-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.581
herkesin bayramını şimdiden kutluyorum... bebişleri ve annelerini öpüyorum:)
sonuç bekleyen arkadaşlarım bu güzel günlerin hatrına inşallah mutlu haberler alırsınız.amin.pxxx içimden bir his hamişsin diyor.
maveracım seninkiler de şimdiden oyuncu...benim bu aralar bel ağrım çok fazla. sanırım çok gezdiğim için pazartesi gördüm bebişlerimi 8+3 tü çok şükür . mevlam hepimizi korktuğumuzdan korusun. AMİN
Bende olması gerekli ne şekilde gonderebilirim bayram ya Suan
Canım yarın sorucam doktora belki bişey olmaz der bana daAma 25 ml den bişey olmuyor bildiğim benimde eksik kalmıştı hemsire bişey olmaz o kadarciktan dedi
Canım dualarım sensinle güzel haberler alacaksın inşallahCanim seninde bayramini kutluyorum kucaginda bebegin ile nice bayramlar diliyorum.aayyy gercekten mi oylemi hisediyorsun ama benim hic umudum yok ne kadar pozitif dusunmeye calissamda icim tutmadi diyor.bugun 8. Gunum ve ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor((( surekli agliyorum.bana dua edin ne olur pazartesi gunu test gunum.
of hic belirtim yok ya 3.gunum transferin
yarın test günüm hastaneye gidicem bendede hiç belirti yok
Canım dualarım sensinle güzel haberler alacaksın inşallah)
allah razı olsun canım yarın belli olacak sen nerede oturuyorsun
Canım ben sana en uygun yerden alırım özelden numaramı atsam arar mısın ya da sen telini versen be bi arasam sakıncası olur mu
Kızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((
yarın test günüm hastaneye gidicem bendede hiç belirti yok
bişey olmaz canım merak etme. zaten yumurtaların hepsinin aynı olması imkansız. aşağı yukarı aynı seviyede olması yeterli. Allah yardımcın olsun..güzel güzel döllenip tutunsunlar yumurtaların inşallah
Kızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((
hic birsey olmaz cnm bnmde oyleydi tatlim
Amin inşallah atabilirsin bende atabilirim numaramı.doktorun soyledigine göre hareket edelim istersen duruma göre yarın haber verirsin bana
Kızlar eşinize toplam işleminden kaç gün önce perhiz verdi??