- 14 Kasım 2008
- 578
- 2
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.501
arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum
Sanirim benden haber bekleyenler var.kesemizde yolk sac denen beslenme kesesi var.bugun doktorda bebekte vardi.goruntude kipirtisi vardi kalbi atiyodu sanki.ama kalp sesi bi turlu gelmedi.haftaya bi daha gidicem nasik sabredeceksem.korkuyorum(var mi bole bise
benim ilaçlarım bitti artık kullanma dedi doktorum.8+5 bugün bulantım yok allaha şükür sadece üşüyorum bir de sarı renkli bir akıntım var üşüttüm de nezle gibi birşey yaşıyorum bu ara belki ondandır diyorum
Allah kucağına almayıda nasip etsin cnm bende Allahın izniyle yarın gidicem keseleri görmeye,kalp atışlarını duyarım diye umut ediyordum ama duyamayacağım o zaman sen duyamadığına göre ben hiç duyamam bakalım hayırlısı.
kızlar tranferden geldim çok şükür bu günleri gördüm... 3.gün embriyosu yapıldı 2 tane transfer edildi 4 tane donduruldu.. şimdi bişey sorcam embriyolar 9 hücreli 2 şer gr lar sizce nasıl dr iyi gelişimli dedi ama sizlerin tecrübesi de benim için önemli biliyosunuz... Rabbim yardım etsin hepimize hayrla sonuçlandırsın inşallah...
hayırlı olsun canım, sıkı sıkı tutunsunlar sana. 9 hücreli çok güzel bence...
kızlar tranferden geldim çok şükür bu günleri gördüm... 3.gün embriyosu yapıldı 2 tane transfer edildi 4 tane donduruldu.. şimdi bişey sorcam embriyolar 9 hücreli 2 şer gr lar sizce nasıl dr iyi gelişimli dedi ama sizlerin tecrübesi de benim için önemli biliyosunuz... Rabbim yardım etsin hepimize hayrla sonuçlandırsın inşallah...
4+6 hFtalik hamileyim kese gorunmedi karindan
dr bisi yok dedi
yarin kendi dr randevum var
sagol canim tabi ki de vardir bir hayir ama insanin elinde degil ki o kadar cok alismistim ki bebegime simdi icimde bir bosluk var yarin kuretaj icin cagirdi drum dusmesini beklemeyecek Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. dusukten ne kadar sonra tekrar tedaviye baslaniyo bir bilgin varmiGEçmiş olsun canım benim. Vardır bir hayrı. Allahtan erken yaptın düşüğünü geçen yazdım belki okumuşundur. Geçen gün bir arkadaşımın tanıdığı doğum sancısı beklerken bebek ölmüş karnında. Herşeyi hazır yani düşün. Bebek down sendromluymuş meğersem. Allah beterinden korusun bizim bilmediimiz ne hayırlar var kim bilir. Biz sadece görebildiğimiz kadarıyla hareket edioruz işte.
sagol canim tabi ki de vardir bir hayir ama insanin elinde degil ki o kadar cok alismistim ki bebegime simdi icimde bir bosluk var yarin kuretaj icin cagirdi drum dusmesini beklemeyecek Allah kimseye evlat acisi yasatmasin. dusukten ne kadar sonra tekrar tedaviye baslaniyo bir bilgin varmi
Aranizda benim durumumda olup hamile kalan varmi lutfen yardim edin((
Canım benim hoşgeldin bugün merak ettim seni
şimdi nasılsın? ohh maşallah bol bol bölünsünler:)
canlarım çok sağolun sonuç gidişat iyi Allahım sonucunu da hayrlı etsin hepimizle birlikte inşallah....
guldusum çok güzel bi duygu arkadaşım sana da az kaldı seninkiler hele tombik tombik gelcek annesine bi de dondurma olcaklar ohhh misss gibi :))) Allaha emanetler inşallah...
ama bende bi sıkıntı var ben normal günlük hayatıma devam etmek istiyorum tabi ağır kaldırmadan kendimi yormadan azıcık ütü bile yapasım var noluuur şekerim ne dersin??
Canım durumunda ne var baktım ama bişey göremedim. Sakin ol transferin yapılmış gerilme sakin ol. Herkesin bünyesi farklı birinde olmayan sende olur bilemezsin. Rabbim nasip ederse taşın içinde çiçek büyüyor. Sıkıntı yok gerilme. Karnın kocaman olsun bebişlerle dolsun inşallahh :)