- 13 Ekim 2010
- 1.595
- 125
-
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.301
Canim ya progestan yada pruloton depot dur.puregon yumurta gelistirici ben kullandim onu tedavimde.neyse suan hersey yolunda dimi?
Evt canim 9 ay eski adet donemlerinde ayni sancilari yasayacaz.baska zamanlarda kasik agrisi olucak oda rahim büyürken suan senin icin erken.sadece adet donemin olduğu icin sancin.kirmizi yogun kanama yoksa tum agri ve sancilar normal degerlendiriyor dr lar.
canlarımm nasılsınızzartık çok giremiyorumm ara ara sadece girip okuyabiliyorumm.benden haberler kese görmüştük arefe günü kalp atışı için çağırdı.dün ilaç yazdırmak için uğradım doktorun yanına gelmişken bir bakın dedimm kese büyümüş biraz daha dedi çok erken ne desem erken olur dedi.öle hesaplamadı ama tahmini 5 haftalık falandır dedi.
kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18:
merhaba kızlar ben kimyasal gebeymişimsewincim kısa sürdü
Çevremde bazı terbiyesiz insanların benim buraya yazdığım yazıları takip ederek özel hayatımı öğrenmeye çalıştıklarını öğrendim.Onları benim özel hayatıma ancak bu kadar uzaktan takip edebilecek kadar bayağı olduklarını ve asla daha fazla yakınıma giremeyeklerini bir kere de burdan söyleyeyim de o aptal kafalarına bir kere daha soksunlar..Bütün hayatları kıskançlık ve dedikodu üzerine kurulu olan bu insanları Ramazan Ramazan, bana bu halimde bu kadar ağır konuşturdukları için Yüce Rabbime havale ediyorum.Allahım hiç bir kulunu senin diline düşürmesin ŞEYMA!!
Amanin olaya bak dur canim sinirlenme.nasil ogrendiler ki??bilgisayarini mi karistirdilar hey Allahim.bak boylelerine acimicaksin beter olsun dicen ama yine insan agzindan kotu bise ciksin istemiyo.su mubarek gunlerde Allah a havale et.kendini de uzme boyleleri icin...
Merhaba arkadaşlar
Ne kadar sessizleşmiş buralar böyle.
Bugün 3. testimiz için yine merkezimizdeydim Rabbime binlerce şükürler olsun değerim 215 ten 496 yayükselmiş.
Ama hala ohss şiddetli bir şekilde devam ediyor.Dr um yarında böyle devam ederse hastaneye yatıralım dedi.Umarım yarın sabah biraz
daha hafiflemiş olarak uyanırım:26::26::26:
Çevremde bazı terbiyesiz insanların benim buraya yazdığım yazıları takip ederek özel hayatımı öğrenmeye çalıştıklarını öğrendim.Onları benim özel hayatıma ancak bu kadar uzaktan takip edebilecek kadar bayağı olduklarını ve asla daha fazla yakınıma giremeyeklerini bir kere de burdan söyleyeyim de o aptal kafalarına bir kere daha soksunlar..Bütün hayatları kıskançlık ve dedikodu üzerine kurulu olan bu insanları Ramazan Ramazan, bana bu halimde bu kadar ağır konuşturdukları için Yüce Rabbime havale ediyorum.Allahım hiç bir kulunu senin diline düşürmesin ŞEYMA!!
Canım sıkma sen canını. Böyle insanlar ikinci sınıf olmaya mahkumdurlar. Böyle birşeyi sakın açık olarak düşünme. O onun gerizekalılığı. Bizim elimizde olan bişey yok. Evlatlarımız da Allahın emaneti. O çocuk sahibi olmanın cinsellikten ibaret olduğunu düşünen sığ insanlardan demek ki. Kimse o işi daha iyi becerdiği için çocuk sahibi olmuyor. Allah nasip etmezse olmaz. Ben her zaman aynı örneği veririm. Bir lokma yemek yesin baksın bakalım gırtlaktan geçtikten sonra nereye gidebileceğine müdahele edebiliyor mu. Yapabiliyorsa konuşsun. Sen hiiiçç canını sıkma. Çatlasın da patlasında ezik tipler bunlar.
kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
dua edin ne olur sıpam büyümüş olsun gidicez şimdi tekrar kan vermeye
mevlama emanetiniz.....
kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
dua edin ne olur sıpam büyümüş olsun gidicez şimdi tekrar kan vermeye
mevlama emanetiniz.....