haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

arkadaşlar sanırım bebeğim beni bırakıyor :KK43: en son temmuzun 20 sinde bhcg 5000 lerdeydi. bir gün sonrada kanamam oldu çok koyu kırmızı çamur gibi bir gün sonra ultrasona girdim belli bellirsiz bir kese göründü yatak istirahati verdiler.bir hafta sonra kontrole gittim kese 6,7 mm olmuştu yuvarlak düzgün kontrlü içi gözükmüyordu.2 gün sonra da kendi dr uma gittim kese içinde yolk sac görünüyordu ama içerde sıvı birikintisi vardı. bhcg ve progesteron bakalım dedi. bhcg 1158 e düşmüş progesteron da 15. dr pazartesi kontrole çağırdı. düşük yapıyor olsam 15 gün oldu bhcg nin daha düşük olması gerekmez mi agrım sızım hiç birşeyim yok kahverengi lekelenme vardı o da yok ayrıca 3 , 4 gündür geceleri buluntı kusma başladı benim gibi olup da gebeliği devam eden varmı lütfen yardım edin dualarınız da unutmayın

cnmm arkadaşım bu mübarek gecede mevlam seni de bebeginide korusun.dr a gidince mutlaka haber ver ..dualarımız sizinle

Kızlar merhaba

öncelikle hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum Allah hepsini nazarlardan korusun:nazar:hayırlısıyla doğsunlar büyüsün kocaman olsunlar inşallah :emir_bebek:

Ben de bugün tüp bebek tedavisine başladım ilk iğnemi oldum . Bundan önce 3 olumsuz aşılama oldu ama hepsi geride kalacak inşallah buradaki çoğunuz gibi mi bende hamilelik haberimi vericem bana da halay çekilecek şu oynayan 3 lü kızlar da benim için de oynayacak inşallah. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin kimsenin kollarını boş bırakmasın kızlar :KK66:)

hayırlı bir günde başlıyorsun mevlam göbüşünü ikiz üçüzdoldursun inş

mercimeğim gitti...
8 haftalık ...kalp atışlarını duymak için gittik ama...bir fıstık kadar oldu diyorduk eşimle,ama fıstığımız bizi bıraktı gitti...o kadar alışmıştık ki....mart ortası gibi doğar diyorduk,şu günler nasıl geçecek???
gelşim göstermemiş....6 hafta 3 günlük gözüküyor ultrasonda...beslenme kesesi düzgün...ama bebek kesesi boş gözüküyor..."1 2 gün önce ölmüş olmalı rahimde bozulmalar başlamış" dedi doktor...kendisi düşerse cok kan kaybedermişim...pzt kürtaj yapılacak,parçalar tıbbi incelemeye tabi tutulacak...o zaman genetik bir problem mi var belli olacak.acaba ne oldu?biz mi yanlış bir şey yaptık ki?herşeyi düşünüyor insan herşeyi...
Rabbim kaldıramayacağımız imtahanlar vermesin.ehamdülillah ala külli hal.
Rabbim sizin mutluluğunuzu yarım bırakmasın arkadaşlar.dualarınızda yer verirseniz Allah sizden razı olsun....vermeseniz de...

rabbim bu mübarek günlerde sana ve eşine sabır versin inş çektiğin acılara sabır versin kendiliğnden sana meleklerini göndersin inş..kendini düşünerek yıpratma sağlıksız olsa ne yapardım deyip şükret cnm..tahmin edebiliyorum çok acıdır...mevlam Eyüp peygamber sabrı versin

bu mübarek günde dua ediyorum mevlam kimseyi evlatla sınamasın inş..

Dualarınızda benide eksik etmeyin bugün belimde kasıklarımda ağrılar olmaya başladı kendimi dinlemeyim diyorum ama aynı adet ağrısı bacaklarımda bile hissettim adet olmama vakit var daha ama ağrılar başladı sanki. Göğüslerde günlerdir aynı hem sert hemde ağrılı.

Son düzenleme:
mercimeğim gitti...
8 haftalık ...kalp atışlarını duymak için gittik ama...bir fıstık kadar oldu diyorduk eşimle,ama fıstığımız bizi bıraktı gitti...o kadar alışmıştık ki....mart ortası gibi doğar diyorduk,şu günler nasıl geçecek???
gelşim göstermemiş....6 hafta 3 günlük gözüküyor ultrasonda...beslenme kesesi düzgün...ama bebek kesesi boş gözüküyor..."1 2 gün önce ölmüş olmalı rahimde bozulmalar başlamış" dedi doktor...kendisi düşerse cok kan kaybedermişim...pzt kürtaj yapılacak,parçalar tıbbi incelemeye tabi tutulacak...o zaman genetik bir problem mi var belli olacak.acaba ne oldu?biz mi yanlış bir şey yaptık ki?herşeyi düşünüyor insan herşeyi...
Rabbim kaldıramayacağımız imtahanlar vermesin.ehamdülillah ala külli hal.
Rabbim sizin mutluluğunuzu yarım bırakmasın arkadaşlar.dualarınızda yer verirseniz Allah sizden razı olsun....vermeseniz de...

