haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

bugün 12.gün sonucum 322

nasıl acaba

çokk ii cnm çokkk... bak ben bile seviniyorum
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..

amann kız bukadar çektin zaten bir defada iki çocuğun olsun biri kız biri erkek daha ne?:)
keşke benim olsa...ben çok isterimmm mevlam sağlıkla versin de tek çift fark etmez çok şükür deriz..

canım bak yükseliyor değerlerin, üzülme artık
hayırlısıyla kese ve kalp atışını da duyarsın inşallah

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hakkında inş yumurtalarının hepsi döllenir sağlıklı bebişler olarak dönerler sana

amiiiinn canım benim senden sebep ben çok umutluyum biliyosun bebişinle birlikte Allaha emanet olun sıkıntıların da bir an evvel biter inşallah..

canım bak yükseliyor değerlerin, üzülme artık
hayırlısıyla kese ve kalp atışını da duyarsın inşallah

nbr tatlım nasılsın nben senin minik mercimeğini yerim 8 hafta olmuş ne cabuk geçio günler ama bitürlü kendime geçmio nedensebi doğsaydı kaymaklı dondurmam rahatlıcam allah hepinize kolay rahat sorunsuz bi hamilelik naip etsin benim gibi doğumu yakınlarada kolay sorunsuz doğum nasip etsin inş kendine ve minnakına ii bak

selam kızlar,

aradıalr şimdi dün toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş döllemişler:) Bekleyeceğiz dediler.

canım benimmm peş peşe gidiyoruz benden de bugün 15 yumurta toplandı bakalım yarın ne dicekler hayrlısı.. kız 1 tane döllendiyse inşallah 5. gün embriyosunu koyarlar dediler mi bunla alakalı bişey??

Ezan okunuyo mübarek cuma saati Raabim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.........

cnm mevlama emanetsiniz..mevlam bir avazda hayırlısyla kıcagına almayı nasip etsin..mis kokusunu duy inş..

cnmm geç başladı ya ondan korkuyorum hala var mı böyle geç yükselenler diye
siz nasılsınız bakalım

bu korkular hiç bitmeyecek galiba Allah korktuğumuz yere uğratmasın. sağlıkla hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucağımıza.amin
ben de iyi olmaya çalışıyorum canm, mide bulantılarım var biraz kansızlık çıkmıştı bende doktor kan hapı ve vitamin verdi ama onları da çok zorlanarak içiyorum, mide bulantısı yapıyo eşim de çok kızıyo içmiyorum diye..arkadaşının eşinde de kansızlık sıkıntısı varmış biraz bahsetmiş yaşadıklarından o da bana anlattı korktum açıkçası:18::18::18: 3 ay bittikten sonra içerim diyorum ama bakalım

cnm hadi bakalım bol bol yumoşların olsun...haber ver mutlaka..

hayatım 15 tane yumoşumu bıraktım geldim şimdi haber bekleme zamanı inşallah hayrlı güzel haberler güzel transferler sonra da sizin gibi güzel hamilelikler Rabbimmm hayrla sonuçlandırsın inşallah..

iyiym canm şükür demin de yazdım mide bulantılarım var biraz ama olsun ne yapalım gülü seven dikenine katlanır
senin artık doğurman gerekmiyor mu ne zaman Allah nasip ederse? tarih belli mi? normal mi olacak? hakkında hayırlısı olsun, inşallah kolay geçer doğumun canm

cnm sen ihmal etme ilaçlarını ya dayanırız biz bizler nelere dayandık iki küçük hapmı yıldıracak ...meleklerim sizler için de yut annesi..

şuan ortada hiç bişi yok tatlım ağrı sancı açılma vs uslu uslu takılıo meleğim içeride annesi ii bakıo tabii hizmette sınır yokamin canım inş kolay doğum olur hem korku hem heycan hepsi birbirine karıştı hem doğsun istiyorum hemde karnımdaki halindende memnunum
cnm mevlama emanetsiniz..mevlam bir avazda hayırlısyla kıcagına almayı nasip etsin..mis kokusunu duy inş..

amin canım allah isteyen herkese bu nimeti taddırsın çok farklı bişey dünyada eşi benzeri yok acaba doğunca neler hissedicem bende onu çok merak ediyorum

hayatım 15 tane yumoşumu bıraktım geldim şimdi haber bekleme zamanı inşallah hayrlı güzel haberler güzel transferler sonra da sizin gibi güzel hamilelikler Rabbimmm hayrla sonuçlandırsın inşallah..

gzl gzl döllenip annelerine gelecek inş... ve sen bizden daha ii daha yüksek değerlerle hamiş olacaksın inş cnm

aynı niyetle dün akşam alışverişe çıktım ama hiçbirşey bulamadım. umarım sen birşeyler bulabilirsin. artık en son hamile elbiselerine bakacaktım ki, daha fazla dikkat çekeceğini düşünerek vazgeçtim. ama mutlaka bayrama kadar birşey almam lazım. şükür ki pantolonlarım oluyor, ama sıkıyor azıcık, üzerine çok bol giymem lazım...

son değerin güzel artmış inşallah sıkıntı olmaz bundan sonra

ayy inş cnm inş...korkumuz devam ediyor...

Canım maşallah değerin son dakikada güzel bir atak yapmış
Benide 2 hafta sonra çağırdı ama ben başka dr a gidip keseyi görmek istiyorum inş. görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…