haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canım maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar: Değerin son dakikada güzel bir atak yapmış:KK16::KK16::KK16:
Benide 2 hafta sonra çağırdı ama ben başka dr a gidip keseyi görmek istiyorum inş. Görebilirim :KK1::KK1::KK1:

:21:ayy inşş dahada artacak...canım ya sizin degerler artmıştır 1000-1500 arası kese görünebiliyormuş..inş görebilirsin cnm ..pazartesimi gideceksin..ayy ne güzell:21:

içime sinmedi bugün başaka bi doktora gittim oda aynı şeyleri dedi ...keseye baktı geçen sefer bebek görünüyodu bu esfer bebkte yoktu kendi kendini yok ediyomuş ama bu aşamada olması şansmış 3. aydan sonra daha riskliymiş....

diğer bebeğimin kalp atışlarını dinletti doktor amcası ultrasonla bastırırken rahatsız oldu döndü çok şaşırdı kolunu oynattı bundan sonra hareket etmeye başladı dedi doktor ....

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim canlarım saolun ......hayırlısı diyorum belkide sakat doğacaktı allah bilir ...artık umudum diğer kuzum

hadi cnm gözün aydınn maşallah:nazar::nazar:

Saol canım benim :)

canım benimmm peş peşe gidiyoruz benden de bugün 15 yumurta toplandı bakalım yarın ne dicekler hayrlısı.. kız 1 tane döllendiyse inşallah 5. gün embriyosunu koyarlar dediler mi bunla alakalı bişey??

Ezan okunuyo mübarek cuma saati Raabim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.........

Evet peşpeşeyeiz canım bendende 15 yumurta toplandı. 11 tanesini bugün döllemişler
sanada yarın haber verirler.
ağrın kanaman gazın var mı canım.
yok bişey demediler.
salı çarşamba olabilir dediler.

Saol canım benim :)

Evet peşpeşeyeiz canım bendende 15 yumurta toplandı. 11 tanesini bugün döllemişler
sanada yarın haber verirler.
ağrın kanaman gazın var mı canım.
yok bişey demediler.
salı çarşamba olabilir dediler.

ağrım kanamam gazım şükürler olsun hiç biri yok canım benim inşallah da olmaz..
salı çarşamba dedilerse 5. gün embriyosu koycaklar demektir hadi hayrlısı canım benim güzel haberleri peş peşe vercez nasipse :)

içime sinmedi bugün başaka bi doktora gittim oda aynı şeyleri dedi ...keseye baktı geçen sefer bebek görünüyodu bu esfer bebkte yoktu kendi kendini yok ediyomuş ama bu aşamada olması şansmış 3. aydan sonra daha riskliymiş....

diğer bebeğimin kalp atışlarını dinletti doktor amcası ultrasonla bastırırken rahatsız oldu döndü çok şaşırdı kolunu oynattı bundan sonra hareket etmeye başladı dedi doktor ....

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim canlarım saolun ......hayırlısı diyorum belkide sakat doğacaktı allah bilir ...artık umudum diğer kuzum

destinacım canım benim Rabbim kucağına almayı nasip etsin miniş miniş dünyalar güzeli meleğini gideni düşünme gelene hazırlık yap arkadaşım Allaha emanet olun bebişinle sen dikkat edin kendinize...

inşallah canım benim şimdi bu süreçler senin için başlıcak Rabbim yardımcın olsun güzel güzel geçsin inşallah...

inşallah canım ya...

bir de ben bişey sormak istiyorum. bitkisel kürler yapanlarınız varmı? varsa ne deniyorsunuz? ben geçen iki ay içinde soğan kürü ve incir kürü yaptım ama son fsh değerimi görüp moralim bozulunca hepsini kestirip attım. şimdi iyi mi yaptım kötü mü bilemiyorum. hayıt tohumu sözü geçiyor bazı topiklerde.... acaba mı, bende yapsam mı diyorum bi yandan, diğer yandan önce bi tedavine başla, ikisi bi arada belki ters etkisi olur diyorum, korkuyorum. bilemedim ne yapsam

ağrım kanamam gazım şükürler olsun hiç biri yok canım benim inşallah da olmaz..
salı çarşamba dedilerse 5. gün embriyosu koycaklar demektir hadi hayrlısı canım benim güzel haberleri peş peşe vercez nasipse :)

Maşallah canım aman olmasın.
Anestezi verdiler değil mi.
Vallahi benim gaz fena ara ara girip çıkıyor bişeyler :)
evet 5 güne embriyosu oluyro sanırım
sana bişey dediler mi

Maşallah canım aman olmasın.
Anestezi verdiler değil mi.
Vallahi benim gaz fena ara ara girip çıkıyor bişeyler :)
evet 5 güne embriyosu oluyro sanırım
sana bişey dediler mi

verdiler canım anesteziden de çok rahat uyandım senin de geçer gaz problemi merak etme.. benim p.tesi transfer inşallah bizim merkezin genel uygulaması bu tabi en önemlisi döllenme kalite bakalım bunlardan yarın haber alırız hayrlısı...

verdiler canım anesteziden de çok rahat uyandım senin de geçer gaz problemi merak etme.. benim p.tesi transfer inşallah bizim merkezin genel uygulaması bu tabi en önemlisi döllenme kalite bakalım bunlardan yarın haber alırız hayrlısı...

