haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Daha cok erken moralin bozulmasin.sende herhangi bir belirti varmi bide kacinci gun embriyosu ve kac hucreliydi?

bi taraftanda kendimi dizginlemeye çalışıyorum işte beklesemmi acaba bilmiyorum 3.embriyosuydu cuma günü hastaneye gidicez asıl sonuç bayramın 2. günü.. Rabbim çifte bayram yaptırsın inşallah.. valla öyle çokta belirtim yok bi kaç gün önce belim kasıklarım ağrıdı ama aynı adet ağrısı gibi başka hiçbişey yok..

bi taraftanda kendimi dizginlemeye çalışıyorum işte beklesemmi acaba bilmiyorum 3.embriyosuydu cuma günü hastaneye gidicez asıl sonuç bayramın 2. günü.. Rabbim çifte bayram yaptırsın inşallah.. valla öyle çokta belirtim yok bi kaç gün önce belim kasıklarım ağrıdı ama aynı adet ağrısı gibi başka hiçbişey yok..

Insallah canim allahim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuze baksin.ben kendime cok stres yapiyorum cocuklar gibi habire agliyorum.benim 15 tane yumurtam olusmustu bunlardan yanlizca iki tanesi dollendi ve 4 hucreliydiler :KK43:((((

Insallah canim allahim bu mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine yuzumuze baksin.ben kendime cok stres yapiyorum cocuklar gibi habire agliyorum.benim 15 tane yumurtam olusmustu bunlardan yanlizca iki tanesi dollendi ve 4 hucreliydiler :KK43:((((

insan kendini tutamıyor işte ağlıyo :KK43: bebişleri fazla üzme madem ağlıyosun ağlarken dua et yalvar yakar Rabbime.. Can versin kuzucuklarına.. İnşallah Rabbim Bu yolda yürüyenlerin hepsinin yüzünü güldürsün.

ne nasıl?? geçmiş olsun ne denilebilir bilmiyorum ama Allah tez zamanda yüzünü güldürsün

amin canım 6 haftalık dı kanamam oldu sonrasında kese duruyordu ama içe kanama olmuş o da keseyi etkilemiş düşüyor dedi dr ilaçlarını bırak. hayırlısı olsun yapacak hiç birşey yok o kadar çok hayal kurmuştum ki inşallah Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlerle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum :KK43:

Canım allah sabr versin. İşallah tez zamanda tekrar hamilelik duygusunu yaşarsın.
Bugünlerde hep kötü haberler alır olduk.
Tüp bebekte düşük olasılığı normalle göre % 2 -% 3 fazla diyorlar ama bence daha yüksek.

Canım allah sabr versin. İşallah tez zamanda tekrar hamilelik duygusunu yaşarsın.
Tüp bebekte düşük olasılığı normalle göre % 2 -% 3 fazla diyorlar ama bence daha yüksek.

geçmiş olsun canım allah sabır versin üzülme kelimesi çok boş kalıyor insanın elinde değil üzülmemek ama ne yapalım imtihan dünyası buda bizim imtihanımız . rabbim isyan etmeden hayırlısıyla bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.
benim ilk tüp bebek denememde ilk değerim 14ikincici 7 olunca doktorum düşük yapıyosun demişti. ne kalbini gördüm ne kesesini ama yinede çok üzülmüştüm. üzülme takma kafana dedikleri zaman çıldırıyordum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum . sakın pes etme bol dua et. tedaviler hep bir vesile. verecek olan rabbim . bana 4 aşılama 3 tüp bebekten sonra nasip etti. inşallah sizde tadarsınız bu duyguyu daha fazla beklemeden. üzülüyorsun mutlaka ama kendini çok yıpratma. alllah yar ve yardımcınız olsun inşallah çok güzel haberlerle dolar taşar bütün topikler =)

amin canım 6 haftalık dı kanamam oldu sonrasında kese duruyordu ama içe kanama olmuş o da keseyi etkilemiş düşüyor dedi dr ilaçlarını bırak. hayırlısı olsun yapacak hiç birşey yok o kadar çok hayal kurmuştum ki inşallah Rabbim en kısa zaman da tüm isteyenlerle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder

geçmiş olsun canım allah sabır versin üzülme kelimesi çok boş kalıyor insanın elinde değil üzülmemek ama ne yapalım imtihan dünyası buda bizim imtihanımız . rabbim isyan etmeden hayırlısıyla bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah.
benim ilk tüp bebek denememde ilk değerim 14ikincici 7 olunca doktorum düşük yapıyosun demişti. ne kalbini gördüm ne kesesini ama yinede çok üzülmüştüm. üzülme takma kafana dedikleri zaman çıldırıyordum. o yüzden seni çok iyi anlıyorum . sakın pes etme bol dua et. tedaviler hep bir vesile. verecek olan rabbim . bana 4 aşılama 3 tüp bebekten sonra nasip etti. inşallah sizde tadarsınız bu duyguyu daha fazla beklemeden. üzülüyorsun mutlaka ama kendini çok yıpratma. alllah yar ve yardımcınız olsun inşallah çok güzel haberlerle dolar taşar bütün topikler =)

Amin kardeşim amin.. söylenecek o kadar söz akıtılacak o kadar göz yaşı var ki lakin hepsini yapsanda sonu boş sadece Ol emrine muhtacız Rabbimin merhametine muhtacız.. Allah hepimize merhamet etsin kucaklarımıza hayırlı imanlı bereketli güzel yüzlü ve güzel vücutlu bebekler versin

canım mesajı yanlışlıkla sana yollamışım kusura bakma elifsu ya yazmıştım

üff çok üzüldüm :KK14::KK14: aynı yerde aynı sebepten tedavi görmüştük seninle... ben de hamile kaldım ama hala sevinemiyorum. yarın keseye baktıracağım başka bir doktorda ama görsem bile sevinmemem lazım demek ki... keşke bu üzüntüleri hiç yaşamasak ama işte olacağa engel olunmuyor ne yazık ki :KK50::KK50:

inşallah en kısa zamanda gelir yeni bebek, hatta kendiliğinden gelir :KK16::KK16: rahim hamile kalmyı öğrendi, bu sefer doğal yolla olur belki de. inşallah üzüntülerinizi kısa zamanda atlatırsın. dualarımda olacaksın

selam arkadaşlar tüp babak tedavimden elimde ilaçlarım kaldı. gerçek manada ihtiyaç sahibi arkadaşlar varsa bana ulaşsın lütfen. ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum eğer bursadan olursa ulaştırmam daha kolay olur.

Kızlar hastaneden aradılar.
Bölünem güzel şekilde devam ediyor. Çarşamba günü yapacağız dediler. 6. gün olmuş olacak.
Bunun adına blastokist deniliyor sanırım.

arkadaşlar dr gittim ilaçlarımı kesti düşük yapıyormuşum :KK43:[/QUOT

cnm benim Allah yardımcın olsun her şeyde vardır bir hayır ...sabır beklemek ve maddi maneviyat yettiği sürece devam etmek ..benimde perşembe düşmeseydi bugün kalp atışını duymaya gidecektik:KK50: bunada şükür takdir ilahi

X