- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 39
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.801
mavera kuzey sizin sanırım ikz
kalp atışlarını ne zaman duydunuz lütfen çok önemliii
Canim ben 6+4 te duymustum kalp atisini. Insallah sen de duyarsin hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mavera kuzey sizin sanırım ikz
kalp atışlarını ne zaman duydunuz lütfen çok önemliii
haberim var tatlım takipteyim:)maşallah size inşallah bebişlerdirallah gönlümüze göre versin... bizde iyiyiz şükür. pazartesi dr daydım biri 9+4 diğeri 9+6 olmuşlar. haftaya ense burun ölçümleri yapılacak. ilk hareketlerini gördüm ve şimdiye kadar ki en heyecan verici şey buydu. her mutluluğumda dua ediyorum; rabbim tüm dileyenlere versin ve evlatlarımıza uzun ömür yazsın.
huuuu sırt ağrısı çeken var mı bismillah bi de bu başladı yaaaaaa
zümrüt ya bişey sorcam, sırf meraktan.... transferinde kaç emriyo alacağın konusunda fikrin soruluyor mu? bide yanlış anlamazsan, sana tek mi çift mi transfer yapıldı ve kaç yaşındasın?
kuzum en baştan biz konuşurken 2 tane koyarız demişlerdi tabi toplancak yumurta sayısı kaç tane döllencek kaçtane sağlam kalcak bunlar da çok önemli... benim tek yumurtalığım var opu da 15 tane yumurta toplandı 12 tanesi olgun çıktı 9 tanesi döllendi 6 tanesinin gelişimi iyiydi 2 embriyo transfer edildi 3. gün 9 hücreli 4 tane de dondurduk... baya rakamsal oldu ama böyle gelişti hayrlısıyla gün sayıyorum artık... bu arada yaşım da 35 malesef :)))
tatlım ne malesefi, maşallahlık bi durumun var bence, az önce okudum bi kızın bi oğlun varmış. ne güzel işte.... 12-13 yaşlarında hemde. bugün kontrolüm vardı, ayşe hanım yaştan ötürü tek transfer yapılabileceğini söyledi, bende bu konularda bilgisiz olduğumdan, açıkcası biraz umutsuzluk kapladı içimi. 32 yaşındayım zaten ve ilk anne olma deneyimim b(((
Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Banada doktorum düşün Birdahaki gelisine kadar ikili test yaptiracakmisın dedi. Ama ben hiç düşünmedim bu tür testleri herzaman gereksiz bulmuşumdur. Çünkü birşey değişmeyecek. Bu testi yaptirsam risk yüksek ciksa amniyosentez yapalım diyecekler hadi onuda yaptılar kötü bisey ciksa napabilirim ancak doğuma kadar ağlayarak geçer vaktim. Amniyosentez başlı başına riskli. Gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler. Bebeğini sonuç ne çıkarsa çıksın öldürmeyecegine kararlı olan bir anne boşuna sıkıntıya girmemeli sürekli irdeleyip bence.. Hem sakat derler sağlıklı doğar sağlıklı derler sakat doğar. Herşey süper gider ama doğduktan sonrada bisey olabilir. Yani hiç birseyin garantisi yok..uzattım kusura bakmayın düşüncelerimi paylaşmak istedim
arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum [/QUOT
cnm benim Allah yardımcın olsun her şeyde vardır bir hayır ...sabır beklemek ve maddi maneviyat yettiği sürece devam etmek ..benimde perşembe düşmeseydi bugün kalp atışını duymaya gidecektik bunada şükür takdir ilahi
Canım şimdi öğrendim çok üzüldüm. Ne söylenir bilemiyorum. Yaaa çok üzüldüm. Allahım sabır versin inşallah.Tatlım tez zamanda bebeğine tekrar kavuşursun
arkadaşlar karından ultrasonla ikiz gebeliklerde kalp atışını ne zaman duydunuz
5+4 te vajinal usg ile ikiz keselerimizi gördük.
7+4 te karindan usg ile kalp atislarini hem gördük hem dinledik.hayirdir canim sen kontrole mi gittin ?
kızlar beni hatırladınız mı haziranda negatif tüp bebek denemem olmmuştu. şimdi adetim 4 gün geçti üç ayrı test yaptım üçünde de 2 çixgiyi gördüm hala korkuyorum ama çünkü sancım var. Allahım inşallah hayırlısı olur.
Eki Görüntüle 778433
keseyi gördük kızlar kanımızı da verdik 2 hafta sonra çağırdı doktorum
tebrik ederim canım benim çok sevindim inan. umutsuzluğa düşmemek lazım da biz işte çok sabırsısız :) Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah.
3118 çıktı ayyyy normal mi sanki çok fazla gibi geldi
35 yaş altına tek transfer yapılıyo sebebi de genç oluşun ve şansının daha yüksek olması canım benim boşuna asıyosun yüzünü ve her şey çok güzel olucak merak etme emin ellerdesin Ayşe hanıma çoOk selamımı söyle çok seviyorum ben onu benden önce görürsün muhtemelen
3118 çıktı ayyyy normal mi sanki çok fazla gibi geldi