- 4 Nisan 2013
- 108
- 1
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.341
bugün sana uzun bi özel mesaj yazdım bi yanlışlık sonucu silindi ama sana söylemeden edemicem bu tür insanları Takma kafanaaaa !!! sakın sakın... Seni takip ettiğini nasıl anladın benide takip ediyolarmıdır acaba ???
iyiyim canım sağolSelam canim epeydir topige gelmedin merak ediyordum.iyisin dimi? Rabbim gönlüne gore versin insallah tedavisiz gelsin bebisin..
meraba kızlar epeydir giremiyodum topiğe maalesef kötü haberle geldim ......
dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......
gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş
kızlar ben de bugün muayeneye gittim. Bebişim çok iyi durumda çok şükür. Kanama da görünmedi gelen lekeler muhtemelen kalanlar. Bu arada ikili üçlü testleri sordu doktor. İkili testi yaptıran üçlü testi de yaptırıyor dedi. Ben de amniyosentez falan istemediğim için testi yaptırmadım. sizin bu konudaki kararlarınız nedir? Rabbim hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......
gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş
kızlar ben de bugün muayeneye gittim. Bebişim çok iyi durumda çok şükür. Kanama da görünmedi gelen lekeler muhtemelen kalanlar. Bu arada ikili üçlü testleri sordu doktor. İkili testi yaptıran üçlü testi de yaptırıyor dedi. Ben de amniyosentez falan istemediğim için testi yaptırmadım. sizin bu konudaki kararlarınız nedir? Rabbim hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.
merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bakarıyordum topiğe
bebişimle uğraşıyorum
8 hafta 3 günlük hamileyim transferden sonra kanamam olmuştu iğne ve ilaçlarda durdurmuştuk.
bebişim gayet iyi şuan 16 mm ve 2 gr kalbini de duyduk
fakat 3 gün önce yine kanamam başladı.akıntının arasında bazen belli belirsiz Bale'nde açık pembe ama az az oluyor
doktor progestan verdi günde 2 kere vajinal olarak
ama hala kesilmedi
ister istemez tedirginlik var. çok korkuyorum bişey olacak diye
doktorum sağlıksızsa zaten ne yaparsak yapalım düşer dedi ama 8 haftaya kadar gelmesi güzel gelişme dedi
yat dinlen bol su iç falan.... içimi çok rahatlattı denemez.
arkadaşlar benim durumumda olan varmı
tecrübelerinize ihtiyacım var
Selam kizlar kusura bakmayin gec yazdim.annemde yatiyorum.evet olayi anlatayim sabah 9 gibi isleme aldilar ameliyat odasina yine o koltuk ama daha farklisi.tamamen soyundurup kolyuga yatirdilar bacaklarimi ayirdilar hahahha:))))bagladilar.hatta guldum napiyosunuz ya dedim kollarimida baglayacakmisiniz:))))orayi temizliycam dedi hemsire spelektumu soktu bol bol yikadi:))))sonra anestezici geldi naber dedi vallahi gerginim dedim ben simdi sana sakinlestirici yapacagim dedi. Yapti biraz rahatladim sonra ilk doktorum geldi nasilsin dedi bu poziyinda pekte iyi diyilim dedim gulduk.hatta baya gulusmelei espirili gecti:))sonra kadin dediki evet biraz basin donecek bende desimki allaha emanet ben gidiyorum:))))50 dk sonra uyandim odaya cikardilar cok aglamisim:))hatirlamiyorum hatta tryzem rahmetli oldu demisimki teyzem yanimda elimi tuttu.bol bol kinusmusum:)))15yumurta toplandi guzel dedi isleme tabi tutup sizi araycagiz dedi.ilaclar verdiler antibiyotik aspirin bi hap daha var bide jel simdilik ya cumartesi yada pazartesi transfer olacak gibi bu kadar kizlar simdi sanki gaz var karnimda ara ara gri giriyor:)))
iyi işte iyi ya ben napıyım tırnaklarımı yiyorum pazartesi transferim oldu bugün kaçıncı günüm üff zaman geçmek bilmiyo çok evhamlıyım çok korkuyorum yıkılmak istemiyorum ama karnımdakine can versin istiyorum mevlam bana dua edin
kızlar opuya gidiyorum dualarınızda beni de unutmayın......
Canlarım nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz?Benim hala sıkıntılarım devam ediyor ama bebeğim için katlanmaya çalışıyorum.Şimdide mide ağrılarım başıadı hiç birşey yiyip içemez oldum((
Canim bende transfer oncesinden basladim her gun vuruldum kese gordukten sonra gün asiri hala devam ediyorum dr um 12.ci haftaya kadar kllanicaksin dedi.ignen bittiyse tekrar danis devam ediyormuyum yada ne zamana kadar diye sor.biraz zor oluyor ama bebisler icin dayaniyorum.bide benim yarın progestan iğnem son 5 tane vurunmuş oluyorum transferden sonra 5+ olarak devam eden varmı ?
Allah iyilik versin canim sadece merak ettim.sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap canim dualarimda aklimdasin insallah senden de guzel haberler almak nasib olur yarin kadir gecesi sende aklimdasin tum anne olmak isteyen arkadaşlarimla beraber.iyiyim canım sağol
amin inş.....
ben kk ya giriyorum aslında ama topiğe gelmedim hiç ,topiğe gelince yaşadıklarım gelicek aklıma üzülücem diye buraya girmedim hiç..........
Canlarım nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz?Benim hala sıkıntılarım devam ediyor ama bebeğim için katlanmaya çalışıyorum.Şimdide mide ağrılarım başıadı hiç birşey yiyip içemez oldum((