- Konu Sahibi superisi_21
- #7.561
hayirli olsun cnm insallh tutunur melegim :) insallh benimkide tutunur bnmde transferimin 2.gunuEvet kizlar sukur transferimi oldum insallah bebisim bana tutunur.allah hepimize saglikli bebisler versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli olsun cnm insallh tutunur melegim :) insallh benimkide tutunur bnmde transferimin 2.gunuEvet kizlar sukur transferimi oldum insallah bebisim bana tutunur.allah hepimize saglikli bebisler versin
Geçmiş olsun canım bende aynı şekildeyim.Transferin 3. günü başladı ve hala da devam ediyor.Bende 2 gün hastanede kaldım serum takıldı.Karından su çekilecekti ama gebelik olduğu için dr um vazgeçti.Şimdi kendi kendime atlatmaya çalışıyorum.Sık sık tuvalete gitmek gerekiyormuş bunu atlatabilmek için.Benim doktorum yoğun olduğu için ayran önerdi ben sık sık ayran içiyorum.İnş çabuk atlatırsın.
Evet kizlar sukur transferimi oldum insallah bebisim bana tutunur.allah hepimize saglikli bebisler versin
Tesekkurler canim anneme geldim dinleniyorum:)seninde yeniymis seninkide hayirli olsun canim.insallah bebislerimize kavusuruzhayirli olsun cnm insallh tutunur melegim :) insallh benimkide tutunur bnmde transferimin 2.gunu
Hayırlı olsun canım benim bebişlerin sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasınlar seni.Şimdi bekleme zamanı inş. çok güzel haberler alıcaksın
Tesekkurler canim anneme geldim dinleniyorum:)seninde yeniymis seninkide hayirli olsun canim.insallah bebislerimize kavusuruz
İnsallah canim ya:))haftya cumartesi kan tahlili yapabilirsin dedi:)))
bebislerimizin kirki karisir insallh:))))
:))insallah canim senin test gunun ne zaman
17temmuz ama 15 temmuz yaptircm bn :))))
:)doktorun dedigi tarihte yap sonra deger yuksekcikmayinca insan stres oluyor:)sen bilirsin yine canim.progest.igne jel kullaniyormusun
ignesini kullaniyorum cnm 5.gun embriyosu 10.gun yapsm diye dusunuyorum 12 cok ya:)))
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum... bebişleri ve annelerini öpüyorum:)
sonuç bekleyen arkadaşlarım bu güzel günlerin hatrına inşallah mutlu haberler alırsınız.amin.pxxx içimden bir his hamişsin diyor.
maveracım seninkiler de şimdiden oyuncu... benim bu aralar bel ağrım çok fazla. sanırım çok gezdiğim için pazartesi gördüm bebişlerimi 8+3 tü çok şükür. mevlam hepimizi korktuğumuzdan korusun. AMİN
Amin kader yoldaşı kardeşim amiin.. haber bekleyen arkadaşlarıma mutlu haberler almayı nasip etsin mevlam.. Beklemede olanlara sabır versin cuma günü test günüm bakalım ne olacak Allah çifte bayram yaşatmayı nasip eylesin.. Ne yalan söyleyim olmasını çok istiyorum Rabbim boynumu bükme diyorum ama olmazsa şayet Allah'ım sabrını ver diyorum Dünyanın sonu değil.. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin cümleten hayırlı bayramlarherkesin bayramını şimdiden kutluyorum... bebişleri ve annelerini öpüyorum:)
sonuç bekleyen arkadaşlarım bu güzel günlerin hatrına inşallah mutlu haberler alırsınız.amin.pxxx içimden bir his hamişsin diyor.
maveracım seninkiler de şimdiden oyuncu... benim bu aralar bel ağrım çok fazla. sanırım çok gezdiğim için pazartesi gördüm bebişlerimi 8+3 tü çok şükür. mevlam hepimizi korktuğumuzdan korusun. AMİN
sorma canım yaa, kaç haftadır soruyordum ortalıkta yoktu, birden gösteriverdi kendini...şimdiden annesiyle oyun oynuyor:)
bakalım büyüyecek mi küçülecek mi? daha belli de değil, diğeriyle arasında epey fark var çünkü..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık..hayırlı bayramlar sana ve burdaki tüm arkadaşlara
Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar. Bayram bayram sormus olacagim ama crinone jeli sabah 11:30 da sikiyordum hergün..bugün bayram telasi derken unutmuşum. 2-3 saat geçti üzerinden. Bide misafirlikteyiz yanımda yok. Acaba birkaç saat gecikmeli sikinca birşey oluyormu bilen varmidir
Kızlar yarın son ilacımı yapicam 225 ml ama bende 200 ml var. İstaanbulda olup 25 ml gonal f artan var mı
Kızlar yarın son ilacımı yapicam 225 ml ama bende 200 ml var. İstaanbulda olup 25 ml gonal f artan var mı
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum... bebişleri ve annelerini öpüyorum:)
Aaammiinnn canim.safakcim neden kimse bana yorum yapmiyor ( bir tek benmi bu durumdayim? Burdaki bayanlar cok tecrubeli ama nedense kimse bana yardimci olmuyor (