haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

merhaba kızlar
bugün dr. kontrolümüz vardı. bir iyi bir kötü haberimiz var
iyi haberimiz ilk baştan beri görünen ve kalp atışını duyduğumuz bebişimizin durumu gayet iyi maşallah, hareketlerini gördüm ultrasonda, ayyy çok güzel bi duygu ya,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kötü haberimiz ayın 5 inde görünen diğer kesemiz ve bebişimizin kalp atışı yok, gelişmemiş, 7. haftada kalmış öylece kuzucuk..dr. bundan sonra gelişmez dedi, o kendiliğinden kaybolacak dedi. içim bi tuhaf oldu ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize

rabbim diğerinin ömrünü bebişine katsın :)

merhaba kızlar
bugün dr. kontrolümüz vardı. bir iyi bir kötü haberimiz var
iyi haberimiz ilk baştan beri görünen ve kalp atışını duyduğumuz bebişimizin durumu gayet iyi maşallah, hareketlerini gördüm ultrasonda, ayyy çok güzel bi duygu ya,Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kötü haberimiz ayın 5 inde görünen diğer kesemiz ve bebişimizin kalp atışı yok, gelişmemiş, 7. haftada kalmış öylece kuzucuk..dr. bundan sonra gelişmez dedi, o kendiliğinden kaybolacak dedi. içim bi tuhaf oldu ama hayırlısı böyleymiş, Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin hepimize

Allah diğer bebişine sağlık sıhat versin canım. zor bi durum ama hiç değilse iki transfer olması güzel olmuş.

kızlar 12. gün değerim 208 :))

Tebrikler cnm

s.a kızlar gecen hafta doktor kontrolum vardı doktor rahimde iç kanama var ama az dedi bişey olmaz dışarı çıkmadığı sürece dedi ama böyle bi şey yaşayan var mı

kızlar 12. gün değerim 208 :))

gözün aydın cnm.allah tamamına erdirsin:nazar:

canım benimkine 10+6 dedi bugün dr.

aaa. aynı gidiyoruz maveracım. ama benim minişlerin biri 2 gün küçük. 3 mm var aralarında. kız mı acaba diye düşünüyorum:KK1:

s.a kızlar gecen hafta doktor kontrolum vardı doktor rahimde iç kanama var ama az dedi bişey olmaz dışarı çıkmadığı sürece dedi ama böyle bi şey yaşayan var mı

geçmiş olsun canım. ben öyle bir sorun yaşamadım. inşallah atlatırsın en kısa zamanda..

arkadaşlar slmlar, crinone jeli kaçıncı haftaya kadar kullandınız. bıraktıktan sonra bişey oldumu.

ben hala kullanıyorum tatlım. 12. hafta bitene kadar dedi dr. bi sorun olacağını düşünmüyorum.vücudumuz yeteri kadar progesteron üretiyo aslında. sen bıraktın mı?

ben hala kullanıyorum tatlım. 12. hafta bitene kadar dedi dr. bi sorun olacağını düşünmüyorum.vücudumuz yeteri kadar progesteron üretiyo aslında. sen bıraktın mı?

ben şuan hala kullanıyorum 3. aydan sonra doktor bırakacağımı söyledi. tüp bebek doktorumda kalp atışını duyduğumuz günden itibaren, günde 1e indirebilirsin demişti ama, ben günde 2 kere sabah ve akşam kullanmaya devam ettim. sen günde kaç tane kullanıyosun birde progesteron değerine hiç baktılarmı kaç çıktı. normal bir gebe kadında kaç olmalıymış , bir bilgin var mı

kizlar bn hamileyim allaha sukur daha keseyi gormedin kullandigim ilaclar estrofem progestan igne coraspin kullaniyorum bu ilaclari kullanan ve sonra ne zamn birakti

canım geçen sene bi arkadaşımada doktor aynısını demişti 2 aylık hamileyken kesenin etrafında kanama var demişti ama hiç bişey olmadı doktorda problem olmayacağını söylemişti.. ve şimdi 6 aylık bi tosunu var kucağında canını sıkma böyle şeylere tadını çıkar ve olmayanlara dua et..

Hic korma canim 8.ci haftada bendede vardi.usg ile bakinca kan kesesi var dedi.normal yasantimda biraz fazla dinlenmeye yer ayirdim.cok sukur 2 hafta sonrasindaki usg de hicbisey gorulmedi.stres yapma dinlen bol bol ayaklarin altina bikac yastik koyarak yat.ben oyle yapmıştım. Zaten progestan igne kapsul ikisinide kullaniyordum.Rabbime emanet saglikla sihhatle yavrunu size bagislasin inşallah.

Ben tedavimde puregon kullandim kalan olmadi :KK43: keske yardimci olabilsem.bizde daha tedavinin borclarini oduyoruz yoksa seve seve yardimci olurdum.Rabbim insallah o arkadasin yuzunu guldurur hayirli kapilar acilsin Rabbim yar ve yardimcisi olsun.dua ile yanindayiz.
kizlar bn hamileyim allaha sukur daha keseyi gormedin kullandigim ilaclar estrofem progestan igne coraspin kullaniyorum bu ilaclari kullanan ve sonra ne zamn birakti

Canim ben coraspin kullanmadim.estrofem 9.cu hafta biraktirdi.igneyi 9.cu haftaya kadar her gun vuruluyordum 9.cu hafta sonrasi gun aşırı vurulmaya devam ettim 12 hafta bitince muayenede kanlanma yada vajinal kanaman yoksa dr kesiyor.

merhaba arkadaşlar Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...sorum şu arkadaşlar10. gün beta hgc 0.38 di 12. gün beta hcg değerim 9.55 çıktı. dr çok sınırda olduğunu 2 gün sonra tekrar test istedi.acaba yükselme olur mu? ne bileyim hiç böyle bir şey duydunuz mu ??? umudum olsun istiyorum.....

X