haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Çok sevindim canım süpr vallahi ikiz olması
İnşallah benimde ikiz olur :)))
Dayanamadım hastaneyi aradım yarın transferm kesin mi diye.
evet dediler bölünme hala devam ediyor gün içerisinde arayacağız dediler. yarın 6 gün.

iyiyim canım benim keyif yapıyorum napıyım :)) sadece şunu söyleyim çok kasmıyorum kendimi akışına bıraktım yani Rabbim ne derse o olur bi tek ağır kaldırmıyorum hepsi bu :))

Ohh süpersin vallahi sür keyfini :)
Şimdi aradılar yarın saat 9'da transferim. Dualrınızı eksik etmeyin benden inşallah bebişlerim tutunur bana.

canlarımmbugün kalp atışı için gittikk benimm için günler geçmek bilmedi öldüm wallaa wakit geçirmeye çalışmaktann

gördük kalp atışını ama makinanın sesi olmadığı için duyamadıkk neysee çok şükür dedik gördük ya o da yeter

7+1 dedii maşallahhh gelişimi iyimişş ben 6 hafta civarında bekliyordum ama 7 hafta olunca sevindimm.

bayram için anneme gidecem 10 ünü geçkin orda kalacamm kendi evime dönene kadar pek nete giremeyeceğimm.şimdiden herkesin bayramını kutluyorumm

sn zamanlarda topikte üzücü haberler artmış Allahımm sabır versinn en kısa zamanda mercimeklerine kavuşmaları dileğiylee

Ohh süpersin vallahi sür keyfini :)
Şimdi aradılar yarın saat 9'da transferim. Dualrınızı eksik etmeyin benden inşallah bebişlerim tutunur bana.

hadi hayrlısı büyük gün geldi seninde şükür bak resimlerini istemeyi unutma sakın çok hoş bir duygu ve transfer boyunca ayetek kürsü nü bol bol oku çok rahatlatıyo.. dualarımız seninle tedavide olan olmayan isteyen bütün annelerle Rabbim hayrla sonuçlandırsın inşallah....

Kızlar nasılsınız? Ben c. tesi gününü yine hastanede geçirdim bu ohss beni mahvetti.C. tesi akşam hastaneden çıkınca bizde artık memlekete annemlerin yanına geldik.O yüzden çok fazla nete giremiyorum.Gören herkes kaç aylık hamilesin diye soruyor:))))
Karnım o kadar büyük ki artık insanlara ne diyeceğimi bilemez oldum:))))

Dün dr a gidecektik kese görmek için ama memlekete gelince gidemedim((( Artık bayram sonuna merkezimizdeki dr uma gidip Rabbim nasip ederse kese ve kalp atışlarını bir arada görür ve duyarız inş.

Bu arada olumsuz haberler artmış Rabbim tez zamanda dileyen isteyen tüm kullarına içlerinde bizlerede hayırlsıyla meleklerimizi göndersin amin.

Transferi yapılan arkadaşlar bebişleriniz sizlere sıkı sıkı tutunsunlar inş. annelerini hiç bırakmasınlar.

çok üzüldüm canım kaç gün olmuştu gebe olduğunu öğreneli kaçıncı tahlilde çıktı
kese mi görünmedi
veya adet olunca mı anladın kimyasal olduğunu

ilk testten sonraki yaptığım 2.testte değerim düştü doktorla görüştüğümde dktor kimyasal gebe olduğumu 3.test yaptırmam gerektiğini
söyledi 3.test değerim dahada düşünce ilaçları kesmemi ve adetin 2. günü gelmem gerektiğini söyledi

herkese günaydın...rabbim herkesin bayramını mübarek eylesin..herkesin gönlünün muradını tez wakitte wersin..kötü sonuç alan arkadaşların rabbim sabrını artırsın ama yılmayın ben 3. denememde sewindim..rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...hepimizin yawrularına kawuşmayı hemencecik nasip etsin amiiinnnn :)

Son düzenleme:
Kislarrrrrrrr :)))bugun hayatimin en mutlu gunu bebegimi ve kalp atisini gordum.hatta dinledim bile.Allahim ne guzel bi duyguu,dinlerken agladim yillardir bu ani bekledim.Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Kislarrrrrrrr :)))bugun hayatimin en mutlu gunu bebegimi ve kalp atisini gordum.hatta dinledim bile.Allahim ne guzel bi duyguu,dinlerken agladim yillardir bu ani bekledim.Allahim isteyen herkese nasip etsin.

Gözün Aydin Canim insallah cok rahat bir hamilelik geçirip Rabbim sağlikla kucagina alma yi da nasip etsin...

Slm kizlar...bugun transferimin 7. Gunu..dun karnim cok sisti ve atesim yukseldi drumu aradim acil buraya gel dedi.kan verdim, kanimda koyulasma varmis bide karnim su toplamis bana serum verdi.bu durumu yasayanlariniz varmi acaba neolur cevap verin bide sol tarafima oturdugum zaman ve yurudugum zaman agri giriyor o niye acaba.ya ben kafayi yiycem.lutfen yardim edin (((

Kızlar herkese bebekleriyle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim gelecek ramazan bayramına kucağımızda bebeğimizle girmeyi nasip etsin inşallah .

Kızlar herkese bebekleriyle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim gelecek ramazan bayramına kucağımızda bebeğimizle girmeyi nasip etsin inşallah .

Aaammiinnn canim.safakcim neden kimse bana yorum yapmiyor ( bir tek benmi bu durumdayim? Burdaki bayanlar cok tecrubeli ama nedense kimse bana yardimci olmuyor (

Geçmiş olsun canım bende aynı şekildeyim.Transferin 3. günü başladı ve hala da devam ediyor.Bende 2 gün hastanede kaldım serum takıldı.Karından su çekilecekti ama gebelik olduğu için dr um vazgeçti.Şimdi kendi kendime atlatmaya çalışıyorum.Sık sık tuvalete gitmek gerekiyormuş bunu atlatabilmek için.Benim doktorum yoğun olduğu için ayran önerdi ben sık sık ayran içiyorum.İnş çabuk atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…