- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.961
merhaba arkadaşlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...sorum şu arkadaşlar10. gün beta hgc 0.38 di 12. gün beta hcg değerim 9.55 çıktı. dr çok sınırda olduğunu 2 gün sonra tekrar test istedi.acaba yükselme olur mu? ne bileyim hiç böyle bir şey duydunuz mu ??? umudum olsun istiyorum.....
yükselecek inşallah ben topiğin birinde 5 olupta yükselenini okumuştum inşallah seninkide yükselir dondurulmuş tedavis gördün sanırım inşallah hayırlısıyla sana tutunur bebeğin..bol dua bol tevekkül..
kizlar bn hamileyim allaha sukur daha keseyi gormedin kullandigim ilaclar estrofem progestan igne coraspin kullaniyorum bu ilaclari kullanan ve sonra ne zamn birakti
merhaba kızlar
bugün dr. kontrolümüz vardı. bir iyi bir kötü haberimiz var
iyi haberimiz ilk baştan beri görünen ve kalp atışını duyduğumuz bebişimizin durumu gayet iyi maşallah, hareketlerini gördüm ultrasonda, ayyy çok güzel bi duygu ya,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kötü haberimiz ayın 5 inde görünen diğer kesemiz ve bebişimizin kalp atışı yok, gelişmemiş, 7. haftada kalmış öylece kuzucuk..dr. bundan sonra gelişmez dedi, o kendiliğinden kaybolacak dedi. içim bi tuhaf oldu ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize
canım benim elimdede ilaçlar var ama tedavim devam ediyo transferden sonra kalanları gönderirim seve seve ..
banada çok sevdiğim bi arkadaşım vermişti hayırlısyla sonuçlandığında gönderirim ilaçları..
allah yardımcınız olsun çok zor hem maddi kısmı hem manevi kısmı..
Ben tedavimde puregon kullandim kalan olmadikeske yardimci olabilsem.bizde daha tedavinin borclarini oduyoruz yoksa seve seve yardimci olurdum.Rabbim insallah o arkadasin yuzunu guldurur hayirli kapilar acilsin Rabbim yar ve yardimcisi olsun.dua ile yanindayiz.
Canim ben coraspin kullanmadim.estrofem 9.cu hafta biraktirdi.igneyi 9.cu haftaya kadar her gun vuruluyordum 9.cu hafta sonrasi gun aşırı vurulmaya devam ettim 12 hafta bitince muayenede kanlanma yada vajinal kanaman yoksa dr kesiyor.
kizlar 14.gunum 888 cikti nasil sizce
merhaba arkadaşlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...sorum şu arkadaşlar10. gün beta hgc 0.38 di 12. gün beta hcg değerim 9.55 çıktı. dr çok sınırda olduğunu 2 gün sonra tekrar test istedi.acaba yükselme olur mu? ne bileyim hiç böyle bir şey duydunuz mu ??? umudum olsun istiyorum.....
Merhaba, hatırladığım kadarıyla eurofertil altunizade de tedavi görüyordun. İnşallah değerlerin yükselir ve bebeğin sana tutunur, Allah kucağına almayı nasip eder.
evet bu şekilde test sonucu alıp geçenlerde de doğuran bi arkaxdaş vardı forum da.ayrıca değerin iyi katlamış 2 gün sonra 20 küsürlerde çıkarsa Allahın izniyle korkma.
rabbim kucağına almayı nasip etsin inş. :)
Slm nurdanur...Insa Allah degerin yukselir...
Bende haziranda basladim 3.tedavime ve temmuzda negatif aldim.iki tane 5.gun embiriyosu transfer edildi.Bir hafta sonra test yaptirdim 14 cikti iki gun sonra testi tekrarladik ama yukselmedi malesef...
Dilerim senin yuzun guler sen baskalarina umut olursun...Rabbim herseyin hayirlisini ve saglikla kucagina almani nasip etsin.
Benim yuregim evladim olmuyor diye yaniyor.Gelinimiz 9 ay tasidigi yavrusu ölü dogdu...Rabbim dilerse olmazlar oluverir.Rabbim nasip etmezse bizlerede sabretmek kalir...
slm cnm.benimde seninr gibi yüreğim acıyor.burdan sizlere umut olmayı isterdim ama bugün tahlil verdim.eve geldim adet oldum.malesef((yaradan tez zamanda nasip edr inşallah...:2::2::2:
evet eurofertildi cnm. ama umudum kalmadı bugün tahlil verdim eve geldim adet oldum. kısmet(
merhaba kızlar
bugün dr. kontrolümüz vardı. bir iyi bir kötü haberimiz var
iyi haberimiz ilk baştan beri görünen ve kalp atışını duyduğumuz bebişimizin durumu gayet iyi maşallah, hareketlerini gördüm ultrasonda, ayyy çok güzel bi duygu ya,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kötü haberimiz ayın 5 inde görünen diğer kesemiz ve bebişimizin kalp atışı yok, gelişmemiş, 7. haftada kalmış öylece kuzucuk..dr. bundan sonra gelişmez dedi, o kendiliğinden kaybolacak dedi. içim bi tuhaf oldu ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize
evet eurofertildi cnm. ama umudum kalmadı bugün tahlil verdim eve geldim adet oldum. kısmet(
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de. Bir süredir yazdıklarınızı takip ediyordum fakat bir türlü yazma fırsatım olmamıştı. 30 yaşındayım ve 9 Ağustos'ta İrenbe'de Ahmet Bey'le ilk transferimizi yaptık. 8 hücreli, çok kaliteli 2 embriyo transfer edildi, progesteron düzeyi gayet iyiydi fakat ne yazık ki tahlil gününü bekleyemeden sonucu öğrendik
Burada okuduklarımdan ilk transferde çok umutlanmamam gerektiğini anlamıştım zaten o yüzden çok üzülmedim.Ne yazık ki dondurulmuşum yok o nedenle 2. denemeye 2 ay içinde başlamayı düşünüyorum.
Hepimiz için hayırlısı olsun...