haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

Kizlar dun opum vardi 17 yumurtam vardi bugun aradilar 7 tane kaldilar yarin yine aricz dediler 5.gun embriyosu olmazlar mis gibi geliyor bana

meraba kızlar epeydir giremiyodum topiğe maalesef kötü haberle geldim ......
dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......

gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş

Canim benim Rabbim sabir versin insallah.dedigin gibi diger bebisini düşün üzüntüyle ona bisey olmasın lütfen biraz kendini frenle biliyorum cok zor ama karninda bir yavrucuk daha var.yinede hamdolsun annelik duygusunu tadicaksin canim.1 taneye kavusmak icin ne hallerdeydik yasadiklarimizi unutmayalim.Rabbim en dogrusunu bilir artik karnindaki bebise saglik sihhat versin.uzulmekle geri gelicek olsa haklisin lutfen sabir canim benim.

Kizlar dun opum vardi 17 yumurtam vardi bugun aradilar 7 tane kaldilar yarin yine aricz dediler 5.gun embriyosu olmazlar mis gibi geliyor bana

Canim 5 ci gune goturmek gibi bir riske girmezler 3.cu gun transferin olur.cunku 7 taneyle 5 e gitmek hepsini kaybetmeyi goze alma riskidir.sana 3.cu gun transfer ederler kalanlari beklerler belki 5.gun icin.ama 3.gunle hamile kalan cok.Rabbim hayirlisiyla sanada nasib etsin insallah saglikli bebisler

Merhaba arkadaşlar bizde doktordan geldik yavrularim ikiside cok iyi elhamdulillah.12.ci hafta 2li test icin gidicez artik.darisi tum isteyen ve bekleyen arkadaslara inşaallah.

dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......

gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş

canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin diğer evladına sağlık sıhat ve uzun ömür versin canım metanetini koru senin üzüldüğünü evladında hissediyor onu ve kendine üzüp yıpratma canım evladının iyi olması için kendini toparlaman lazım iyi dinlen fazla yorma ilk 12 hafta çok önemli canım mümkün olduğunca dinlen yemene içmene dikkat et bol sıvı tüket evladını düşün Rabbim sabırlar versin hayırlısı böylemiş belkide Allah a emanet olun canım

:KK14::KK14: çok üzüldüm ben de... böyle kaybetmek üzücü oluyor tabi, senin de bu duyguları yoğun yaşıyor olman çok normal. ama o bebek sağlıksızmış demek ki, doğal seleksiyonla yok oluyor, vücut onun gelişimini durduruyor. Şükür diğer bebiş sağlıklı :nazar::nazar: çok ağlama bence, o da hissetmesin. bol bol şükret...

canım arkadaşım :KK48::KK48:geçmiş olsun Allah sabır versin:KK14::KK14:....üzülme ne olur bak biri seninle yeni okudum çok üzüldüm okuyunca...inş diğeri seni bırakmayacak 9 ay

Son düzenleme:
Kızlar 6 + 3 veya aynı haftada bebeğiniz kaç mm çıktı

armancım nasılsınn:KK16::KK16::KK16:kalp atışını duydun mu canımm??beni kese göermeye çağırdığında 1cm demişti ondan dört gün sonra gittiğimde 2 cm dedi yanlış anlamadıysam doktora gidince bir mallaşıyom zaten:KK53::KK53::KK53::KK53:

kaç haftalık olduğunu bile söylemedi kalp atışına geldiğinde söylerim dedi gönderdi afere günü çağırıştı bu aradaa.senin ki nasılmış neler dedi canım daktırınn

armancım nasılsınn:KK16::KK16::KK16:kalp atışını duydun mu canımm??beni kese göermeye çağırdığında 1cm demişti ondan dört gün sonra gittiğimde 2 cm dedi yanlış anlamadıysam doktora gidince bir mallaşıyom zaten:KK53::KK53::KK53::KK53:

kaç haftalık olduğunu bile söylemedi kalp atışına geldiğinde söylerim dedi gönderdi afere günü çağırıştı bu aradaa.senin ki nasılmış neler dedi canım daktırınn

Estagfrullah canım ben de aynen öyle saflaşıyorum ne sırcam ne dicem unutuyorum , Supericim 4 mm dedi embriyo için doktor kalp atışlarını da duyduk da küçük gibi geldi bana :nazar:
Kese boyu değil ama bu embriyo