Allah yardımcın olsun canım inan okurken ağladım
bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor
inşallah dondurulmuşların vardır yeniden denersiniz
bu arada hiç belirti vermişmiydi
kanama falan olmuş muydu veya bulantın var mıydı

cnmm arkadaşım bu mübarek gecede mevlam seni de bebeginide korusun.dr a gidince mutlaka haber ver ..dualarımız sizinle
amin canim Allah razi olsun Rabbim su mubarek gecede dualarimizi kabul etsin meleklerimizi bizlere bagislasin insallah bebegim beni birakmaz iki gundur surekli agliyorum tutamiyorum kendimi insallah pzrtesi guzel haberler le gelirim

Rabbim beterinden korusun. Dün bir arkadaşım geldi tanıdığı birinin birkaç gün önce bebeği ölmüş anne karnında. Hemde doğum için sancılar gelsin diye beklerken. Ben hamile olduğumu öğrendiğim zamanlarda da dayımın kızının 8 aylık bebeği anne karnında öldü. Bu dünyada hiçbişeyin garantisi yok arkadaşlar. Rabbimin bir bildiği var biz sadece kendi bildiklerimizle düşünüyoruz bu yüzden göremiyoruz. İnşallah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip eder rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Tüm bağrı yanıkların ateşini söndürür inşallah.

hayırlı bir günde başlıyorsun mevlam göbüşünü ikiz üçüzdoldursun inş

aminnn hepimizin inşallah:KK66:) siz beni tanımıyorsunuz ama ben topiği tupbebege başlıcam diye Bayadır takip ediyordum:)) seni de tanıyorum yani.. Değerin artsın diye dualarıma bile girdin çok şükür arttı . Allahım seninde hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin :KK66:

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin kalbindeki güzellikler karşısına çıkıyordur bni
soracak olursanız kötü bir haber benden bebeğimi kaybettim geçen cuma kese görmeye gitmiştik her şey yolunda gidiyodu ama malesef perşembe günü düştü bebeğim 6 haftalık olmuştuk pazartesi kalp atışlarını duyacaktık ama kısmet olmadı alışmıştım ona olmadı Allahım en yakın zamanda üzüntümü mutluluğa çevirir inşallah bu güzel gecenizde mübarek olsun bu arada ...Yaradan sevdikleri kullarını sınarmış o yüzden rabbime binlerce şükürler olsun ki bizi sınadığı için bana 6 haftalık hamilelik yaşattğı için aralık ocak gb tekrar başlayacağim bnmle hemeile kalan arkadaşlar 6 7 aylık olacaksınız bizde arkanızda geleceğiz inşallah bebeğim şimdiden abileri ablaları oldu hepinizi çok seviyorum sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişleri hamilelerin duaları makbuldür benide dualarınızdan eksik etmeyin hepinizin gidaşıtını takip edeceğim kalbim sizlerle...:KK14:şaun ağlıyorum ama rabbim herkesi bir gün güldürecek içi kese bnide güldürecek inanıyorum ve yaradana binlerce şükür ediyorumm...umut her zaman var

beni kendine alıştırdın
sonrada gittin bni bir başıma bıraktın
biliyorum ol denildiği zaman
tekrar göbüşüme konacaksın
bna hep hatıra kalacaksın
sen benim hep ilk göz ağrım olacaksın
Rabbimden dualarla yeniden can bulacaksın...

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin kalbindeki güzellikler karşısına çıkıyordur bni
soracak olursanız kötü bir haber benden bebeğimi kaybettim geçen cuma kese görmeye gitmiştik her şey yolunda gidiyodu ama malesef perşembe günü düştü bebeğim 6 haftalık olmuştuk pazartesi kalp atışlarını duyacaktık ama kısmet olmadı alışmıştım ona olmadı Allahım en yakın zamanda üzüntümü mutluluğa çevirir inşallah bu güzel gecenizde mübarek olsun bu arada ...Yaradan sevdikleri kullarını sınarmış o yüzden rabbime binlerce şükürler olsun ki bizi sınadığı için bana 6 haftalık hamilelik yaşattğı için aralık ocak gb tekrar başlayacağim bnmle hemeile kalan arkadaşlar 6 7 aylık olacaksınız bizde arkanızda geleceğiz inşallah bebeğim şimdiden abileri ablaları oldu hepinizi çok seviyorum sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişleri hamilelerin duaları makbuldür benide dualarınızdan eksik etmeyin

