haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

sağol canım bunca yıllık emeğimi kimseye burakmaya niyetim yok ama insanın ister istemez morali bozuluyor.arkadaş bi arkadaşa kendi söylemiş burdan öğrendiğini..ben de ondan öğrendim..neyse uzamasın boşverin..

Selam canim epeydir topige gelmedin merak ediyordum.iyisin dimi? Rabbim gönlüne gore versin insallah tedavisiz gelsin bebisin..
iyiyim canım sağol
amin inş.....
ben kk ya giriyorum aslında ama topiğe gelmedim hiç ,topiğe gelince yaşadıklarım gelicek aklıma üzülücem diye buraya girmedim hiç..........

Son düzenleme:

Canım üzüldüm gerçekten Bendede iki tane var anlıyorum seni benimkilerinde biri çok normal görünmüyordu bakalım hakkımızda hayirlisi. Ama.en başından bunun.olabileceğine alistirmaya çalıştım kendimi ikizlerden biri gidebiliyor 12. Haftaya kadar bunu çok okumuştum. Yinede uzuluyor insan icimizde atan bir kalp bu sonuçta bizim canimizdan. Allahim yardımcımız olsun sabırlar versin hepimize

kızlar ben de bugün muayeneye gittim. Bebişim çok iyi durumda çok şükür. Kanama da görünmedi gelen lekeler muhtemelen kalanlar. Bu arada ikili üçlü testleri sordu doktor. İkili testi yaptıran üçlü testi de yaptırıyor dedi. Ben de amniyosentez falan istemediğim için testi yaptırmadım. sizin bu konudaki kararlarınız nedir? Rabbim hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder.

Çok sevindim canım bebeğinin iyi olmasına. Banada doktorum düşün Birdahaki gelisine kadar ikili test yaptiracakmisın dedi. Ama ben hiç düşünmedim bu tür testleri herzaman gereksiz bulmuşumdur. Çünkü birşey değişmeyecek. Bu testi yaptirsam risk yüksek ciksa amniyosentez yapalım diyecekler hadi onuda yaptılar kötü bisey ciksa napabilirim ancak doğuma kadar ağlayarak geçer vaktim. Amniyosentez başlı başına riskli. Gorelim mevla neyler neylerse güzel eyler. Bebeğini sonuç ne çıkarsa çıksın öldürmeyecegine kararlı olan bir anne boşuna sıkıntıya girmemeli sürekli irdeleyip bence.. Hem sakat derler sağlıklı doğar sağlıklı derler sakat doğar. Herşey süper gider ama doğduktan sonrada bisey olabilir. Yani hiç birseyin garantisi yok..uzattım kusura bakmayın düşüncelerimi paylaşmak istedim

Geçmiş olsun canım, bende senin gibi oldum ama doktorum baştan bana bebeğimin minik olduğunu kendimi haırlamamı söylemişti. Çok fazla üzme kendini ben öyle yaptım, biz 1 taneye bile razıyız yeterki sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasipetsin allahım. Sende sağlıklı bebeğin için şükredip bol bol dua et, ağlayıp kendinide bebeğinide üzme

Bence ikili testi yaptırmalısın , zaten 2li testte sorun çıkarsa 3lü test ve amniosentez yapılıyor. Ben doktoruma amniosentez yapıcakmısınız diye sordum ( Yaşım 39 olduğu için) yapmıyacağını söyledi 200'de 1 düşük ihtimali varmış bence riskli dedi çok mecbur kalmadıkça yapmıyomuş doktorum. Açıkçası amniosentezi bende hiç istemiyorum. İnşalalh bebeklerimiz sağlıklı olurda gerek kalmaz.

merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bakarıyordum topiğe
bebişimle uğraşıyorum
8 hafta 3 günlük hamileyim transferden sonra kanamam olmuştu iğne ve ilaçlarda durdurmuştuk.
bebişim gayet iyi şuan 16 mm ve 2 gr kalbini de duyduk
fakat 3 gün önce yine kanamam başladı.akıntının arasında bazen belli belirsiz Bale'nde açık pembe ama az az oluyor
doktor progestan verdi günde 2 kere vajinal olarak
ama hala kesilmedi
ister istemez tedirginlik var. çok korkuyorum bişey olacak diye
doktorum sağlıksızsa zaten ne yaparsak yapalım düşer dedi ama 8 haftaya kadar gelmesi güzel gelişme dedi
yat dinlen bol su iç falan.... içimi çok rahatlattı denemez.

arkadaşlar benim durumumda olan varmı
tecrübelerinize ihtiyacım var

Canım benim de geçen cuma günü kanamam oldu. İlk hamileliğimi öğrenince de kanamam olmuştu. Cuma günü gittim bir gece hastanede kaldım. Progestan kullanıyordum vajinal olarak. Tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde başta kanama olunca ilacı bırakıp iğneye dönmemi söylemişlerdi ve 10 gün kullandım bitmişti. Bu kez burda takibimi yapan doktorum bişey demedi ben de tüp bebek doktorumu aradım iğne daha etkili dedi. 6 gündür vuruluyorum bugün kontrole gittim ve kanamam durmuş ve bebeğin durumu iyi. Bende de az az oluyor şu anda hâla devam ediyor sanki bir yerden sürülmüş gibi. Kanamanın rengi normal kan rengi olmadıkça korkmayın diyorlar. İnşallah geçer canım. sıkıntı etme inşallah.

