- 9 Şubat 2013
- 386
- 0
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.421
mercimeğim gitti...
8 haftalık ...kalp atışlarını duymak için gittik ama...bir fıstık kadar oldu diyorduk eşimle,ama fıstığımız bizi bıraktı gitti...o kadar alışmıştık ki....mart ortası gibi doğar diyorduk,şu günler nasıl geçecek???
gelşim göstermemiş....6 hafta 3 günlük gözüküyor ultrasonda...beslenme kesesi düzgün...ama bebek kesesi boş gözüküyor..."1 2 gün önce ölmüş olmalı rahimde bozulmalar başlamış" dedi doktor...kendisi düşerse cok kan kaybedermişim...pzt kürtaj yapılacak,parçalar tıbbi incelemeye tabi tutulacak...o zaman genetik bir problem mi var belli olacak.acaba ne oldu?biz mi yanlış bir şey yaptık ki?herşeyi düşünüyor insan herşeyi...
Rabbim kaldıramayacağımız imtahanlar vermesin.ehamdülillah ala külli hal.
canim Allah sabir versin insallah tez zaman da tekrardan gebe kalirsin benim de yuregim agzimda pzrtesiyi bekliyorum ultrasonla bakilacak insallah bebegim beni birakmaz gebeligimin devam etmesi zor gorunuyor ama Rabbimin yaninda hicbirsey zor degil Rabbim tum isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah
arkadaşlar sanırım bebeğim beni bırakıyoren son temmuzun 20 sinde bhcg 5000 lerdeydi. bir gün sonrada kanamam oldu çok koyu kırmızı çamur gibi bir gün sonra ultrasona girdim belli bellirsiz bir kese göründü yatak istirahati verdiler.bir hafta sonra kontrole gittim kese 6,7 mm olmuştu yuvarlak düzgün kontrlü içi gözükmüyordu.2 gün sonra da kendi dr uma gittim kese içinde yolk sac görünüyordu ama içerde sıvı birikintisi vardı. bhcg ve progesteron bakalım dedi. bhcg 1158 e düşmüş progesteron da 15. dr pazartesi kontrole çağırdı. düşük yapıyor olsam 15 gün oldu bhcg nin daha düşük olması gerekmez mi agrım sızım hiç birşeyim yok kahverengi lekelenme vardı o da yok ayrıca 3 , 4 gündür geceleri buluntı kusma başladı benim gibi olup da gebeliği devam eden varmı lütfen yardım edin dualarınız da unutmayın
canım çok üzüldüm bize nazarmı değdi noldu çarşamba benimki şimdi seninki allahım kolaylık versin gerçekten çok zormuş insan yaşamadan bilmiyo .......hepsinde vardır bi hayır ben kendimi belkide doğsa sakat olacaktı diye teselli ediyorummercimeğim gitti...
8 haftalık ...kalp atışlarını duymak için gittik ama...bir fıstık kadar oldu diyorduk eşimle,ama fıstığımız bizi bıraktı gitti...o kadar alışmıştık ki....mart ortası gibi doğar diyorduk,şu günler nasıl geçecek???
gelşim göstermemiş....6 hafta 3 günlük gözüküyor ultrasonda...beslenme kesesi düzgün...ama bebek kesesi boş gözüküyor..."1 2 gün önce ölmüş olmalı rahimde bozulmalar başlamış" dedi doktor...kendisi düşerse cok kan kaybedermişim...pzt kürtaj yapılacak,parçalar tıbbi incelemeye tabi tutulacak...o zaman genetik bir problem mi var belli olacak.acaba ne oldu?biz mi yanlış bir şey yaptık ki?herşeyi düşünüyor insan herşeyi...
Rabbim sizin mutluluğunuzu yarım bırakmasın arkadaşlar.dualarınızda yer verirseniz Allah sizden razı olsun....vermeseniz de...
mercimeğim gitti...
Rabbim sizin mutluluğunuzu yarım bırakmasın arkadaşlar.dualarınızda yer verirseniz Allah sizden razı olsun....vermeseniz de...
mercimeğim gitti...