canim Allah sabir versin Rabbim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalmani saglikli sihhatli dogurup bebegini buyutmeni nasip etsin. biz hep beraber yaptirmistik kesin nazar degdi bugunlerde surekli kotu haber aliyoruz benim bebegimde su anda benimlemi bilmiyorum kanamam oldu bhcg 1000 lere dusmus pzrtesi tekrar bakilacak insallah geri toparlar su kadir gecesinin hurmetine Allah kimseye evlat hasreti cektirmesin dualarimdasiniz insallah hepimizin hasreti dinecek

soracak olursanız kötü bir haber benden bebeğimi kaybettim geçen cuma kese görmeye gitmiştik her şey yolunda gidiyodu ama malesef perşembe günü düştü bebeğim 6 haftalık olmuştuk pazartesi kalp atışlarını duyacaktık ama kısmet olmadı alışmıştım ona olmadı Allahım en yakın zamanda üzüntümü mutluluğa çevirir inşallah bu güzel gecenizde mübarek olsun bu arada ...Yaradan sevdikleri kullarını sınarmış o yüzden rabbime binlerce şükürler olsun ki bizi sınadığı için bana 6 haftalık hamilelik yaşattğı için aralık ocak gb tekrar başlayacağim bnmle hemeile kalan arkadaşlar 6 7 aylık olacaksınız bizde arkanızda geleceğiz inşallah bebeğim şimdiden abileri ablaları oldu hepinizi çok seviyorum sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah bebişleri hamilelerin duaları makbuldür benide dualarınızdan eksik etmeyin hepinizin gidaşıtını takip edeceğim kalbim sizlerle...:KK14:şaun ağlıyorum ama rabbim herkesi bir gün güldürecek içi kese bnide güldürecek inanıyorum ve yaradana binlerce şükür ediyorumm...umut her zaman var

CAnim benim ben de swni merak ediyordum.nasi oldu bi anda canim kanaman mi oldu?kurtaj oldun mu peki?
Canim en azindan yakin zamanda bir daha deneyeceksin.ve emin ol bebegin daha iyi yerlesecek annesine.sonucta hamile kalabiliyosun.zor bi surac olsada bu yolda olan herkes bir gun evladina kavusacak merek etme.Allahim buyuk.kendine iyi bak arkadasim

CAnim benim ben de swni merak ediyordum.nasi oldu bi anda canim kanaman mi oldu?kurtaj oldun mu peki?
Canim en azindan yakin zamanda bir daha deneyeceksin.ve emin ol bebegin daha iyi yerlesecek annesine.sonucta hamile kalabiliyosun.zor bi surac olsada bu yolda olan herkes bir gun evladina kavusacak merek etme.Allahim buyuk.kendine iyi bak arkadasim

saol canım benim aslında test gününden sonra hafif lekelenme şeklinde vardı ama az azdı doktorda o süreçte iğne verdi onu kullandım o kadar ağrım sızım olmadı bende akıl sır erdiremedim ama hepsi Allahtan buna şükür ki çok büyümeden gitti ...sonra perşembe gecesi belim karnım adet olacakmış ğb ağrıdı perşembeye kadar sadece peçeteye geliyodu işte gece kan akıntıya dönüştü hafif hafif koyulaştı benden beyaz et parçası düştü ben zaten o an anladım.ama yapacak bişey yok benim için hayırlı olan buymuş kürtaj olmadım doktorum kendi kendine duşsun dedi bebek birde küçük olduğu için gerek kalmadı sanırım böyle işte yaradana binlerce şükürler olsun ki bana hamileleği de yaşattı artık alıştım durumada çünkü herkes kısmetini yer aralık ocak gb tekrar başlayacağım rabbimin izniyle... benden de size tavsiye lekelenme şeklinde olanlar doktoruna sorup iğne gerekiyorsa iğne vurdursunlar gerçi hepsi takdir ilahi ama tedbirini alın 3 aylık olana kadar da koruyun kendinizi yatmanız gerekiyorsada yatın

