- 24 Aralık 2012
- 1.289
- 47
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.381
selam kızlar,
aradıalr şimdi dün toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş döllemişler:) Bekleyeceğiz dediler.
bugün 12.gün sonucum 322
nasıl acaba
neee 3-4 hafta mııı aman yarabbibayramda k.valideme gideceğiz, sonrasında da 1 hafta kendi memleketime, eş-dost akraba beni 5 aylık hamile sanacak gel de laf anlat şimdi...neyse, isyan etmek yok
canım akşamları gün boyu yediklerimizden ve gazdan dolayı iyice şişiyoruz bence normal bu... bu geceleri yan taymayı özledim artık, sırt üstü ve hafif dik yatmaktan fenalık geldi
ikimiz de dayanamamış randevu almışızsen önce gideceksin, inşallah güzel haber veririsin benim 13. gün değerim 425di ben tek olmasını daha çok istiyorum Rabbim biliyor...hemşire de tek gibi ama bu kadar erken ne söylesek yanıltıcı olur dedi. daha düşük değerle ikiz bile olduğu olurmuş... açıkçası korkuyorum ikizden ama Rabbim hayırlısını versin
çokk ii cnm çokkk...bak ben bile seviniyorum
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..
canım bak yükseliyor değerlerin, üzülme artık
hayırlısıyla kese ve kalp atışını da duyarsın inşallah
Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hakkında inş yumurtalarının hepsi döllenir sağlıklı bebişlerolarak dönerler sana
canım bak yükseliyor değerlerin, üzülme artık
hayırlısıyla kese ve kalp atışını da duyarsın inşallah
selam kızlar,
aradıalr şimdi dün toplanan 15 yumurtadan 11 tanesi olgunmuş döllemişler:) Bekleyeceğiz dediler.
Canim bende transfer oncesinden basladim her gun vuruldum kese gordukten sonra gün asiri hala devam ediyorum dr um 12.ci haftaya kadar kllanicaksin dedi.ignen bittiyse tekrar danis devam ediyormuyum yada ne zamana kadar diye sor.biraz zor oluyor ama bebisler icin dayaniyorum.
bende transfer günü itibariyle başladı ama dr soruyum devam edicekmiyim diye.. daha p.tesi transferim oldu sanki hiç birşey
hissetmiyorum benmi hissedemiyorumdün biraz ağrılarım oldu başka bişey yok yoklar gibi sankii
yok gibi demek yoooookkk yasak üzme bebişlerini kızcam bak ona göre ezan saati Allaha emanetsiniz sev onları annesi ordalar bak koy elini göbüşüne hadi bakiiim :)))
nbr tatlım nasılsın nben senin minik mercimeğini yerim8 hafta olmuş ne cabuk geçio günler ama bitürlü kendime geçmio nedense bi doğsaydı kaymaklı dondurmam rahatlıcam allah hepinize kolay rahat sorunsuz bi hamilelik naip etsin benim gibi doğumu yakınlarada kolay sorunsuz doğum nasip etsin inş kendine ve minnakına ii bak
cnmm geç başladı ya ondan korkuyorum halavar mı böyle geç yükselenler diye
siz nasılsınız bakalım
cnm hadi bakalım bol bol yumoşların olsun...haber ver mutlaka..
nbr tatlım nasılsın nben senin minik mercimeğini yerim8 hafta olmuş ne cabuk geçio günler ama bitürlü kendime geçmio nedense bi doğsaydı kaymaklı dondurmam rahatlıcam allah hepinize kolay rahat sorunsuz bi hamilelik naip etsin benim gibi doğumu yakınlarada kolay sorunsuz doğum nasip etsin inş kendine ve minnakına ii bak
bu korkular hiç bitmeyecek galibaAllah korktuğumuz yere uğratmasın. sağlıkla hayırlısıyla alalım evlatlarımızı kucağımıza.amin
ben de iyi olmaya çalışıyorum canm, mide bulantılarım var birazkansızlık çıkmıştı bende doktor kan hapı ve vitamin verdi ama onları da çok zorlanarak içiyorum, mide bulantısı yapıyo eşim de çok kızıyo içmiyorum diye..arkadaşının eşinde de kansızlık sıkıntısı varmış biraz bahsetmiş yaşadıklarından o da bana anlattı korktum açıkçası:18::18::18: 3 ay bittikten sonra içerim diyorum ama bakalım
şuan ortada hiç bişi yok tatlım ağrı sancı açılma vs uslu uslu takılıo meleğim içeride annesi ii bakıo tabii hizmette sınır yokiyiym canm şükür demin de yazdım mide bulantılarım var biraz ama olsun ne yapalım gülü seven dikenine katlanır
senin artık doğurman gerekmiyor mune zaman Allah nasip ederse? tarih belli mi? normal mi olacak? hakkında hayırlısı olsun, inşallah kolay geçer doğumun canm
cnm mevlama emanetsiniz..mevlam bir avazda hayırlısyla kıcagına almayı nasip etsin..mis kokusunu duy inş..
hayatım 15 tane yumoşumu bıraktım geldim şimdi haber bekleme zamanı inşallah hayrlı güzel haberler güzel transferler sonra da sizin gibi güzel hamilelikler Rabbimmm hayrla sonuçlandırsın inşallah..
Canım ben artık 9 aylık gibi oldum.Dr um beni her gördüğünde gülerek işte biz bebişi yapınca böyle oluyor hastalarımızın karnı birden şişyor diyor.
Maşallah değerin güzel artmış benimde aynı artıyor herşeyimiz beraber gidiyor inş. sağlıklı hamilelik geçiririz.
Bende kesinlikle yan yatamıyorum ve çooook özleeedimm yan yatmayı.
Neyse bebişler sağlıklı olsunda herşeye katlanacağız.
Bizimkilerde sürekli çağırıyorlar ama ben kimsenin beni böyle görmesini istemiyorum.Eşimle biraz sonra çıkıp bir kaç elbise alacağız hiçbirşeyim olmuyoren azından göbüşümü saklayacak elbise bulabilirsem bayramda idare ederim artık biraz:44::44::44:
dayanamadınızmı?
cnm ya aklım hep sizdeydi...zaten canım sıkılıyordu neyse ki iyiymişsiniz...ii hadi bakalım gidip gör mercimeğini de sonrada tatil yapın güzel güzel...
bende hala uğraşıyorum artsın diye...
14. gün 118 di
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..
aynı niyetle dün akşam alışverişe çıktım ama hiçbirşey bulamadım.Umarım sen birşeyler bulabilirsin. Artık en son hamile elbiselerine bakacaktım ki, daha fazla dikkat çekeceğini düşünerek vazgeçtim. Ama mutlaka bayrama kadar birşey almam lazım. şükür ki pantolonlarım oluyor, ama sıkıyor azıcık, üzerine çok bol giymem lazım...
Son değerin güzel artmışInşallah sıkıntı olmaz bundan sonra
ayy cnm ya bende diğer topikte falan hep sizleri sordum..sizler nasısınız..
ben hala değer peşindeyim kızlar...sizlere dieyim
14. gün 118 di
hayatım 15 tane yumoşumu bıraktım geldim şimdi haber bekleme zamanı inşallah hayrlı güzel haberler güzel transferler sonra da sizin gibi güzel hamilelikler Rabbimmm hayrla sonuçlandırsın inşallah..