haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

allahtan kanama falan yok sancı gibi arada bir girip çıkıyor sanırım adet günüm bugün tam da bilmiyorum bugün transferden sonra 10.günüm

O takvimle doktorun vereceği hafta birkaç hafta sonra aynı olacak.Şimdi tam olarak anlayamıyor doktor. Bu yüzden sen adet tarihini yaz yine en doğrusu o. Benim daha yeni tuttu tarih düşün yani :))

Çevremde bazı terbiyesiz insanların benim buraya yazdığım yazıları takip ederek özel hayatımı öğrenmeye çalıştıklarını öğrendim.Onları benim özel hayatıma ancak bu kadar uzaktan takip edebilecek kadar bayağı olduklarını ve asla daha fazla yakınıma giremeyeklerini bir kere de burdan söyleyeyim de o aptal kafalarına bir kere daha soksunlar..Bütün hayatları kıskançlık ve dedikodu üzerine kurulu olan bu insanları Ramazan Ramazan, bana bu halimde bu kadar ağır konuşturdukları için Yüce Rabbime havale ediyorum.Allahım hiç bir kulunu senin diline düşürmesin ŞEYMA!!

Merhaba arkadaşlar
Ne kadar sessizleşmiş buralar böyle.
Bugün 3. testimiz için yine merkezimizdeydim Rabbime binlerce şükürler olsun değerim 215 ten 496 ya yükselmiş.
Ama hala ohss şiddetli bir şekilde devam ediyor.Dr um yarında böyle devam ederse hastaneye yatıralım dedi.Umarım yarın sabah biraz
daha hafiflemiş olarak uyanırım:26::26::26:

Amanin olaya bak dur canim sinirlenme.nasil ogrendiler ki??bilgisayarini mi karistirdilar hey Allahim.bak boylelerine acimicaksin beter olsun dicen ama yine insan agzindan kotu bise ciksin istemiyo.su mubarek gunlerde Allah a havale et.kendini de uzme boyleleri icin...

Valla bilmiyorum her türlü pislik beklenir bi insanın içi fesat dolu olursa..Kulüpdeki ismimi nasıl öğrenmişler bilmiyorum ama kimsenin özel hayatına bu kadar müdahale edilmez ayıp bi şey..senle paylaşmaktansa tanımadığım insanlarla paylaşmayı tercih etmişim düşün yerini..öğrensen bana dua mı edicen sanki buraya girme amacın da açık aramak!! başka hiç bir şey değil..

cnm masallah değerlerin çok güzel.. inş hastaneye yatmana gerek kalmaz inş.. bize bildir cnm durumunu..

Canım sıkma sen canını. Böyle insanlar ikinci sınıf olmaya mahkumdurlar. Böyle birşeyi sakın açık olarak düşünme. O onun gerizekalılığı. Bizim elimizde olan bişey yok. Evlatlarımız da Allahın emaneti. O çocuk sahibi olmanın cinsellikten ibaret olduğunu düşünen sığ insanlardan demek ki. Kimse o işi daha iyi becerdiği için çocuk sahibi olmuyor. Allah nasip etmezse olmaz. Ben her zaman aynı örneği veririm. Bir lokma yemek yesin baksın bakalım gırtlaktan geçtikten sonra nereye gidebileceğine müdahele edebiliyor mu. Yapabiliyorsa konuşsun. Sen hiiiçç canını sıkma. Çatlasın da patlasında ezik tipler bunlar.

her kelimesine katılıyorum.çok güzel yazmışsın canm..
esracımm boşver o ezik insanları..sindirim problemleri olur öyle insanların yazık
keyfine bak, gül geç, kıskananlar çatlasın

kızlar yine harika bir gece geçirmişim o kadar güzel rüyalar görmüşüm ki dudağım uçuklamış çok şükür
dua edin ne olur sıpam büyümüş olsun gidicez şimdi tekrar kan vermeye
mevlama emanetiniz.....

korkmaaa değerin artmıştır merak etme.ya be kan vermeniz ne zaman bitecek. kaçıcnı günün senin canım?

meraba kızlar epeydir giremiyodum topiğe maalesef kötü haberle geldim ......
dün sabah çok az taze kanamam vardı tesadüf dün doktor randevumuzda vardı neyse gittik....ultrasonda baktı biri çok iyi 9+3 günlül olmuş dedi ama öbürünün kalbi atmıyo gelişimi 7+2 de durmuş kese kendi kendine büzüşüp küçülecek dedi o anı anlatamam içim yandı resmen gözümden yaşlar süzüldü ....doktorumuz saolsun epey bi teselli etmek için çabaladı ama ne fayda ......
kanama için düşük önleyici iğne verdi 2 tane bir hafta arayla yaptıracakmışım ......

gerçekten çok ama çok üzgünüm boğazım düğüm oldu diğer bebeğime zarar vermemek için kendimi tutmaya çalışıyorum ama olmuyo dünden beridir ağlıyorum ..annemle eşim üzülmesin die onlar varken durup yalnızken ağlıyorum..allahım kimseye yaşatmasın çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…