Son düzenleme:
Estagfrullah canım ben de aynen öyle saglaşıyorum ne sırcam ne dicem unutuyorum , Supericim 4 mm dedeki embriyo için doktor kalp atışlarını da duyduk da küçük gibi geldi bana :nazar:
Kese boyu değil ama bu embriyo

canım kalp atışını duymuşsun çok seviindim darısı bana olur inşallahh.vajinal mı bakmıştı canımm sana.bana ultrasonda baktı detaylı bişey demedi canım ya sadece bir kese gördük orda o.senle test günlerimiz aynı diye hatırlıyordum ama bana 5 haftalıktır falan dedi.kalp atışı da yoktu daha.bilmiyroumm hayırlısı olur inşllahh u korkular ne zaman geçecek bilmiyorum:KK19::KK19::KK19::KK19:

Dün sigortaya gittim öylesine kontrol amaçlı doktor demesin mi İKİZ diye şaşırdım kaldım. İnanmadım şok oldum. Tek yumurta koyduklarını biliyorduk nasıl oldu anlamadım ya doktorda var bir yanlışlık yada gerçek salı günü tedavi olduğum doktora gidecem bakalım o nediyecek :KK70: İnşallah ikizdir :KK70:

Çevremde bazı terbiyesiz insanların benim buraya yazdığım yazıları takip ederek özel hayatımı öğrenmeye çalıştıklarını öğrendim.Onları benim özel hayatıma ancak bu kadar uzaktan takip edebilecek kadar bayağı olduklarını ve asla daha fazla yakınıma giremeyeklerini bir kere de burdan söyleyeyim de o aptal kafalarına bir kere daha soksunlar..Bütün hayatları kıskançlık ve dedikodu üzerine kurulu olan bu insanları Ramazan Ramazan, bana bu halimde bu kadar ağır konuşturdukları için Yüce Rabbime havale ediyorum.Allahım hiç bir kulunu senin diline düşürmesin ŞEYMA!!

Valla bilmiyorum her türlü pislik beklenir bi insanın içi fesat dolu olursa..Kulüpdeki ismimi nasıl öğrenmişler bilmiyorum ama kimsenin özel hayatına bu kadar müdahale edilmez ayıp bi şey..senle paylaşmaktansa tanımadığım insanlarla paylaşmayı tercih etmişim düşün yerini..öğrensen bana dua mı edicen sanki buraya girme amacın da açık aramak!! başka hiç bir şey değil..
Mübarek gün bu yazdıklarına inanamadım öncelikle, esas ben seni yüce rabbime havale ettim oruç ağzımla, seni neden takip edeyim ki on binlerce kadın gibi bnde taa ne zmndan beri site üyesiyim seni de tesadüfen dekorasyon sayfalarında gezerken evinin resimlerinden tanıdım. Hamile olma ihtimalini duyunca sonucunu merak edip sevinmiştim o kadar. İşe başladığım günlerde bana yardımcı olmanız ve evinde yediğim bi kaç defaki yemek için arada sırada kıldığım tüm namazlarımdan sonra dua ederim sana da Zeliha ya da o kadar. Özel hayatını evinin içine kadar kendin paylaşmışsın herkese açık bu sitede ben sanki senin bilgisayarını mı karıştırdım kapını mı dinledim?? Dilerim senin de kıldığın beş vakit namaz kalbindeki katılığı yumuşatır ilerde kucağına alacağın yavrun kafanda kurduğun dünya da herkesin senin kötülüğünü istediği fikrinden uzaklaştırır. Sana sadece dua ediyor seni Allaha havale ediyorum.. yazık çok yazık…

