haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Canim gecmis olsun bakalım insallah kisa surer cabuk gecer bu durum . bebisler saglikli olsunda dayanilir tabiki.hafif şeyler yemeye calis kendi direncin icin.dr bana bulanti ve mide sikayetin olursa ayva, kraker, peynir, zeytin bu gibi şeyler yyebilirsin.bazi meyvelerde portakal suyu fln iciyorsanasit oldugu icin midene rahatsizlik verebilir.az az sık sık yiyerek duzelirsin inşallah canim.

Teşekkür ederim canım çok sağol Allah razı olsun tavsiyelerine uyacağım.Zaten normalde midem hassatır İki gündür de taze sıkılmış portakal suyu içmeye başlamıştım o da mı tetikledi aceba:44::44::44:

Pixescim ben de seni ve filologu düşünerek bir uğrıyım dedim... sen yatacağım belki diyordun ama sanırım su çektirmedin, değil mi?

benim de şişkinliğim devam ediyor, akşama doğru daha da artıyor. ama şükür işe falan gelebiliyorum, kendi başıma yatıp kalkabiliyorum. ağrılarım azaldı yani. şişlik inmedi hiç..henüz aynı kilodayım...

bugün bel ağrım ve regl ağrısına benzer sancılarım var, sanıyorum normaldir böyle şeyler... ama yine de insan tedirgin oluyor. doktorum beni 2 hafta sonra çağırdı. ama ben bayramdan sonra 1 hafta izne çıkacağım için başka bir doktordan randevu aldım haftaya için, salı gideceğim. inşallah kese görünürse bayrama daha huzurlu girerim

Canım dün hastanedeydim serum takıldı suyun çekilmesi bebek için sıkıntı oluşturabilirmiş o yüzden çekmediler bugün evdeyiz çok şükür.

Şişkinlik ve bu su olayı 3-4 hafta daha devam edecekmiş.Sağlıklı gebelik belirtisi diyor dr um.Çekeceğiz artık.

Benimde ağrılarım bir hafifliyor bir artıyor anlayamadım bi türlü:44::44::44: şişkinliğim de özellikle akşam yemeğinden sonra iyice artıyor ve karnım geriliyor.

Regl ve bel agrısı 3-4 gündür bende de var normalmiş olması gerekiyormuş.

Benim dr umda 2 hafta sonraya çağırdı.Bende p.tesi başka dr dan randevu aldım kese için inş. görürüzde kafamız rahatlar.

Senin değerlerine göre gebeliğin :KK49::KK49::KK49: ikiz mi tatlım?

Canım dün hastanedeydim serum takıldı suyun çekilmesi bebek için sıkıntı oluşturabilirmiş o yüzden çekmediler bugün evdeyiz çok şükür.

Şişkinlik ve bu su olayı 3-4 hafta daha devam edecekmiş.Sağlıklı gebelik belirtisi diyor dr um.Çekeceğiz artık.

Benimde ağrılarım bir hafifliyor bir artıyor anlayamadım bi türlü:44::44::44: şişkinliğim de özellikle akşam yemeğinden sonra iyice artıyor ve karnım geriliyor.

Benim dr umda 2 hafta sonraya çağırdı.Bende p.tesi başka dr dan randevu aldım kese için inş. görürüzde kafamız rahatlar.

Canım benim çok geçiş olsun.
Bebekelr sağlıklı olsunda biraz daha çekilir allah yardımcın olsun
Neden olmuşsun böyle pko olduğundan mı

Canım benim çok geçiş olsun.
Bebekelr sağlıklı olsunda biraz daha çekilir allah yardımcın olsun
Neden olmuşsun böyle pko olduğundan mı

Sağol canım benim.

Yok canım ben pko değilim yumurtalıklarım biraz fazla uyarılmış bir de ben biraz zayıfım durum böyle olunca ben de ohss oldum.

Özellikle tarnsferden sonra çoktı ortaya bu da sağlıklı gebelik belirtisiymiş.İnş. öyledir de çektiğim sıkıntılara değer.

neee 3-4 hafta mııı aman yarabbi :KK53::KK53: bayramda k.valideme gideceğiz, sonrasında da 1 hafta kendi memleketime, eş-dost akraba beni 5 aylık hamile sanacak :KK1::KK1: gel de laf anlat şimdi...neyse, isyan etmek yok :21::21:

canım akşamları gün boyu yediklerimizden ve gazdan dolayı iyice şişiyoruz bence normal bu... bu geceleri yan taymayı özledim artık, sırt üstü ve hafif dik yatmaktan fenalık geldi :KK50::KK50:

ikimiz de dayanamamış randevu almışız :KK1: sen önce gideceksin, inşallah güzel haber veririsin :KK16: benim 13. gün değerim 425di :nazar::nazar: ben tek olmasını daha çok istiyorum Rabbim biliyor...hemşire de tek gibi ama bu kadar erken ne söylesek yanıltıcı olur dedi. daha düşük değerle ikiz bile olduğu olurmuş... açıkçası korkuyorum ikizden ama Rabbim hayırlısını versin :KK16::KK16:

