haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Geçmiş olsun canım bende aynı şekildeyim.Transferin 3. günü başladı ve hala da devam ediyor.Bende 2 gün hastanede kaldım serum takıldı.Karından su çekilecekti ama gebelik olduğu için dr um vazgeçti.Şimdi kendi kendime atlatmaya çalışıyorum.Sık sık tuvalete gitmek gerekiyormuş bunu atlatabilmek için.Benim doktorum yoğun olduğu için ayran önerdi ben sık sık ayran içiyorum.İnş çabuk atlatırsın.

Ay canim sanada gecmis olsun.sol tarafimada agri girip cikiyor cok korkuyorum.allahim hepimizin yardimcisi olsun.

hayirli olsun cnm insallh tutunur melegim :) insallh benimkide tutunur bnmde transferimin 2.gunu
Tesekkurler canim anneme geldim dinleniyorum:)seninde yeniymis seninkide hayirli olsun canim.insallah bebislerimize kavusuruz
Hayırlı olsun canım benim bebişlerin sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasınlar seni.Şimdi bekleme zamanı inş. çok güzel haberler alıcaksın

İnsallah canim ya:))haftya cumartesi kan tahlili yapabilirsin dedi:)))

herkesin bayramını şimdiden kutluyorum... bebişleri ve annelerini öpüyorum:)
sonuç bekleyen arkadaşlarım bu güzel günlerin hatrına inşallah mutlu haberler alırsınız.amin.pxxx içimden bir his hamişsin diyor.:emir_bebek::emir_bebek:
maveracım seninkiler de şimdiden oyuncu...:KK55: benim bu aralar bel ağrım çok fazla. sanırım çok gezdiğim için:KK30: pazartesi gördüm bebişlerimi 8+3 tü çok şükür:nazar::nazar:. mevlam hepimizi korktuğumuzdan korusun. AMİN

sonuç bekleyen arkadaşlarım bu güzel günlerin hatrına inşallah mutlu haberler alırsınız.amin.pxxx içimden bir his hamişsin diyor.:emir_bebek::emir_bebek:
maveracım seninkiler de şimdiden oyuncu...:KK55: benim bu aralar bel ağrım çok fazla. sanırım çok gezdiğim için:KK30: pazartesi gördüm bebişlerimi 8+3 tü çok şükür:nazar::nazar:. mevlam hepimizi korktuğumuzdan korusun. AMİN

sorma canım yaa, kaç haftadır soruyordum ortalıkta yoktu, birden gösteriverdi kendini...şimdiden annesiyle oyun oynuyor:)
bakalım büyüyecek mi küçülecek mi? daha belli de değil, diğeriyle arasında epey fark var çünkü..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık..hayırlı bayramlar sana ve burdaki tüm arkadaşlara:KK16:

Amin kader yoldaşı kardeşim amiin.. haber bekleyen arkadaşlarıma mutlu haberler almayı nasip etsin mevlam.. Beklemede olanlara sabır versin cuma günü test günüm bakalım ne olacak Allah çifte bayram yaşatmayı nasip eylesin.. Ne yalan söyleyim olmasını çok istiyorum Rabbim boynumu bükme diyorum ama olmazsa şayet Allah'ım sabrını ver diyorum Dünyanın sonu değil.. Allah hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin cümleten hayırlı bayramlar
sorma canım yaa, kaç haftadır soruyordum ortalıkta yoktu, birden gösteriverdi kendini...şimdiden annesiyle oyun oynuyor:)
bakalım büyüyecek mi küçülecek mi? daha belli de değil, diğeriyle arasında epey fark var çünkü..hayırlısı neyse o olsun diyorum artık..hayırlı bayramlar sana ve burdaki tüm arkadaşlara:KK16:

Büyür inşallah annesi büyür :) şimdiden sana CE! Eeeeee yapıyo baksana enerjisine sağlık.. hamile arkadaşlar duanızı eksik etmeyin hakkımızda hayırlısı ne ise zaten o olacak.. Duaya sığınıp Allah'ın merhametini istemekten başka çare yok

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar. Bayram bayram sormus olacagim ama crinone jeli sabah 11:30 da sikiyordum hergün..bugün bayram telasi derken unutmuşum. 2-3 saat geçti üzerinden. Bide misafirlikteyiz yanımda yok. Acaba birkaç saat gecikmeli sikinca birşey oluyormu bilen varmidir

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar. Bayram bayram sormus olacagim ama crinone jeli sabah 11:30 da sikiyordum hergün..bugün bayram telasi derken unutmuşum. 2-3 saat geçti üzerinden. Bide misafirlikteyiz yanımda yok. Acaba birkaç saat gecikmeli sikinca birşey oluyormu bilen varmidir

bir kereden bişey olmaz cnm, ama fazla zaman geçmeden ilacını yapsan iyi olur. hayırlı bayramlar:)

Canim seninde bayramini kutluyorum kucaginda bebegin ile nice bayramlar diliyorum.aayyy gercekten mi oylemi hisediyorsun ama benim hic umudum yok ne kadar pozitif dusunmeye calissamda icim tutmadi diyor.bugun 8. Gunum ve ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor :KK43:((( surekli agliyorum.bana dua edin ne olur pazartesi gunu test gunum.

Aaammiinnn canim.safakcim neden kimse bana yorum yapmiyor :KK43:( bir tek benmi bu durumdayim? Burdaki bayanlar cok tecrubeli ama nedense kimse bana yardimci olmuyor :KK43:(

Canım bulantılardan dolayı öyle bakıp çıkıyorum ne yazıldığını bile görmüyorum çok zaman. Kusura bakma görmedim yazdığını ama ohhs durumu herhalde ben yaşamadım ama olan arkadaşlar yazarlar görmemişlerdir. sıkma canını

X