- Konu Sahibi superisi_21
- #7.321
Kizlar dun opum vardi 17 yumurtam vardi bugun aradilar 7 tane kaldilar yarin yine aricz dediler 5.gun embriyosu olmazlar mis gibi geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba kızlar epeydir giremiyodum topiğe maalesef kötü haberle geldim ......
dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......
gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş
Kizlar dun opum vardi 17 yumurtam vardi bugun aradilar 7 tane kaldilar yarin yine aricz dediler 5.gun embriyosu olmazlar mis gibi geliyor bana
dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......
gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş
canım arkadaşım geçmiş olsun Allah sabır versin....üzülme ne olur bak biri seninle yeni okudum çok üzüldüm okuyunca...inş diğeri seni bırakmayacak 9 aymeraba kızlar epeydir giremiyodum topiğe maalesef kötü haberle geldim ......
Kızlar 6 + 3 veya aynı haftada bebeğiniz kaç mm çıktı
armancım nasılsınnkalp atışını duydun mu canımm??beni kese göermeye çağırdığında 1cm demişti ondan dört gün sonra gittiğimde 2 cm dedi yanlış anlamadıysam doktora gidince bir mallaşıyom zaten
kaç haftalık olduğunu bile söylemedi kalp atışına geldiğinde söylerim dedi gönderdi afere günü çağırıştı bu aradaa.senin ki nasılmış neler dedi canım daktırınn
Estagfrullah canım ben de aynen öyle saglaşıyorum ne sırcam ne dicem unutuyorum , Supericim 4 mm dedeki embriyo için doktor kalp atışlarını da duyduk da küçük gibi geldi bana
Kese boyu değil ama bu embriyo
Çevremde bazı terbiyesiz insanların benim buraya yazdığım yazıları takip ederek özel hayatımı öğrenmeye çalıştıklarını öğrendim.Onları benim özel hayatıma ancak bu kadar uzaktan takip edebilecek kadar bayağı olduklarını ve asla daha fazla yakınıma giremeyeklerini bir kere de burdan söyleyeyim de o aptal kafalarına bir kere daha soksunlar..Bütün hayatları kıskançlık ve dedikodu üzerine kurulu olan bu insanları Ramazan Ramazan, bana bu halimde bu kadar ağır konuşturdukları için Yüce Rabbime havale ediyorum.Allahım hiç bir kulunu senin diline düşürmesin ŞEYMA!!
Mübarek gün bu yazdıklarına inanamadım öncelikle, esas ben seni yüce rabbime havale ettim oruç ağzımla, seni neden takip edeyim ki on binlerce kadın gibi bnde taa ne zmndan beri site üyesiyim seni de tesadüfen dekorasyon sayfalarında gezerken evinin resimlerinden tanıdım. Hamile olma ihtimalini duyunca sonucunu merak edip sevinmiştim o kadar. İşe başladığım günlerde bana yardımcı olmanız ve evinde yediğim bi kaç defaki yemek için arada sırada kıldığım tüm namazlarımdan sonra dua ederim sana da Zeliha ya da o kadar. Özel hayatını evinin içine kadar kendin paylaşmışsın herkese açık bu sitede ben sanki senin bilgisayarını mı karıştırdım kapını mı dinledim?? Dilerim senin de kıldığın beş vakit namaz kalbindeki katılığı yumuşatır ilerde kucağına alacağın yavrun kafanda kurduğun dünya da herkesin senin kötülüğünü istediği fikrinden uzaklaştırır. Sana sadece dua ediyor seni Allaha havale ediyorum.. yazık çok yazıkValla bilmiyorum her türlü pislik beklenir bi insanın içi fesat dolu olursa..Kulüpdeki ismimi nasıl öğrenmişler bilmiyorum ama kimsenin özel hayatına bu kadar müdahale edilmez ayıp bi şey..senle paylaşmaktansa tanımadığım insanlarla paylaşmayı tercih etmişim düşün yerini..öğrensen bana dua mı edicen sanki buraya girme amacın da açık aramak!! başka hiç bir şey değil..
hayırlı haberlerini bekliyorum,
Mübarek gün bu yazdıklarına inanamadım öncelikle, esas ben seni yüce rabbime havale ettim oruç ağzımla, seni neden takip edeyim ki on binlerce kadın gibi bnde taa ne zmndan beri site üyesiyim seni de tesadüfen dekorasyon sayfalarında gezerken evinin resimlerinden tanıdım. Hamile olma ihtimalini duyunca sonucunu merak edip sevinmiştim o kadar. İşe başladığım günlerde bana yardımcı olmanız ve evinde yediğim bi kaç defaki yemek için arada sırada kıldığım tüm namazlarımdan sonra dua ederim sana da Zeliha ya da o kadar. Özel hayatını evinin içine kadar kendin paylaşmışsın herkese açık bu sitede ben sanki senin bilgisayarını mı karıştırdım kapını mı dinledim?? Dilerim senin de kıldığın beş vakit namaz kalbindeki katılığı yumuşatır ilerde kucağına alacağın yavrun kafanda kurduğun dünya da herkesin senin kötülüğünü istediği fikrinden uzaklaştırır. Sana sadece dua ediyor seni Allaha havale ediyorum.. yazık çok yazık
canım arkadaşım geçmiş olsun Allah sabır versin....üzülme ne olur bak biri seninle yeni okudum çok üzüldüm okuyunca...inş diğeri seni bırakmayacak 9 ay
Beni takip etmeyen insanın tüp bebek sayfalarında ne işi var aceba!! ayrıca evimin adresini nerde oturduğumu mu paylaşmışımki özel hayatım olmuş..olsa bile kime ne!! neyi ne kadar paylaşacağım sadece beni ilgilendirir!! senin ne duanı isterim ne de bedduanı..benden uzak durun yeter..şu sevinçli günlerimi bile burnumdan getirdin daha ne diyim..
11.güm70
14.118
17.güm242
korkuyorum......umarımm
iidr..