- 6 Haziran 2013
- 1.519
- 0
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.541
maşallah canm, vajinal baktırma boşver..ben de hiç baktırmadım doktorum da tasvip etmiyor zaten.
hatta dün dr kontrolüm vardı, hep tek tek diyordum, diğer kuzum da göründü bu sefer. çok şaşırdım. kendimi teke alıştırmıştım. kaç haftadır soruyordum doktora 2 tane transfer edildi biri nereye kaybolmuş diyehiç beklemediğimiz bir anda gösterdi ufaklık kendini. ama diğer kuzuma göre bayağı geride, küçük kalmış biraz üzüldük eşim de ben de ama..dr. bi sıkıntı olmayacağını söyledi..vajinal bakıp seni irrite atmeyeyim dedi.bidahaki kontrole netleşir heralde. hakkımızda ne hayırlısıyla o olsun inşallah yavrularımızı hayırlısıyla alalım kucağımıza
zumrutcum sen naıslsın bakalım
iyiyim canım benim keyif yapıyorum napıyım :)) sadece şunu söyleyim çok kasmıyorum kendimi akışına bıraktım yani Rabbim ne derse o olur bi tek ağır kaldırmıyorum hepsi bu :))
Ohh süpersin vallahi sür keyfini :)
Şimdi aradılar yarın saat 9'da transferim. Dualrınızı eksik etmeyin benden inşallah bebişlerim tutunur bana.
çok üzüldüm canım kaç gün olmuştu gebe olduğunu öğreneli kaçıncı tahlilde çıktı
kese mi görünmedi
veya adet olunca mı anladın kimyasal olduğunu
Kislarrrrrrrr :)))bugun hayatimin en mutlu gunu bebegimi ve kalp atisini gordum.hatta dinledim bile.Allahim ne guzel bi duyguu,dinlerken agladim yillardir bu ani bekledim.Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Gözün Aydin Caniminsallah cok rahat bir hamilelik geçirip Rabbim sağlikla kucagina alma yi da nasip etsin...
Kislarrrrrrrr :)))bugun hayatimin en mutlu gunu bebegimi ve kalp atisini gordum.hatta dinledim bile.Allahim ne guzel bi duyguu,dinlerken agladim yillardir bu ani bekledim.Allahim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar herkese bebekleriyle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum. Rabbim gelecek ramazan bayramına kucağımızda bebeğimizle girmeyi nasip etsin inşallah .
Slm kizlar...bugun transferimin 7. Gunu..dun karnim cok sisti ve atesim yukseldi drumu aradim acil buraya gel dedi.kan verdim, kanimda koyulasma varmis bide karnim su toplamis bana serum verdi.bu durumu yasayanlariniz varmi acaba neolur cevap verin bide sol tarafima oturdugum zaman ve yurudugum zaman agri giriyor o niye acaba.ya ben kafayi yiycem.lutfen yardim edin(((