haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Günaydın kızlar,

Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum

Canım gecmis olsun istesin sanırım Allah yardımcın olsun hemen zaman aksın aksam olsun senin için:KK66:)

kızlar beni hatırladınız mı haziranda negatif tüp bebek denemem olmmuştu. şimdi adetim 4 gün geçti üç ayrı test yaptım üçünde de 2 çixgiyi gördüm hala korkuyorum ama çünkü sancım var. Allahım inşallah hayırlısı olur.

Eki Görüntüle 778433

ayy cnm hatırlamazmıyım..çok sevindimm maşallah. mevlam kendiliğnden göndermiş kuzunu inş..

Günaydın kızlar,

Akşam ölüyorum zannettim. Zaten kasıkalrımda kramp gibi ağrı vardı yürüyemiyordum.
Eve gittim bayo yapıp uzandım gece 11 de b,r ağrı ile uyandım inanamazsınız ağlıyorum hungur hungur mıdeme kramplar gırıyor anlatılamaz bısey. esım ısrar edıyor hastaneye gıdelım ben ınat gıtmıyorum ya su topladıysam ya cekerlerse dıye tam 1 saat öldüm öldüm dirildim. Nasıl uyumuşum bilmiyorum. Sabah işe gelmek için kalktım yine birden başladı sanki üzerimden kova ıle su bosaltmıslar gıbı hastaneyi aradım hemen mıde agrısından oluyorum dıye gavıscon alayım mı dedım al rahatlatır dedı ıkı kasık ısctım vallahı sımdı bıraz rahatım ama gelın bana sorun sımdı nasılsın dıye halsızlıkten geberıyorum

cnm çok geçmiş olsun ya..dikkat et kendine..

kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.

kızlarr biz geldik:) kuzumun kesesinide kalbinide gördük duyduk..çok şükür.. tek başına gelmiş kuzum ama geldim anne dedi çok şükür..biraz olsun rahatladık sonunda..rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın inş sağlıkla kucağımıza alalım inş darısı bekleyen herkese mevlam tüm bekleyen arkadaşlarada versin inş hayırlı evlatlar.

tebrikler canım :) çok sevindim Rabbim korusun gözetsin minik fıstığı...

gözün aydın cnm.hayırlı olsun:nazar::nazar: rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın...:emir_bebek::emir_bebek:

Canım çok sevindim ne mutlu sana
İnşallah bende yarın güzeel haberler alırım. Alamazsam ne yaparım bilmiyorum.

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...

noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...

tabi ki bol duaaa...

dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....

Ark bugun kendi dr uma giittik ikizlerden birunin kalp atisi duyduk rabbime sukurler olsun

otekini duyamadik sanirim arkada kalmış dedi aralarinda 1 gun varmis o yuzden gorunmeyebilir dedi

tekrar haftaya gidecegix

Canım gözün aydın:KK16::KK16::KK16:.Bizde gördük duyduk binlerce kez şükürler olsun Rabbime:nazar::nazar::nazar:
Rabbim meleklerimizi korusun ve isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın inş.

kızlar bugün kan testi yaptırdım ve negatif...

noluuursunuz kendinizde belirti aramayın inanın bütün belirtileri yaşadım hatta hala da yaşıyorum kafanızı boş bırakmaya çalışın yeter bence...

tabi ki bol duaaa...

dondurulmuşlarımla devam edicem Rabbim izin verirse...

Allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkes için hayrlı sonuçlar inşallah....

Canım benim çok üzüldüm:KK43:((( Ben senin pozitif sonuç alacağına çok inanmıştım.Rabbim hayırlısıyla en yakın zamanda göndersin inş meleğini...

X