- 2 Mart 2013
- 280
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.741
Güzel anne adayları merhaba. ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben sebepsiz infertiliteyim 23 aylık evliyim ve 1 negatif aşılamam var.şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama aşılamadan sonra hiç birşeye cesaretim kalmadı. 2 aşılamamı yoksa tüp bebek mi yapmalıyım. istanbul anadolu yakasındayım önerebiliceğiniz bir dr varmı? cem fıçıcıoğluna gitmeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz? yaşım 26 eşim ise 33 yaşında tüp bebekte başarı şansım ne olur. rabbim en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun inşallah. amin
Bende 2. aşılamayı düşünmüyordum ve sadece 1 kez tüp bebek denemek istiyordum. maddi durumlar hiç elvermesede bu ay başladık işlemlere, doktor ilk muayenede bu ay yumurtaların az demedi ve iynelere başladı sonuçda az yumurta gelişti onunda yarısı boş çıktı, elde var 1 tane düşük kaliteli, embrio!! Onuda transferden sonra öğrendim, hücre bölünmesi çok az ve yumurta toplamasının 4. gününde transfer edildi. Embrio kalitesini söylemeselerdi şuan daha mutlu olurdum ama içimi malesef olumsuz düşünceler sardı. Birdahada deneyemem zaten borç alarak yaptık :44: Ama doktor her aşamada hep şunu söyledi üzülme olmazsa birdaha deneriz!!! Zaten o sözlerini her duyduğumda bişeylerin iyi gitmediğini hissediyordum. neyse hayırlısı yinede Allah isterse olur biliyorumda umarım yanlış merkez seçmemişimdir. Şuan evde dinleniyorum yat kalk uzanıyorum, hayırlısı olucaksa emeklerimiz boşa gitmesin diye dua ediyorum.
sen ne zaman düşünüyorsun? Problem neydi sende onu hatırlayamadım ama eşinde sorun yoksa sendeki yumurtaların sayısı önemli, gerçi sayı değil kalitesi önemli ama ne kadar az yumurta olursa o kadar şans düşüyo sanırım çünkü toplanırken boşlar çıkabiliyomuş.. Onu önceden göremiyorlar. hakkında hayırlısı olsun, zor bi süreç en zoruda beklemek.
Hayırlı olsun diyelim öncelikle. Aşılama bende yaptırdım bir kere ama şimdiki aklim olsa direk tüp yaptirirdim. Ikincisini doktorumda bende gereksiz bulmuştuk normal ilişki ile çok fark yok sanki arada. Ama tabiki sen bilirsin. Tüp bebek merkezine gelince anadolu avrupa olarak ayırmadan söylersem arastirdigim merkezleri. Bahceci fulya - memorial semra kahraman- fertijin seval taşdemir- bende hisar hastanesinde doç dr birgül gurbuze yaptırdım ondanda memnun kaldım. Hatirladiklarim bunlar iyi merkezler olarak
Kızlar kızacaksınız bana ama iğne vurulmaya giderken eczaneden ağrı kesici alayım dedim. kadının biri gebelik testi aldı bende dayanamdım aldım eve gelip yaptım ikinci çizgi silik gibi çıktı ilk defa böyle birşey gördüm ya hem heyecanlandım hem korktum
günaydın korkacak bişey yok ben sana dün söledim bebeğin seninle ve hızla büyüyor allahın izniyle. ama ağrı kesiciyi kullanmasan iyi olur
Günaydın canım,
Ben kalp atışı duymadan inanamayacağım galiba hala umutlu değilim.
ağrı kesiciyi dr alabilirsin dedi parol ada minoset ağrıalrım çok oluyor canım
Bende senin hamile olusundan umutluyum.bende test gunumden once bas ağrısıyla kivranmistim.
Günaydın canım,
Ben kalp atışı duymadan inanamayacağım galiba hala umutlu değilim.
ağrı kesiciyi dr alabilirsin dedi parol ada minoset ağrıalrım çok oluyor canım
gözün aydın cnm. bencede hamilesin. zaten 6. gün transferleri daha güçlü oluyor rabbimin izniyle.benmde 6. gündü... kalp atışını da duyarsın tatlım ama yine inanamazsın. pazartesi dr a gittiğimde bebişlerim hareket ediyordu ama ben hala inanamıyorum
cnm benim dayım dr. ağrı kesici kullanma dedi bana.benimde şiddetli ağrılarım vardı ohss den ve hala ağrım var ama ben kullanmadım.düşük riskini arttırdığını söyledi..yine de sen bilirsin.
bu arada bebişi alan gitti.topik bomboşşş
Ayyy inşallah canım ya. Ama ne bileyim sevnemiyorum. 2 yıdlır hep o testte tek çizgi görmek kan tahlilinde hep 0 ları gördüğüm için umutlanamıyorum.
Aman maşallah bebişlere :))
Canım banada günde 3 tane alabilirsin dedi ama ben bi tek sabah alıyorum acıya dayanıklıyım ama bazen öldürüyor beni
bugunden sonra almıyayım bende.
size bi sorum olacak hangi ilaçları kullandınız tüp bebek sürecinde yazarmısınız..
Merhaba arkadaşlar
Guldusum canım hayırlı olsun çok sevindim bende yapmıştım idrar testi 9. günde silik çıkmıştı ki benim 3. gün embriyosuydu biliyosun.Rabbim tamamın erdirsin inş.
Saol canım benim ama umutlanamıyorum bi dengesizlik var bende:)
Silik ilk defa gördüm belkş yanılıyroumdur diye kednimide kandırmak istemiyorum
Rabbim ol dediyse olur inşallah cumartesi anlayacağım bakalım :)
Amin hepimizinkini
puregon kullandım toplamda 1900 ünite. sonra orgalutran 6 gün. ovitrelle çatlatma iğnesi bir tane.
OP'dan sonra folikasit, asprin,antibiyotik, jel ve şişliği önlemek için bi ialç vardı adını unuttum 4 gün kullandım.
folikasit,aspirin ve jele hala devame diyorum. Transfer sonrasıda progest. iğne her akşam kalçadan.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
güldüsüm bence hamilesin
ben fazlasıyla aceleciyim benim 6.günde çıkmıştı kanda 8.günde de idrarda
saol inşallah rabbim yüzünü güldürür sonucunu merakla bekliyoruz..
:)Saol canım ya. İnşallah.
Bende çok aceleciyimdir ama bu sfere sakindim. Kadını test alırken gördüm dayanamadım aldım :) Yoksa cumartesini beklemekte kararlıydım :)
Maşallah senin kaçıncı gün embriyosu idi canım
benim 5.gün embriyosuydu
:)Saol canım ya. İnşallah.
Bende çok aceleciyimdir ama bu sfere sakindim. Kadını test alırken gördüm dayanamadım aldım :) Yoksa cumartesini beklemekte kararlıydım :)
Maşallah senin kaçıncı gün embriyosu idi canım
benim 5.gün embriyosuydu
O zaman benimde idrarda cuma çıkar ikinci çizgi :)
kızlar beni hatırladınız mı haziranda negatif tüp bebek denemem olmmuştu. şimdi adetim 4 gün geçti üç ayrı test yaptım üçünde de 2 çixgiyi gördüm hala korkuyorum ama çünkü sancım var. Allahım inşallah hayırlısı olur.
Eki Görüntüle 778433