Ooo senin transfer günün belli olmuş süper.
evet döllenecek mi vs. bakmak laızm
bir tanemi iki tanemi isteyeceksin

canım arkadaşım:KK48::KK48:hiç üzülme ne olur bunada şükret diğeri seninle....
hem ikiz gebelik her zaman riskli oluyo.....hatırlarsan fatoşunda aynı şey oldu...kendine ve bebeğine çok dikkat et bundan sonra hiç bi iş yapma ....

Bende istedimde bakalım yumurtaların durumuna göre
ama riskli olduğunu söyledi
detalı konuşuruz dedi
erken doğum yada düşük riski olabiliyormuş.

canım sen şimdi ilaç olarak ne kullanıyosun?? dr bana progestan kapsül verdi vajinadan alıcam, estrofem diye bi ilaç daha verdi vitamin decavit bi de kan sulandırı iğneye devam.. bunlar bitsede devam dediler dr dur diyene kadar..

canım sen şimdi ilaç olarak ne kullanıyosun?? dr bana progestan kapsül verdi vajinadan alıcam, estrofem diye bi ilaç daha verdi vitamin decavit bi de kan sulandırı iğneye devam.. bunlar bitsede devam dediler dr dur diyene kadar..

4 gün antibiyotik, şişlik oluşmasın diye bir hap ismini unuttum evde ilaçlar.
şimdilik kullanacaklarımda aspirin,folikasit,vajinal jel ve transferden sonra proges. iğne.

arkadaşlar sanırım bebeğim beni bırakıyor :KK43: en son temmuzun 20 sinde bhcg 5000 lerdeydi. bir gün sonrada kanamam oldu çok koyu kırmızı çamur gibi bir gün sonra ultrasona girdim belli bellirsiz bir kese göründü yatak istirahati verdiler.bir hafta sonra kontrole gittim kese 6,7 mm olmuştu yuvarlak düzgün kontrlü içi gözükmüyordu.2 gün sonra da kendi dr uma gittim kese içinde yolk sac görünüyordu ama içerde sıvı birikintisi vardı. bhcg ve progesteron bakalım dedi. bhcg 1158 e düşmüş progesteron da 15. dr pazartesi kontrole çağırdı. düşük yapıyor olsam 15 gün oldu bhcg nin daha düşük olması gerekmez mi agrım sızım hiç birşeyim yok kahverengi lekelenme vardı o da yok ayrıca 3 , 4 gündür geceleri buluntı kusma başladı benim gibi olup da gebeliği devam eden varmı lütfen yardım edin dualarınız da unutmayın

arkadaşlar sanırım bebeğim beni bırakıyor :KK43: en son temmuzun 20 sinde bhcg 5000 lerdeydi. bir gün sonrada kanamam oldu çok koyu kırmızı çamur gibi bir gün sonra ultrasona girdim belli bellirsiz bir kese göründü yatak istirahati verdiler.bir hafta sonra kontrole gittim kese 6,7 mm olmuştu yuvarlak düzgün kontrlü içi gözükmüyordu.2 gün sonra da kendi dr uma gittim kese içinde yolk sac görünüyordu ama içerde sıvı birikintisi vardı. bhcg ve progesteron bakalım dedi. bhcg 1158 e düşmüş progesteron da 15. dr pazartesi kontrole çağırdı. düşük yapıyor olsam 15 gün oldu bhcg nin daha düşük olması gerekmez mi agrım sızım hiç birşeyim yok kahverengi lekelenme vardı o da yok ayrıca 3 , 4 gündür geceleri buluntı kusma başladı benim gibi olup da gebeliği devam eden varmı lütfen yardım edin dualarınız da unutmayın

canım çok geçmiş olsun...allah evladını sana bağışlasın inşallah,

destinacım çok üzüldüm canım ama yinede şükürler olsun ki diğer bebiş sağlıklı. allah evlatlarımızı hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin....

bu arada oruç tutan hamile arkadaşlar... nasıl etkilendiniz? zorlandınız mı? ben yarından sonra tutucam inşallah. en azından kadir gecesi ve arefe yi tutayım. içim rahat etmiyor:KK43:

sagol canim amin insallah bebegim beni birakmaz. arkadaslar hic bilgisi olan yokmu benim durumumla ilgili. destina Rabbim bebegini saglikli sihhatli kucagina almani nasip etsin insallah

X