haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hatırladık canım hatırlamaz mıyız? biz de üzülmüştük sen negatif aldığında. ayrıca testlerin çok güzel görünüyor maşallah. Allahın izniyle hamilesin. hemen kan testi yaptır canm, hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin

canım nerelerdesin sen? nasıl gidiyor hamilelik? bebiş nasıl? kontroller nasıl? benim daha yeni sata uydu bebeklerin gelişimi..:)

bu arada ayşegül tekrar tebrikler cnm. rabbim herkesin yavrusunu gönderir inşallah.

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler sen şuan hamilesin galiba rabbim sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. sizde ki problem neydi tüp bebek uyguandı

Bende endometriozis rahatsizligi esimde morfoloji sorunu vardı. Teşekkür ederim amin inşallah

Aaaa inanmiyorummm çok güzel bir haber bu sen ağrılara ne bakıyorsun ağrılar oluyor birkaç hafta çok sevindim ya hayırlı.olsunn

Teşekkür ederim inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz. Evet tüp bebek yaptırdım, bendede eşimdede bi sorun yok aslında ama yaşa bağlı az yumurtam gelişiyo sanırım bunuda malesef transferden sonra öğrendim. Doktor bana önemli olan doğru ayı yakalamak diyordu ama işleme başladığımızda yumurta azmış bana bu bilgiyi verseydi ben öbür ay tekrar baktırır öyle başlardım çünkü aşılamada daha çok yumurtam varmış demek her ay değişiyo ve bu ay çok uygun değildi demekki.. Tutmaması kader tabi ona bişey demiyorumda bende malesef yaptırdığım merkeze güvensizlik oluştu bu yüzden hem umutsuz hemde başka yere gitseydim keşke diye pişmanlığım var açıkcası. maddi olarakda bidaha deneyemiycem ona üzülüyorum tek şansımı keşke başka yerdemi kullansaydım diyorum.. Ve şuan boşunamı dinlenip iğne olup ilaç içiyorum diye düşünüorum zor bi süreç zaten. Vücudumdada en ufak bi tepki yok sadece göğüs uçlarım acıyor ama zaten transfere giderken şiştiler iğnelerin etkisidir.
İnşallah sizde herşey yolundaysa yani yumurta ve sperm güzelse ve yaptırdığın yer iyise mıkroenjeksiyonla embrıo oluşma ihtimali çok yüksek tabiki transferden sonra tamamen rahimde gelişen bir olay ancak öncesi merkezin başarısı çok önemli. Sen nerde yaptırmayı düşünüyorsun ve kaça malolucak bilgin varmı canım? Şimdididen hayırlısı.

kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim ((((((

çok merak ettim bu merkez hangi merkez yani kötülemek için sormuyorum en azından bilgimiz olsun..

merhaba gögüs ucu ağırması bende de olmuştu ve şükür ki pozitif sonuç aldık darısı sana umutsuz olma sakın iyi haberlerini almak dileğiyle.

kızlar ben bugün bi halt işledim 3. gün emriyosu transferimin 9. gününde idrar testi yaptım koyuuuuuu tek çizgi ahhhh salak kafam benim ((((((

canım benim ki 5. gün embr. ve idrar testini 11. gün yapmıştım yaklaşık yarım saat sonra ancak yakın gözlüğü ile görebilecegin bir çizgi oluştu üzme kendini yapılma yüksek olabilir sabret inşallah kanda güzel haberi verirsin yada aklına takılırsa sonra başka test yaparsın

inşallah canım benimm dediğin gibi olur... sende belirtiler olmuşmuydu kuzum ben çok belirti yaşıyorum psikolojik mi bilemiyorum??

inşallah canım benimm dediğin gibi olur... sende belirtiler olmuşmuydu kuzum ben çok belirti yaşıyorum psikolojik mi bilemiyorum??

canım belirti kasıklarımda ağrı oldu bulaşık yıkarken belim kopacak sandım bide kullandığım ilaçlardan hep su gibi akıntım olmuştu testi meraktan yapmıştım hatta bir arkadaş silik çoktı diye bana moral bozucu çok şey söylemişti baya ağlatmıştı sağolsun :) en son gün gögüs ucunda acıma ve damarda belirğinleşme vardı sen ne yaşıyorsun umarım hayırlı sonuç alırsın :)

Niye yaptın diyeceğim canım ama aynı hatayı dün bende yaptım insan sabredemiyor ne yazık ki
Umutsuz olma daha erken zaten idrarda çıkmaması normla doktorlar o yüzden 12 gün sonra kanda baktırın diye boşuna demiyorlar
Bizlerde işte avuntu diye yapıyoruz stres hormonunu salgılatma sakın dik dur olacak

oluyo malesef böyle ağlatan arkadaşlar.. canım benim kasılarım dolu dolu sırtım ağrıyo ellerim ateş gibi bacak ağrım felaket bi de göğüslerim büyüdü (sanırım ilaçlardan) ama en önemlisi kahverengi yerler koyulaştı hafifden damarlarım gözükmeye de başladı ama işte diyorum psikolojik mi yaşıyorum bunları bilmiyorum korkuyorum p.tesi test günüm ya negatif çıkarsa diye... herşey çok iyi geçti bu bile ürkütüyo beni tek beni rahatlatan 2 tane normal doğal yoldan doğum yapmış olmam 2 evlat tuttu rahmim diyorum inşallah bebeklerimi yine tutar diyorum hayrlısı Allah dan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…