sağol canım Allah razı olsun,bir süredir hep gözüm aradı seni merak etmiştim Allah büyük canım ya herşeyin hayırlısı.sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.ben 2.paketi seçtim yani 2 taze tüp + dondurulmuşlar olan yani embriyo izleme dahil toplamda
7500-8000 arası bi mebla çıktı cebimizden 1.tazeyi yaptık şimdi 3 adet 5.gün dondurulmuş embriyomuz var birtanesini bu ay Allah korusun tutmazsa kalan ikiyide bi sonraki denemede yerleştiricez oda olmazsa tekrar sıfırdan başlıcaz sadece ilaç masrafım ve ikinci tazede embriyo izleme ücteri olucak bundan sonra birde tekrar alırlarmı bilmem ilk muayne parası.inşallah seninkide paket programdır en azından insanın kafası bu yönden rahat oluyo tutmayınca.Dualarım seninle arkadaşım senden gelecek iyibir haber beni okadar çok mutlu ederki bugün buarada salatı tefriciye duasına başlıycam bugün,eğer evdeysen müsaitsen sanada tavsiye ederim benim bir arkadaşım vardı onunda yıllarca çocuğu olmamıştı salatı tefriciye duasını falan okumuştu o ay hamile kalmıştı doğal yoldan bende başlamıştım ama o zamanlar çalıştığım için tamamlayamamıştım bugün başlıycam inşallah nasıl okunduğunuda anlatayım;
önce niyet edilir ya Rabbi niyet ettim hayırlı evlat sahibi olmak için salatı tefriciye duasını okumaya sen kabul eyle amin.
sonra 21 defa 'estağfurullah el azim ve etubu ileyh'denilir.
bir defa 'euzu besmele' çekilip 4444(dörtbin dörtyüz kırkdört) kez okunur.
SALATI TEFRİCİYE DUASI
Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedenillezi ten hallu bihil ukadu ve tenferici bihil kurebu ve tukda bihil havaicu ve tunalu bihil regaibu ve husnul havatimi ve yusteskal gamamu bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma'lumin lek.
tabi sen arapca biliyosan netten bulur ondan okursun belki yanlış yazmışta olabilirim bi kontrol edersin.
herşeyin başı dua bol bol dua edelim birbirimize Allah'a emanet ol :)))