Güldusum benden kurtuluş yok ben d buraya geldim :))
kızlar günaydın:)) mübarek kadir gecemizde dualarımız kabul olur inşallah.. merkezden aradılar 15 yumurta toplanmıştı dün benden, 12 tanesi olgun çıkmış 9 tanesi de döllenmiş inşallah gelişimleride iyi olur hayrla sonuçlanır p.tesi günü transferim var Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Hoşgeldin canım :)))Aşk olsun sen geldin şenlendik:)
Günaydın canım,
Amin. çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun çok sevindim.
bende peşinden geliyorum benimde salı yada çarşamba olacak
mercimeğim gitti...
guldusum arıcaklardı seni noldu kuzum bebişler ne alemde?
dün aradılar canım 15 yumurtadan 11 ini dölledik dediler bugün daha aramadılar
ararlar öyleyse bugün hayrlı haberler inşallah...
İnşallah canım bakalım.
hemşireyi aradım dedim tuvalete çıkamıyorum ve ağrım fazla gaz şeklinde doğaldır ilaçlardan dedi.
Eczaneye git dedi beni ara bi isim vericem eczacıya onu kullan rahatlarsın dedi.
Şimdi eczaneye gidiyorum öldüm perşembeden beri gaz sancısı çekiyorum.
amin...canim Allah sabir versin insallah tez zaman da tekrardan gebe kalirsin benim de yuregim agzimda pzrtesiyi bekliyorum ultrasonla bakilacak insallah bebegim beni birakmaz gebeligimin devam etmesi zor gorunuyor ama Rabbimin yaninda hicbirsey zor degil Rabbim tum isteyenlere saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah
amin elifcim...
canım çok üzüldüm bize nazarmı değdi noldu çarşamba benimki şimdi seninki allahım kolaylık versin gerçekten çok zormuş insan yaşamadan bilmiyo .......hepsinde vardır bi hayır ben kendimi belkide doğsa sakat olacaktı diye teselli ediyorum
öyle vardır bir hayır...nazar da olabilir belki herkese söylemekle hata ettik.o derece küçük bebelerin nazarı kaldıramadığını duymuştum.insan herşeyi düşünüyor.ya da ne düşüneceğini şaşırıyor.bir hata arıyorsun şöyle olsa olur muydu böyle olsa olur muydu...
Rabbim diğerini bağışlasın size canım...
amin flufemcim,cümlemizi sevindirsin rabbim...canım allah yardımcın olsun... seni hep takip ediyordum çünkü tedavimiz aynı zamanlara denk gelmişti. çok çok üzgünüm. rabbim en kısa zamanda hayırlı uzun ömürlü evlatla sevindirsin seni. rabbim hepimizin evlatlarını korusun.amin
amin.Allah razı olsun maveracım.canım inan ne diyeceğimi bilmiyorum.çok üzüldüm
Allah sabır versin, dayanma gücü versin...Rabbim tez zamanda sevindirsin sizi
Kizlar bana 1 tane teansfer ywpilackmis( size ne kadar yapilack birseyde diyemedim
iki tane koymaları için ısrar et canım.transferden önce eşin de konuşsun.biz 2 koyulacak diye zannediyorduk.ilk gittiğimizde öyle konşmuştuk çünkü.transfer masasında söyledi doktor.o an ne diyebilrsin ki...benim bebeğim gitti.2 tane olsa biri kalır mıydı diye düşünmekten kendini alamıyor iinsan.
kıyamam sana ben git bakalım ne vercekler inşallah iyi gelir canım benim...
magnezyum verdi toz akşamları bı olcek al dedı ama sımdı rahatsızsan eve gıdıp yap dedı yaptım tadı biraz kötü :)ama yapacak bişey yok
birde eve geldm tuvalete gittim. iç çamaşırımda fındık kadar jelin parçaları ile pıtılaşmış kan gibi bişey vardı
sanırım önemli bişey değildir
jelin parçaları pıhtılaşmış kan gibi leke bunlar önemli değil transferden kaynaklanıyo normal yani... canımm inşallah iyi gelir magnezyum rahatlarsın da sapa sağlam gidersin bebişlerini almaya
inşallah canım içtim bakalım ne olacak
umarım rahatlatır
normalde acıya dayanıklıyımdır ama bu çok rahatsız edici
sanki midemdede bişeyler geziyor :)