Canim bende transfer oncesinden basladim her gun vuruldum kese gordukten sonra gün asiri hala devam ediyorum dr um 12.ci haftaya kadar kllanicaksin dedi.ignen bittiyse tekrar danis devam ediyormuyum yada ne zamana kadar diye sor.biraz zor oluyor ama bebisler icin dayaniyorum.

bende transfer günü itibariyle başladı ama dr soruyum devam edicekmiyim diye.. daha p.tesi transferim oldu sanki hiç birşey
hissetmiyorum benmi hissedemiyorumdün biraz ağrılarım oldu başka bişey yok yoklar gibi sankii :KK43:

Allah iyilik versin canim sadece merak ettim.sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap canim dualarimda aklimdasin insallah senden de guzel haberler almak nasib olur yarin kadir gecesi sende aklimdasin tum anne olmak isteyen arkadaşlarimla beraber.
sağol canım benim:KK16:...

yılmak yok yola devam diyorum ......inş biraz zaman geçsin yine başlıycaz.....

inş o zaman size hamileyim diyebilirim.....
o zamana sizinkiler büyür hem :KK55::KK55: benim bebişin:emir_bebek: abisi ablası olurlar inş....

Selam kizlar.transferi olanlar Allah yardimciniz olsun.kizlar yarin 2.doktor rand.var kesr gormustuk.merak ediyorum bir haftada neler degisti??offf heyecan basiyo hem korkuyorum.bu haftalarda daha onceki dogal gebeliklerimde hic sevinemedim.Allahim ins bu sefer yuzumuzu guldurur.6.haftam olucak tam acaba bebekimi kalp atisini gorebilir miyum??

Canım benim de geçen cuma günü kanamam oldu. İlk hamileliğimi öğrenince de kanamam olmuştu. Cuma günü gittim bir gece hastanede kaldım. Progestan kullanıyordum vajinal olarak. Tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde başta kanama olunca ilacı bırakıp iğneye dönmemi söylemişlerdi ve 10 gün kullandım bitmişti. Bu kez burda takibimi yapan doktorum bişey demedi ben de tüp bebek doktorumu aradım iğne daha etkili dedi. 6 gündür vuruluyorum bugün kontrole gittim ve kanamam durmuş ve bebeğin durumu iyi. Bende de az az oluyor şu anda hâla devam ediyor sanki bir yerden sürülmüş gibi. Kanamanın rengi normal kan rengi olmadıkça korkmayın diyorlar. İnşallah geçer canım. sıkıntı etme inşallah.

çok saol inşallah geçer.ben hem Bursa'da hem istanbulda yaşıyorum iki yerde de evim var ve ayın 15 günü Bursa da 15 günü istanbuldayım eşimin işinden dolayı.ilk kanamam olduğunda ist.daki doktorumda 1 haftalık bi iğne vermişti ve progestanı ağızdan almaya devam et demişti.bu kanamam Bursa'ya denk geldi ve buradaki doktorum sadece progestanı vajinal olarak kullanmaya devam et dedi.3 gündür kullanıyorum kesilmedi.tedirginim bu yüzden
acaba İstanbul'daki doktorumu arayıp durumu anlatsammı bilmiyorum ? ne dersin sence ?[/QUOTE]

Bence sor ben de çekiniyordum ama sonuçta çocuğun için. Bu arada cümlem düşük olmuş. Hamileliğimi ilk öğrenince diyecektim yani ilk çocuğuma hamileyim :))):KK49::KK49::KK49:

neee 3-4 hafta mııı aman yarabbi :KK53::KK53: bayramda k.valideme gideceğiz, sonrasında da 1 hafta kendi memleketime, eş-dost akraba beni 5 aylık hamile sanacak :KK1::KK1: gel de laf anlat şimdi...neyse, isyan etmek yok :21::21:

canım akşamları gün boyu yediklerimizden ve gazdan dolayı iyice şişiyoruz bence normal bu... bu geceleri yan taymayı özledim artık, sırt üstü ve hafif dik yatmaktan fenalık geldi :KK50::KK50:

ikimiz de dayanamamış randevu almışız :KK1: sen önce gideceksin, inşallah güzel haber veririsin :KK16: benim 13. gün değerim 425di :nazar::nazar: ben tek olmasını daha çok istiyorum Rabbim biliyor...hemşire de tek gibi ama bu kadar erken ne söylesek yanıltıcı olur dedi. daha düşük değerle ikiz bile olduğu olurmuş... açıkçası korkuyorum ikizden ama Rabbim hayırlısını versin :KK16::KK16:

Canım ben artık 9 aylık gibi oldum.Dr um beni her gördüğünde gülerek işte biz bebişi yapınca böyle oluyor hastalarımızın karnı birden şişyor diyor.

