haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

üzme kendini :) güzel düşün olur mu bebişlerin mi var senin,
güldüşüm canım seni tebrik ederim bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi

üzme kendini :) güzel düşün olur mu bebişlerin mi var senin,
güldüşüm canım seni tebrik ederim bebişin sana sımsıkı tutunsun annesi

2000-2001 doğumlu dünyalar tatlısı bi kızım bi oğlum var Allaha emanet olsunlar.. 2. evliliğimi yaptım ve canım kocamın çocuğu yok ama onun şansına işte apseden sebep tüplerimde yapışıklık oldu bizde şansımız yükselsin diye aldırdık tek problem oydu işte şimdi beklemedeyiz canım kocam baba olmayı o kadar hak ediyo ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

canım nerelerdesin sen? nasıl gidiyor hamilelik? bebiş nasıl? kontroller nasıl? benim daha yeni sata uydu bebeklerin gelişimi..:)

bu arada ayşegül tekrar tebrikler cnm. rabbim herkesin yavrusunu gönderir inşallah.

Buralardayim fulfemcim giriyorum arada ama pek gelen giden yok bu sira topige:) hamilelik iyi cok sukur bulantilar azaldi. Bebis mi bebisler mi artik:) haberin vardir ikinci keseyi de gorduk 10 gun once ama gelisimi geriydi digerine gore. 19 unda kontrolum var o zaman netlesir diger mercimegin durumu.. hayirlisi Allahtan. Senin nasil gidiyo canim?

Allah bağışlasın canım ben hiç çocuğun yok sanıyordum.
İnşallah eşin baba olacak sende dünyalar güzeli bir anne olacaksın canım sıkma canını

korkma canım bol bol dua et bak rabbim vermiş mucizeni kan testi yaptırdın mı dr neden gitmiyorsun ki git bitsin sıkıntı :)

insan yok mu acaba diyor yine de.

allah bağışlasın darısı tekrar anne olmana olsun :) inşallah eşinle tekrar anne ve babalığı tadarsınız haber bekliyor olcam...

güldüşüm sende kendimi gördüm ben idrar testi yaptım çıktı sonra ya yanlışsa diye bi güzel ağladım :) canım sıralama şöyle gidiyor acaba kan tahlilinde çıkar mı sonra kesede sonra pıt pıtlarda ve 12. hafta sonra kucagıma alır mıyım :) merak etme desem de zor aklına takılırsa git kan ver rahatla güzel haberlerin gelir inşallah

Canım çok teşekkrüler ama hala umutlu değilim allah büyük bakalım

:)Bende çok komikti baktım hımm dedim silik bu değilimdir :) Moralim bozuldu ağrımda vardı yattım :) Sonra güldüm kendime.
Ama ben kan sonucunuda alsam inanamkta zorluk çekeceğim taki kalp atışına kadar kendimi biliyorum psikopatım :)
Cumartesi sabah gidip kan vereceğim ölmez sağ kalırsam :)
Ama şu midemi karınmı artık anlamıyorum şişkinlik gaz olması beni delirtiyor. Sanki hava yutmuş gibiyim gaz sürekli.
Allahtan masa başındayım

CANIM ben yeditepe ünv yaptırmayı düşünüyorum yaklaşık 6 bin civarındaymış bende topikteki kızlardan duydum ama ben kasım ayı gibi düşünüyorum allah nasip ederse bu arada senin yaşın kaç ki yumurtlamanda problem var? ben 26 yaşındayım birde sen hangi hastane de yaptırdın? bizde bilgi sahibi olalım ben şimdilik araştırıyorum ama muhtemelen ya bahçeci fulya yada yeditepe ünv hastanesinde olacak. inşallah kasım ayına kadar kendiliğinde olur ve hiçbirşeye gerek kalmaz

haberim var tatlım takipteyim:)maşallah size inşallah bebişlerdirallah gönlümüze göre versin... bizde iyiyiz şükür. pazartesi dr daydım biri 9+4 diğeri 9+6 olmuşlar. haftaya ense burun ölçümleri yapılacak. ilk hareketlerini gördüm ve şimdiye kadar ki en heyecan verici şey buydu. her mutluluğumda dua ediyorum; rabbim tüm dileyenlere versin ve evlatlarımıza uzun ömür yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…