haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Canim seninde bayramini kutluyorum kucaginda bebegin ile nice bayramlar diliyorum.aayyy gercekten mi oylemi hisediyorsun ama benim hic umudum yok ne kadar pozitif dusunmeye calissamda icim tutmadi diyor.bugun 8. Gunum ve ara ara adet olacakmisim gibi karnim agriyor ((( surekli agliyorum.bana dua edin ne olur pazartesi gunu test gunum.

Bende olması gerekli ne şekilde gonderebilirim bayram ya Suan

allah razı olsun canım yarın belli olacak sen nerede oturuyorsun
Canım ben sana en uygun yerden alırım özelden numaramı atsam arar mısın ya da sen telini versen be bi arasam sakıncası olur mu

Canım dualarım sensinle güzel haberler alacaksın inşallah )

allah razı olsun canım yarın belli olacak sen nerede oturuyorsun
Canım ben sana en uygun yerden alırım özelden numaramı atsam arar mısın ya da sen telini versen be bi arasam sakıncası olur mu

Amin inşallah atabilirsin bende atabilirim numaramı.doktorun soyledigine göre hareket edelim istersen duruma göre yarın haber verirsin bana

Kızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((

Kızlar sabah doktora gittim bi yumurtam 18,5 digerleri 16 mis kan degerime göre çatlatma iğnemi vurucam 1-2 saate arayacaklar ama cok merak ediyorum bi yumurta onden gidiyo ya bisey olur mu kızlar ya;((

bişey olmaz canım merak etme. zaten yumurtaların hepsinin aynı olması imkansız. aşağı yukarı aynı seviyede olması yeterli. Allah yardımcın olsun..güzel güzel döllenip tutunsunlar yumurtaların inşallah

Âmin canım inşallah ) ne bilim biri 18,5 diğerlerinden büyük tedirgin oldum. Senin en kaçlardaydı yumurta ölçülerin sen hamileydin Di mi

Amin inşallah atabilirsin bende atabilirim numaramı.doktorun soyledigine göre hareket edelim istersen duruma göre yarın haber verirsin bana

Canım benim dozumu düşürdü bugün doktor elimdeki yetiyor artık.. Ama sana çok teşekkür ederim. Burada olmazsa insan kafayı yer buradaki herkes birbirini o kadar iyi anlıyor ki Allah senden de hepsinden de razı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…