[QUOTE=elif_su
canim Allah sabir versin Rabbim insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalmani saglikli sihhatli dogurup bebegini buyutmeni nasip etsin. biz hep beraber yaptirmistik kesin nazar degdi bugunlerde surekli kotu haber aliyoruz benim bebegimde su anda benimlemi bilmiyorum kanamam oldu bhcg 1000 lere dusmus pzrtesi tekrar bakilacak insallah geri toparlar su kadir gecesinin hurmetine Allah kimseye evlat hasreti cektirmesin dualarimdasiniz insallah hepimizin hasreti dinecek[/QUOT

saol canım rabbim herkesi korusun bebeğin inşallah seninledir ... yat dinlen yattığın zaman kanaman azalır benim öyle olmuştu bide kanin kesilmesi için iğne hap verdiyse doktorun düzenli kullan geriside Allahtan ...

selammm kızlarrrr kıbrıstayım daha
4 yumurtam toplandı dünnnn bugün embriyolog aradı 3ü olgunmuş ikisi gitti şuan tek embriyoyla dewam bakalım 5.güne kadar giderse transfer olurum üzüleyimmi sevineyimmi sizceee

selammm kızlarrrr kıbrıstayım daha
4 yumurtam toplandı dünnnn bugün embriyolog aradı 3ü olgunmuş ikisi gitti şuan tek embriyoyla dewam bakalım 5.güne kadar giderse transfer olurum üzüleyimmi sevineyimmi sizceee

Canım hayırlı olsun bebişine kavuşmana az kalmış bence sevin kesinlikle :KK66:) ya canım merak ettim neden Kıbrıs'ta yaptırıyorsun daha mı iyi bilgi verirsen çok sevinirim :KK66:)

saol canım rabbim herkesi korusun bebeğin inşallah seninledir ... yat dinlen yattığın zaman kanaman azalır benim öyle olmuştu bide kanin kesilmesi için iğne hap verdiyse doktorun düzenli kullan geriside Allahtan ...[/QUOTE]
insallah canim 3 tane igne vuruldum gunde 3 defa 200 mg progestan aliyorum surekli de yatmaya calisiyorum benim de kanamam oldu ama 5 ,6 damla koyu kirmizi geldi sonrasinda kahverengi lekelenme oldu simdi de ara ara peceteye geliyor agrim sizim hicbirseyim yok benim kafama takilan bhcg geri yukselirmi insallah yukselir Allah im yardim etsin hepimize

Allah yardımcın olsun canım inan okurken ağladım
bu kadar yaklaşmışken kaybetmek çok zor
inşallah dondurulmuşların vardır yeniden denersiniz
bu arada hiç belirti vermişmiydi
kanama falan olmuş muydu veya bulantın var mıydı

:KK43:evet,yine de hamilelik hissini bana yaşattığı için Rabbime elhamdülillah.malesef dondurmamıştık canım.o an cok gereksiz gelmişti.
ne kanama ne sancı hiçbir belirti yoktu..ama o ilk günlerdeki mide bulantılarım da yoktu sanki. yani hiç yok değildi de azalmıştı..kürtajdan cok korkuyorum olan var mı.yanımda bir şey götürmeli miyim, bayıltıyorlar mı???keşke kendisi düşsee...

:KK43:evet,yine de hamilelik hissini bana yaşattığı için Rabbime elhamdülillah.malesef dondurmamıştık canım.o an cok gereksiz gelmişti.
ne kanama ne sancı hiçbir belirti yoktu..ama o ilk günlerdeki mide bulantılarım da yoktu sanki. yani hiç yok değildi de azalmıştı..kürtajdan cok korkuyorum olan var mı.yanımda bir şey götürmeli miyim, bayıltıyorlar mı???keşke kendisi düşsee...

cnm geçmiş olsun en yakın zamanda bebeğine tekrar kavuşman dileğiile kaç haftalıktı bebeğin bn 6 haftalıktım kendi düştü kürtaj konusuna gelince hastaneden hastaneye değişiyor...ankara için söyleyim etlik doğum anestezi altında yapıyormuş zekaitahir uyutmadan belli olmuyor anlıyacağın yada olacağın doktorla konuşursun

cnm geçmiş olsun en yakın zamanda bebeğine tekrar kavuşman dileğiile kaç haftalıktı bebeğin bn 6 haftalıktım kendi düştü kürtaj konusuna gelince hastaneden hastaneye değişiyor...ankara için söyleyim etlik doğum anestezi altında yapıyormuş zekaitahir uyutmadan belli olmuyor anlıyacağın yada olacağın doktorla konuşursun

geçmiş olsun canım .inşallh biz de tez zamanda kavuşuruz meleklerimize.benim şu an 8 hafta 6 günlük.ama büyümemiş ki 6 hafta 3 günlük gözüküyor ultrasonda.tabi rahim ona göre daha cok kalınlaşmıştır belki.bilmiyorum işte.keşke kendi düşse.yarın gidicem artık.ne yaşanması gerekiyorsa göreceğiz.

X