- Konu Sahibi superisi_21
- #7.741
Güzel anne adayları merhaba. ben aranıza yeni katıldım uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum. ben sebepsiz infertiliteyim 23 aylık evliyim ve 1 negatif aşılamam var.şimdi tüp bebek yaptırmak istiyorum ama aşılamadan sonra hiç birşeye cesaretim kalmadı. 2 aşılamamı yoksa tüp bebek mi yapmalıyım. istanbul anadolu yakasındayım önerebiliceğiniz bir dr varmı? cem fıçıcıoğluna gitmeyi düşünüyorum yardımcı olurmusunuz? yaşım 26 eşim ise 33 yaşında tüp bebekte başarı şansım ne olur. rabbim en kısa zamanda yavrularımıza kavuştursun inşallah. amin
Hayırlı olsun diyelim öncelikle. Aşılama bende yaptırdım bir kere ama şimdiki aklim olsa direk tüp yaptirirdim. Ikincisini doktorumda bende gereksiz bulmuştuk normal ilişki ile çok fark yok sanki arada. Ama tabiki sen bilirsin. Tüp bebek merkezine gelince anadolu avrupa olarak ayırmadan söylersem arastirdigim merkezleri. Bahceci fulya - memorial semra kahraman- fertijin seval taşdemir- bende hisar hastanesinde doç dr birgül gurbuze yaptırdım ondanda memnun kaldım. Hatirladiklarim bunlar iyi merkezler olarak