de tedirgin oluyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
sen nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik?

sorun olmaz inşallah tatlım.bizde iyiyiz şükür ama 2 gündür şiddetli baş ağrım var. ilaç kullanmak istemiyorum.sabrediyorum bakalım:) geçer elbet...senin birdahaki randevu ne zaman? bana 1 ay sonraya gün verildi. ama ben bekleyemicem sanırım
:emir_bebek::emir_bebek:

X