- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.521
Canim daha cok erken hele birde karindan kesinlikle göremez neden bu kadar erken gittin?en son kan degerin kacti ? Bide o degerini iki gunde 2 ye katlayip hesapla 3000 uzeriyse vajinal usg ile gorebilirsin keseyi.bosuna telaslanma yani.
kızlar tranferden geldim çok şükür bu günleri gördüm... 3.gün embriyosu yapıldı 2 tane transfer edildi 4 tane donduruldu.. şimdi bişey sorcam embriyolar 9 hücreli 2 şer gr lar sizce nasıl dr iyi gelişimli dedi ama sizlerin tecrübesi de benim için önemli biliyosunuz... Rabbim yardım etsin hepimize hayrla sonuçlandırsın inşallah...
kizlar ya bn transfer olduktn sonra 10 dk tuvaletimi tutamadim surgu verdiler acaba birsey olur mu
Tabikide olmaz merak etme onları koydukları yer baya bir derinlerde. Bende transferden çıkınca sikisiksan hemen surgu verelim yada 20 dk.sonra.kalkabilirsın tuvalete dediler insan o zaman korkuyor tabiki olurmu bişey diye herseyden ama alisiyorsun yavaş yavaş sanırım :) ben transfer günü eve geldim sinirlerim bozuldu biseye ağladım. Agladigim için tutmayacak diye korkudan ağladım, Kabiz oldum tutmaz diye çok korktum asla ikinmadim 1 hafta tuvalete çıkamadım, birgün hafiften hızlı bir kalkış yaptım yani bana göre hızlı çünkü kaplumbağa gibi yürüyüp kalkiyordum o hareketi niye yaptım diye 3 gün kendimi yedım. Yani yalnız degilsin hepimiz birsekilde geçiyoruz bir yollardan korkma tutacaksa hiç birşey mani olamıyor benimde abarttigimi sonradan öğrendim. Bir arkadaş 2 tüp denemesinde 12 gün yatmis ve ikiside tutmamis sonra.dondurulmuş nasıl olsa tutmaz diye 3. Yaptırıp ertesi gün ise dönmüş ve şimdi oğlu kocaman oldu. Nasipten otesi yok tedbir alalim takdir Allahtan. Fakat eşim bana hep derki 'Takdir tedbire gülermiş' :)) umarım biraz rahatlatabilmisimdir hayırlı olsun inşallah
İnşallah sıkı sıkı tutunsunlar annelerine.hucresi cok iyi canim benim biri 8 biri 7 hucreliydi cok şükür ikiside benimle.darisi sana ve bekleyen arkadaslara insallah.
canım nasıl oldun? duydun mu kalp atışlarını?
biz 26 temmuzda duyduk şükürler olsun
ikisi de iyi maşallah
bu gün 8+1 olduk hayırlısıyla. 6. haftadan beri acayip bulantı var
yediklerim 10 dk kalmıyo midemde malesef
ne süt, ne yogurt, ne ceviz, ne badem... hiç bişey yiyemiyorum
gelişimlerinde sıkıntı olacak diye çok korkuyorum
inşallah benim depolarımdan yeteri kadar alabilirler ..
arkadaşlar meraba
7+4 üz çok şükür bugün ve cumartesi kalp atışlarını gördük kuzumuzn
gördük diyorum zira dr vajinal bakalm deyip ben de kabul etmeyince karından ultrasonla baktı
ben de o an niye sesini dinlemiyorz diyemedim kalp çarpıntısını görünce heyecandan
dr m herşey iyi maşallah dedi bi sıkıntı yok 5 hafta sonraya randevu verdi
ancakk geldikten sonra iki gündür ağrılarm artınca dün dayanamayp yakınlarda bi dr a gittik
o da gösterdi kalp atışını
bu arada kötü kötü rüyalarla boğuşuyorum uff tedirgin ve kaygılıym heralde
eşim pimpirikli diyor bana akışına bırakmaya çabalıyorum sizler nasılsnz
canım yaa benim de öleydi biri 7 diğeri 8 hücreliydi..keselerinde farklılık war mı seninkinin??benimkinin biri diğerine göre daha büyük..doktor cinsiyetleri farklı olabilir dedi ama ben bölünmeyle alakalı olduğunu düşünüorum..
hadi gözün aydın canım çok sevindim.
fazla kendini dinleme bebişe zarar verirsin.
Kafanı dağıt biraz
Evet canım 5 günlük bir fark görünüyor ultrasonda.bende ya hücresinden yada cinsiyet farkı yada doktorun bir diyişide rahime birisi önde diğeri az geride tutunduğu için önde olan büyük görünüp arkada kalan küçük görülebilir demişti.ilerleyen haftalarda anlaşılır dedi.aralarındaki fark bence anormal bişey değil ikizde çok normal dedi.benimkiler 9+4 te kolları hareket ediyordu kendileride sıçrıyordu.çok harika bir duygu Rabbim tüm isteyen arkadaşlara nasib etsin inşallah.
Canm masallh bebislerine kimbilir nasıl güzel dir hareketleri ben de 8.haftamn icindeym heyecanla diger randevuyu bekliyorm
bugünkü kan sonucum 858
tahmin ettiğim gibi çok erken gitmişsin görünmemesi çok normal.vajinal usg ile bile kan değerin 3000 üzeri olması lazım.bugun kendi doktoruna gidicektin gittinmi?
arkadaşlar meraba
7+4 üz çok şükür bugün ve cumartesi kalp atışlarını gördük kuzumuzn
gördük diyorum zira dr vajinal bakalm deyip ben de kabul etmeyince karından ultrasonla baktı
ben de o an niye sesini dinlemiyorz diyemedim kalp çarpıntısını görünce heyecandan
dr m herşey iyi maşallah dedi bi sıkıntı yok 5 hafta sonraya randevu verdi
ancakk geldikten sonra iki gündür ağrılarm artınca dün dayanamayp yakınlarda bi dr a gittik
o da gösterdi kalp atışını
bu arada kötü kötü rüyalarla boğuşuyorum uff tedirgin ve kaygılıym heralde
eşim pimpirikli diyor bana akışına bırakmaya çabalıyorum sizler nasılsnz