haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

hamile olan arkadaşlar siz pgt yaptırdınız mı embriyolarınıza yoksa sadece mikroenjeksiyon mu ...eğer pgt yaptıran varsa faydaları ne kadar olduğu fiyatı yazarsanız sevinirim

Canım çok geçmiş olsun. Allah sabır versin benim ilk hamileliğim kendiliğinden olmuştu.Senin gibi 9 haftalık olduğumda kalbi durmuş demişti doktor. Bende de kanama sancı herhangi bir belirti olmamıştı. Dr. hemen almamız lazım demişti ve bana kürtaj yapmıştı. Benim kürtajdan sonra rahim yapışıklığım oldu (asherman sendromu ) ve ben tam 10 yıldır hamile kalmak için uğraşıyordum o yüzden kürtajını çok iyi bir doktora yaptırmanı tavsiye ederim. Bu kadar küçük bebekleri vakumla çekiyolarmış galiba benimki kaşıkla kazınmış o yüzden rahim yapışmış ben de hiç bir fikrim yoktu kürtaj hakkında ama çok önemliymiş canım uzmanlığına güvendiğin bir doktora yaptır. Senin acını anlayabiliyorum kendini çok üzmemeye çalış.

Geçmiş olsun canım, allah sabır versin daha önce aynı şeyleri yaşamış biri olarak çok üzüldüm. İnşallah ocak ayındaki denemen başarılı olur, meleğini kucağına almak nasip olur. Allah yardımcın olsun dualarım seninle...

Hayırlı olsun canım dualarımız seninle, herzaman olumlu düşün, transferden sonra kendini yorma bol bol dinlen ve dua et. İnşallah hamilelik haberinide alırız.

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin seninledir. Mide bulantılarının başlaması ilginç benim bebeğim karnımda öldüğü zaman mide bulantılarım bitmişti. İnşallah seninki sana tutunur.

Selam, ben tedavim başladığı sırada adetimin 2. günü bal, çörekotu ve tarçın karışımına başladım sabah, akşam 1 tatlı kaşığı yedim adetin 12.günü bıraktım, hatta doktorumada sordum faydası olur zararı olmaz dedi gerçekten de yararını gördüm yumurtalarım gayet kaliteli oldu ve 5. güne gitti. Denemeni tavsiye ederim. Allah yardımcın olsun canım.

Canım merak ettim görebildinmi bebişinin kalp atışlarını.

hamile olan arkadaşlar siz pgt yaptırdınız mı embriyolarınıza yoksa sadece mikroenjeksiyon mu ...eğer pgt yaptıran varsa faydaları ne kadar olduğu fiyatı yazarsanız sevinirim

canım çok üzüldüm, Allah kolaylık versin..ferahlık versin gönlüne..tez vakitte sevindirsin sizi inşallah.
bu arada biz pgt yaptırmadık o konu hakkında bi fikrim yok

slm kızlar bende haftaya 21 gün başlayacağım :) inş bu kez rabbim yarı yolda bırakmazzzz,,, bu arada canan 456 nasıl oldun canım dün okudum canım sıkıldı ( geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…