Canım benim de geçen cuma günü kanamam oldu. İlk hamileliğimi öğrenince de kanamam olmuştu. Cuma günü gittim bir gece hastanede kaldım. Progestan kullanıyordum vajinal olarak. Tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezde başta kanama olunca ilacı bırakıp iğneye dönmemi söylemişlerdi ve 10 gün kullandım bitmişti. Bu kez burda takibimi yapan doktorum bişey demedi ben de tüp bebek doktorumu aradım iğne daha etkili dedi. 6 gündür vuruluyorum bugün kontrole gittim ve kanamam durmuş ve bebeğin durumu iyi. Bende de az az oluyor şu anda hâla devam ediyor sanki bir yerden sürülmüş gibi. Kanamanın rengi normal kan rengi olmadıkça korkmayın diyorlar. İnşallah geçer canım. sıkıntı etme inşallah.[/QUOTE]

çok saol inşallah geçer.ben hem Bursa'da hem istanbulda yaşıyorum iki yerde de evim var ve ayın 15 günü Bursa da 15 günü istanbuldayım eşimin işinden dolayı.ilk kanamam olduğunda ist.daki doktorumda 1 haftalık bi iğne vermişti ve progestanı ağızdan almaya devam et demişti.bu kanamam Bursa'ya denk geldi ve buradaki doktorum sadece progestanı vajinal olarak kullanmaya devam et dedi.3 gündür kullanıyorum kesilmedi.tedirginim bu yüzden
acaba İstanbul'daki doktorumu arayıp durumu anlatsammı bilmiyorum ? ne dersin sence ?

canım geçmiş olsun az kaldı kuzularını almana kucağına...maşallah yumurtaların da ii...

cnm işte iyimi kötümü onu bilemiyorum... bakalım mevlama emanetiz...
cnm beklemek zor daha 4.günün bugün biliyorum en zor zamanlar o anlar..benimki daha bir farklı sevinsem mi sevinmesemmi diye...
mevlam hepimizin karnındakilere can versin..hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..

canını hiç sıkma güzelim bak çok şükür biri seninle hiç bırakmaz inş. ikiz bekleyen biri olarak seni çok ii anlıorum insan düşünmek bile istemio..ama çok zor sahip olduk biliosun şuanın kıymetini bilmek lazım..hiç kendini de bebişini de üzme tmm mı

Canlarım nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz?Benim hala sıkıntılarım devam ediyor ama bebeğim için katlanmaya çalışıyorum.Şimdide mide ağrılarım başıadı hiç birşey yiyip içemez oldum((

Canim gecmis olsun bakalım insallah kisa surer cabuk gecer bu durum . bebisler saglikli olsunda dayanilir tabiki.hafif şeyler yemeye calis kendi direncin icin.dr bana bulanti ve mide sikayetin olursa ayva, kraker, peynir, zeytin bu gibi şeyler yyebilirsin.bazi meyvelerde portakal suyu fln iciyorsanasit oldugu icin midene rahatsizlik verebilir.az az sık sık yiyerek duzelirsin inşallah canim.

bide benim yarın progestan iğnem son 5 tane vurunmuş oluyorum transferden sonra 5+ olarak devam eden varmı ?
Canim bende transfer oncesinden basladim her gun vuruldum kese gordukten sonra gün asiri hala devam ediyorum dr um 12.ci haftaya kadar kllanicaksin dedi.ignen bittiyse tekrar danis devam ediyormuyum yada ne zamana kadar diye sor.biraz zor oluyor ama bebisler icin dayaniyorum.
iyiyim canım sağol
amin inş.....
ben kk ya giriyorum aslında ama topiğe gelmedim hiç ,topiğe gelince yaşadıklarım gelicek aklıma üzülücem diye buraya girmedim hiç..........
Allah iyilik versin canim sadece merak ettim.sen nasil mutlu oluyorsan oyle yap canim dualarimda aklimdasin insallah senden de guzel haberler almak nasib olur yarin kadir gecesi sende aklimdasin tum anne olmak isteyen arkadaşlarimla beraber.

Son düzenleme:

Pixescim ben de seni ve filologu düşünerek bir uğrıyım dedim... sen yatacağım belki diyordun ama sanırım su çektirmedin, değil mi?

benim de şişkinliğim devam ediyor, akşama doğru daha da artıyor. ama şükür işe falan gelebiliyorum, kendi başıma yatıp kalkabiliyorum. ağrılarım azaldı yani. şişlik inmedi hiç..henüz aynı kilodayım...

bugün bel ağrım ve regl ağrısına benzer sancılarım var, sanıyorum normaldir böyle şeyler... ama yine de insan tedirgin oluyor. doktorum beni 2 hafta sonra çağırdı. ama ben bayramdan sonra 1 hafta izne çıkacağım için başka bir doktordan randevu aldım haftaya için, salı gideceğim. inşallah kese görünürse bayrama daha huzurlu girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…