haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Hayırlı olsun diyelim öncelikle. Aşılama bende yaptırdım bir kere ama şimdiki aklim olsa direk tüp yaptirirdim. Ikincisini doktorumda bende gereksiz bulmuştuk normal ilişki ile çok fark yok sanki arada. Ama tabiki sen bilirsin. Tüp bebek merkezine gelince anadolu avrupa olarak ayırmadan söylersem arastirdigim merkezleri. Bahceci fulya - memorial semra kahraman- fertijin seval taşdemir- bende hisar hastanesinde doç dr birgül gurbuze yaptırdım ondanda memnun kaldım. Hatirladiklarim bunlar iyi merkezler olarak

GÜNAYDIN CANIM Allah kolaylık versin sen tüp bebek yaptırdın anladığım kadarıyla umutsun olma inşallah yumurtan sana tutunmuştur. güzel şeyler düşün güzel olsun. ben sebepsiz infertiliteyim eşiminde benimde herşey normal hatta doktorların dediğine göre çok çok iyi :) ama rabbim nasip etmedi. bende o yüzden tüp bebek düşünüyorum artık senin sorun neydi ve tüp bebeği nerde yaptırdın

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler sen şuan hamilesin galiba rabbim sağlık sıhhatle bebeklerini kucağına almayı nasip etsin. sizde ki problem neydi tüp bebek uyguandı

günaydın korkacak bişey yok ben sana dün söledim bebeğin seninle ve hızla büyüyor allahın izniyle. ama ağrı kesiciyi kullanmasan iyi olur

günaydın korkacak bişey yok ben sana dün söledim bebeğin seninle ve hızla büyüyor allahın izniyle. ama ağrı kesiciyi kullanmasan iyi olur

Günaydın canım,

Ben kalp atışı duymadan inanamayacağım galiba hala umutlu değilim.
ağrı kesiciyi dr alabilirsin dedi parol ada minoset ağrıalrım çok oluyor canım

Bende senin hamile olusundan umutluyum.bende test gunumden once bas ağrısıyla kivranmistim.

İnşallah canım ya hamilelrin duası kabul olurmuş çok teşekkür ederim.
Baş ağrısı değilde benim kasıklarımda ağrı çok.
Dün akşam yine midemde sanki taş varmış gibi öldürdü beni.
Yüzüstü yatamıyorum mıdem karnım ağrıyor.
sırt ustu yatamıyorum iğne yerlerim acıyor. Havada yatsam süper olacak :)

Günaydın canım,

Ben kalp atışı duymadan inanamayacağım galiba hala umutlu değilim.
ağrı kesiciyi dr alabilirsin dedi parol ada minoset ağrıalrım çok oluyor canım

gözün aydın cnm. bencede hamilesin. zaten 6. gün transferleri daha güçlü oluyor rabbimin izniyle.benmde 6. gündü... kalp atışını da duyarsın tatlım ama yine inanamazsın. pazartesi dr a gittiğimde bebişlerim hareket ediyordu ama ben hala inanamıyorum
cnm benim dayım dr. ağrı kesici kullanma dedi bana.benimde şiddetli ağrılarım vardı ohss den ve hala ağrım var ama ben kullanmadım.düşük riskini arttırdığını söyledi..yine de sen bilirsin.

bu arada bebişi alan gitti.topik bomboşşş

Ayyy inşallah canım ya. Ama ne bileyim sevnemiyorum. 2 yıdlır hep o testte tek çizgi görmek kan tahlilinde hep 0 ları gördüğüm için umutlanamıyorum.
Aman maşallah bebişlere :))
Canım banada günde 3 tane alabilirsin dedi ama ben bi tek sabah alıyorum acıya dayanıklıyım ama bazen öldürüyor beni
bugunden sonra almıyayım bende.

size bi sorum olacak hangi ilaçları kullandınız tüp bebek sürecinde yazarmısınız..

Merhaba arkadaşlar

Guldusum canım hayırlı olsun çok sevindim bende yapmıştım idrar testi 9. günde silik çıkmıştı ki benim 3. gün embriyosuydu biliyosun.Rabbim tamamın erdirsin inş.

size bi sorum olacak hangi ilaçları kullandınız tüp bebek sürecinde yazarmısınız..

puregon kullandım toplamda 1900 ünite. sonra orgalutran 6 gün. ovitrelle çatlatma iğnesi bir tane.
OP'dan sonra folikasit, asprin,antibiyotik, jel ve şişliği önlemek için bi ialç vardı adını unuttum 4 gün kullandım.
folikasit,aspirin ve jele hala devame diyorum. Transfer sonrasıda progest. iğne her akşam kalçadan.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba arkadaşlar

Guldusum canım hayırlı olsun çok sevindim bende yapmıştım idrar testi 9. günde silik çıkmıştı ki benim 3. gün embriyosuydu biliyosun.Rabbim tamamın erdirsin inş.

Saol canım benim ama umutlanamıyorum bi dengesizlik var bende:)
Silik ilk defa gördüm belkş yanılıyroumdur diye kednimide kandırmak istemiyorum
Rabbim ol dediyse olur inşallah cumartesi anlayacağım bakalım :)
Amin hepimizinkini

güldüsüm bence hamilesin

ben fazlasıyla aceleciyim benim 6.günde çıkmıştı kanda 8.günde de idrarda

saol inşallah rabbim yüzünü güldürür sonucunu merakla bekliyoruz..

güldüsüm bence hamilesin

ben fazlasıyla aceleciyim benim 6.günde çıkmıştı kanda 8.günde de idrarda

:)Saol canım ya. İnşallah.
Bende çok aceleciyimdir ama bu sfere sakindim. Kadını test alırken gördüm dayanamadım aldım :) Yoksa cumartesini beklemekte kararlıydım :)
Maşallah senin kaçıncı gün embriyosu idi canım

saol inşallah rabbim yüzünü güldürür sonucunu merakla bekliyoruz..

Amin canım hepimizin inşallah.

kızlar beni hatırladınız mı haziranda negatif tüp bebek denemem olmmuştu. şimdi adetim 4 gün geçti üç ayrı test yaptım üçünde de 2 çixgiyi gördüm hala korkuyorum ama çünkü sancım var. Allahım inşallah hayırlısı olur.

Eki Görüntüle 778433

ayyyy inanamıyorum sen negatif aldığında çok üzülmüştüm takip etmiştim seni...
ve şimdi hamilesin bence rabbim kendiliğinden gönderdi bebeğini çok düzel bişey bu maşaallah..
hemen kan versene..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…