Maşallah değerin güzel artmış benimde aynı artıyor herşeyimiz beraber gidiyor inş:nazar::nazar::nazar:. sağlıklı hamilelik geçiririz.

Bende kesinlikle yan yatamıyorum ve çooook özleeedimm yan yatmayı.

Neyse bebişler sağlıklı olsunda herşeye katlanacağız.

Bizimkilerde sürekli çağırıyorlar ama ben kimsenin beni böyle görmesini istemiyorum.Eşimle biraz sonra çıkıp bir kaç elbise alacağız hiçbirşeyim olmuyor:KK1::KK1::KK1: en azından göbüşümü saklayacak elbise bulabilirsem bayramda idare ederim artık biraz:44::44::44:

Ohhh maşallah :nazar::nazar::nazar: tatlım inş hepsi güzel güzel bölünürler ve yakın zamanda bebişlerini alır gelirsin göbüşüne:KK16::KK16::KK16:

İnşallah canım ya. olgunlaşan baya iyi çıkmış şükür.
Bakalım kaçı bölünecek :)
İnşallah hepimizin göbişine konsun bebişler :)

Sağol canım benim.

Yok canım ben pko değilim yumurtalıklarım biraz fazla uyarılmış bir de ben biraz zayıfım durum böyle olunca ben de ohss oldum.

Özellikle tarnsferden sonra çoktı ortaya bu da sağlıklı gebelik belirtisiymiş.İnş. öyledir de çektiğim sıkıntılara değer.

Hımm evet banada dün dedi yumurtaları aldık ama iğnelerden dolayı yine yumurtaların oluşabilir dedi.,o yüzden an hareket etme ağır kaldırma itme vs. dedi.
İnşallah canım kısa sürede atlatırsın

canım kalp atışını duymuşsun çok seviindim darısı bana olur inşallahh.vajinal mı bakmıştı canımm sana.bana ultrasonda baktı detaylı bişey demedi canım ya sadece bir kese gördük orda o.senle test günlerimiz aynı diye hatırlıyordum ama bana 5 haftalıktır falan dedi.kalp atışı da yoktu daha.bilmiyroumm hayırlısı olur inşllahh u korkular ne zaman geçecek bilmiyorum:KK19::KK19::KK19::KK19:

Suğerisi 6 +3 ken gittim ben vajinal bakıyorlar canım datısı basına sağlıkla göreceksin inşallah sen de

Canlarım nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz?Benim hala sıkıntılarım devam ediyor ama bebeğim için katlanmaya çalışıyorum.Şimdide mide ağrılarım başıadı hiç birşey yiyip içemez oldum:KK43:((

ayy cnm ya bende diğer topikte falan hep sizleri sordum..sizler nasısınız..
ben hala değer peşindeyim kızlar...sizlere dieyim
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..

Pixescim ben de seni ve filologu düşünerek bir uğrıyım dedim... sen yatacağım belki diyordun ama sanırım su çektirmedin, değil mi?

benim de şişkinliğim devam ediyor, akşama doğru daha da artıyor. ama şükür işe falan gelebiliyorum, kendi başıma yatıp kalkabiliyorum. ağrılarım azaldı yani. şişlik inmedi hiç..henüz aynı kilodayım...

bugün bel ağrım ve regl ağrısına benzer sancılarım var, sanıyorum normaldir böyle şeyler... ama yine de insan tedirgin oluyor. doktorum beni 2 hafta sonra çağırdı. ama ben bayramdan sonra 1 hafta izne çıkacağım için başka bir doktordan randevu aldım haftaya için, salı gideceğim. inşallah kese görünürse bayrama daha huzurlu girerim

dayanamadınızmı?
cnm ya aklım hep sizdeydi...zaten canım sıkılıyordu neyse ki iyiymişsiniz...ii hadi bakalım gidip gör mercimeğini de sonrada tatil yapın güzel güzel...
bende hala uğraşıyorum artsın diye...
11. gün 70 di kanamam vardı
14. gün 118 di
15. gün başka hastanede 122
17. gün 242 yine aynı hastanede
18.gün bugün kendi merkezimde 424...
dr 2 hafta sonra hem kese hem kalp atımı için çağırdı .....inşş rabbim hayırlı evlatlar nasip eder..

X