- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.461
evet,yine de hamilelik hissini bana yaşattığı için Rabbime elhamdülillah.malesef dondurmamıştık canım.o an cok gereksiz gelmişti.
ne kanama ne sancı hiçbir belirti yoktu..ama o ilk günlerdeki mide bulantılarım da yoktu sanki. yani hiç yok değildi de azalmıştı..kürtajdan cok korkuyorum olan var mı.yanımda bir şey götürmeli miyim, bayıltıyorlar mı???keşke kendisi düşsee...
saol canım benim aslında test gününden sonra hafif lekelenme şeklinde vardı ama az azdı doktorda o süreçte iğne verdi onu kullandım o kadar ağrım sızım olmadı bende akıl sır erdiremedim ama hepsi Allahtan buna şükür ki çok büyümeden gitti ...sonra perşembe gecesi belim karnım adet olacakmış ğb ağrıdı perşembeye kadar sadece peçeteye geliyodu işte gece kan akıntıya dönüştü hafif hafif koyulaştı benden beyaz et parçası düştü ben zaten o an anladım.ama yapacak bişey yok benim için hayırlı olan buymuş kürtaj olmadım doktorum kendi kendine duşsun dedi bebek birde küçük olduğu için gerek kalmadı sanırım böyle işte yaradana binlerce şükürler olsun ki bana hamileleği de yaşattı artık alıştım durumada çünkü herkes kısmetini yer aralık ocak gb tekrar başlayacağım rabbimin izniyle... benden de size tavsiye lekelenme şeklinde olanlar doktoruna sorup iğne gerekiyorsa iğne vurdursunlar gerçi hepsi takdir ilahi ama tedbirini alın 3 aylık olana kadar da koruyun kendinizi yatmanız gerekiyorsada yatın
Kızlar merhaba
öncelikle hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah hepsini nazarlardan korusunhayırlısıyla doğsunlar büyüsün kocaman olsunlar inşallah
Ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum . Bundan önce 3 olumsuz aşılama oldu ama hepsi geride kalacak inşallah buradaki çoğunuz gibi mi bende hamilelik haberimi vericem bana da halay çekilecek şu oynayan 3 lü kızlar da benim için de oynayacak inşallah. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kollarını boş bırakmasın kızlar)
arkadaşlar sanırım bebeğim beni bırakıyoren son temmuzun 20 sinde bhcg 5000 lerdeydi. bir gün sonrada kanamam oldu çok koyu kırmızı çamur gibi bir gün sonra ultrasona girdim belli bellirsiz bir kese göründü yatak istirahati verdiler.bir hafta sonra kontrole gittim kese 6,7 mm olmuştu yuvarlak düzgün kontrlü içi gözükmüyordu.2 gün sonra da kendi dr uma gittim kese içinde yolk sac görünüyordu ama içerde sıvı birikintisi vardı. bhcg ve progesteron bakalım dedi. bhcg 1158 e düşmüş progesteron da 15. dr pazartesi kontrole çağırdı. düşük yapıyor olsam 15 gün oldu bhcg nin daha düşük olması gerekmez mi agrım sızım hiç birşeyim yok kahverengi lekelenme vardı o da yok ayrıca 3 , 4 gündür geceleri buluntı kusma başladı benim gibi olup da gebeliği devam eden varmı lütfen yardım edin dualarınız da unutmayın
inşallah canım ya...
bir de ben bişey sormak istiyorum. bitkisel kürler yapanlarınız varmı? varsa ne deniyorsunuz? ben geçen iki ay içinde soğan kürü ve incir kürü yaptım ama son fsh değerimi görüp moralim bozulunca hepsini kestirip attım. şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. hayıt tohumu sözü geçiyor bazı topiklerde.... acaba mı, bende yapsam mı diyorum bi yandan, diğer yandan önce bi tedavine başla, ikisi bi arada belki ters etkisi olur diyorum, korkuyorum. bilemedim ne yapsam
Selam kizlar.transferi olanlar Allah yardimciniz olsun.kizlar yarin 2.doktor rand.var kesr gormustuk.merak ediyorum bir haftada neler degisti??offf heyecan basiyo hem korkuyorum.bu haftalarda daha onceki dogal gebeliklerimde hic sevinemedim.Allahim ins bu sefer yuzumuzu guldurur.6.haftam olucak tam acaba bebekimi kalp atisini gorebilir miyum??
hamile olan arkadaşlar siz pgt yaptırdınız mı embriyolarınıza yoksa sadece mikroenjeksiyon mu ...eğer pgt yaptıran varsa faydaları ne kadar olduğu fiyatı yazarsanız sevinirim
Slm kizlar araniza yeni katiliyorum.benide araniza kabul ederseniz sevinirim
Hoşgeldin. Tedaviye mi başlıyorsun hayırlı olsun inşallah.
canım çok üzüldüm, Allah kolaylık versin..ferahlık versin gönlüne..tez vakitte sevindirsin sizi inşallah.
bu arada biz pgt yaptırmadık o konu hakkında bi fikrim yok
Slm kizlar araniza yeni katiliyorum.benide araniza kabul ederseniz sevinirim
hoşgeldin cnm ...transferin 5. günündeymişin az kalmış sonucu öğrenmene hayırlısı ile güzel haberler alıp bizlerle paylaşırsın inşallah
Bu benim ilk tupbebek denemem.daha once iki defa asilama yontemi denedik malasef sonuc negatif.
inşallah hayırla hamilelik haberini alırsın bebişlerini büyütürsün bende transferimin 7. günündeyim evde test yapmak istiyorum( çıkarmı ki..