Selam kizlar kusura bakmayin gec yazdim.annemde yatiyorum.evet olayi anlatayim sabah 9 gibi isleme aldilar ameliyat odasina yine o koltuk ama daha farklisi.tamamen soyundurup kolyuga yatirdilar bacaklarimi ayirdilar hahahha:))))bagladilar.hatta guldum napiyosunuz ya dedim kollarimida baglayacakmisiniz:))))orayi temizliycam dedi hemsire spelektumu soktu bol bol yikadi:))))sonra anestezici geldi naber dedi vallahi gerginim dedim ben simdi sana sakinlestirici yapacagim dedi. Yapti biraz rahatladim sonra ilk doktorum geldi nasilsin dedi bu poziyinda pekte iyi diyilim dedim gulduk.hatta baya gulusmelei espirili gecti:))sonra kadin dediki evet biraz basin donecek bende desimki allaha emanet ben gidiyorum:))))50 dk sonra uyandim odaya cikardilar cok aglamisim:))hatirlamiyorum hatta tryzem rahmetli oldu demisimki teyzem yanimda elimi tuttu.bol bol kinusmusum:)))15yumurta toplandi guzel dedi isleme tabi tutup sizi araycagiz dedi.ilaclar verdiler antibiyotik aspirin bi hap daha var bide jel simdilik ya cumartesi yada pazartesi transfer olacak gibi bu kadar kizlar simdi sanki gaz var karnimda ara ara gri giriyor:)))

Mübarek gün bu yazdıklarına inanamadım öncelikle, esas ben seni yüce rabbime havale ettim oruç ağzımla, seni neden takip edeyim ki on binlerce kadın gibi bnde taa ne zmndan beri site üyesiyim seni de tesadüfen dekorasyon sayfalarında gezerken evinin resimlerinden tanıdım. Hamile olma ihtimalini duyunca sonucunu merak edip sevinmiştim o kadar. İşe başladığım günlerde bana yardımcı olmanız ve evinde yediğim bi kaç defaki yemek için arada sırada kıldığım tüm namazlarımdan sonra dua ederim sana da Zeliha ya da o kadar. Özel hayatını evinin içine kadar kendin paylaşmışsın herkese açık bu sitede ben sanki senin bilgisayarını mı karıştırdım kapını mı dinledim?? Dilerim senin de kıldığın beş vakit namaz kalbindeki katılığı yumuşatır ilerde kucağına alacağın yavrun kafanda kurduğun dünya da herkesin senin kötülüğünü istediği fikrinden uzaklaştırır. Sana sadece dua ediyor seni Allaha havale ediyorum.. yazık çok yazık…

Beni takip etmeyen insanın tüp bebek sayfalarında ne işi var aceba!! ayrıca evimin adresini nerde oturduğumu mu paylaşmışımki özel hayatım olmuş..olsa bile kime ne!! neyi ne kadar paylaşacağım sadece beni ilgilendirir!! senin ne duanı isterim ne de bedduanı..benden uzak durun yeter..şu sevinçli günlerimi bile burnumdan getirdin daha ne diyim..

canım arkadaşım :KK48::KK48:geçmiş olsun Allah sabır versin:KK14::KK14:....üzülme ne olur bak biri seninle yeni okudum çok üzüldüm okuyunca...inş diğeri seni bırakmayacak 9 ay

Selam canim epeydir topige gelmedin merak ediyordum.iyisin dimi? Rabbim gönlüne gore versin insallah tedavisiz gelsin bebisin..

Beni takip etmeyen insanın tüp bebek sayfalarında ne işi var aceba!! ayrıca evimin adresini nerde oturduğumu mu paylaşmışımki özel hayatım olmuş..olsa bile kime ne!! neyi ne kadar paylaşacağım sadece beni ilgilendirir!! senin ne duanı isterim ne de bedduanı..benden uzak durun yeter..şu sevinçli günlerimi bile burnumdan getirdin daha ne diyim..

Canim senin bu arkadasin seni takip ettigini nasil anladin?uzulme sen bazilari bunu kendine iş edinmis.okadar samimiyse direk senle konussaydi yaa

11.güm70
14.118
17.güm242
korkuyorum......umarımm
iidr..

iyi işte iyi ya ben napıyım tırnaklarımı yiyorum pazartesi transferim oldu bugün kaçıncı günüm üff zaman geçmek bilmiyo çok evhamlıyım çok korkuyorum yıkılmak istemiyorum ama karnımdakine can versin istiyorum mevlam bana dua edin :KK43:

bugün sana uzun bi özel mesaj yazdım bi yanlışlık sonucu silindi ama sana söylemeden edemicem bu tür insanları Takma kafanaaaa !!! sakın sakın... Seni takip ettiğini nasıl anladın benide takip ediyolarmıdır acaba ??? :KK43:

X