haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

canlarımm nasılsınızz:KK16::KK16::KK16:artık çok giremiyorumm ara ara sadece girip okuyabiliyorumm.benden haberler kese görmüştük arefe günü kalp atışı için çağırdı.dün ilaç yazdırmak için uğradım doktorun yanına gelmişken bir bakın dedimm:KK9::KK9::KK9::KK9:kese büyümüş biraz daha dedi çok erken ne desem erken olur dedi.öle hesaplamadı ama tahmini 5 haftalık falandır dedi.

kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18:

keşke anneciğime gitsem ama eşim göndermezki ilacımı eliyle içiriyo ya bırakmaz ki bi yere beni. bunca stresin arasında annene biraz gıcık oldum diyemem :) ya ben hassaslaştım yada hakkaten önemsemedi,insanlar yanlış hissetmezler çünkü.. neyse Allah büyük meleklerimin benimle olduğunu bilmek bütün bencillikleri unutturuyo bana.. keyfim yerinde :) (olmalıı,olacakk)

cnm ozaman dediğin gibi bebişlerini düşün ve mutlu ol takma sen dış sesleri..eşinde çok ilgilymiş maşallah daha ne boşver sen o kıskançlıktan yaıpodur:) oğluna üzüldüğünden:) sen meleklerini düşünüp rahat ettir içini..dualrım seninle..

canlarımm nasılsınızz:KK16::KK16::KK16:artık çok giremiyorumm ara ara sadece girip okuyabiliyorumm.benden haberler kese görmüştük arefe günü kalp atışı için çağırdı.dün ilaç yazdırmak için uğradım doktorun yanına gelmişken bir bakın dedimm:KK9::KK9::KK9::KK9:kese büyümüş biraz daha dedi çok erken ne desem erken olur dedi.öle hesaplamadı ama tahmini 5 haftalık falandır dedi.

kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18:

gebelik takviminde hata var canım normal haftasından bir hafta fazla gösteriyor..ben doğum tarihini ileri alarak tekrar hesaplattım hala ilerde..

ii işte büyüyo annesi daha ne ...duyacaksın üzülme..az kaldıı

ayy içimdeki tuhaflık hiç geçmiyor..mevlam sabır ver..meleklerime can ver göbüşümde..sana emanetler...off dedirtme rabbim..hamd olsun verdiğnede vermediğnede...sen ol dersen olur rabim..sen ol de hepimizin göbüşünde can bulsun melekerimiz kucaklarımıza gelsinler inş.. :KK14::KK14::KK14::KK14:

Masallah canim pitpitlari da duyarsin sıkma canini.kk gebelik takvimi ileri gibi gosteriyor ama dogru aslinda.mesela ben bugun 9+3 um ve 10.cu hafta gorunuyor.aslinda dogru cunku 9 bitti 10.cu haftanin icindeyim.lillypie ticker yaptim orda tam gunumu gosteriyor.son adet tarihine gore ayarlamistim ikisindede.muayenede de dr once son adet tarihi girdi kese buyuklugu sonrasinda kalp atislari zamani haftasiyla uyumlu gidiyor demisti.hatta bebisimin biri 1 hafta geriden geliyor ama ikizde dr bunun normal oldugunu daha sonra aradaki fark kapanır demişti. Bebislerimiz Allaha emanet hepimiz saglikli sihhatli kucagimiza alırız insallah.

6.gün 36
8.gün 86
10.gün 155

sonuçlar nasıl sizce

hafta dr ultrasona çağırdı

Maşallah canim guzel önceki değer bana pek onemli gelmiyor cunku gununde ve sonrasindaki test ve artis onemli.10.cu gun icinde gayetguzel bir deger.benim 11.gun 148di ikizlerim gelicek insallah.

Canim son adet tarihin ne zaman?ona gore hesapliyor benim doktorum.

Maşallah canim guzel önceki değer bana pek onemli gelmiyor cunku gununde ve sonrasindaki test ve artis onemli.10.cu gun icinde gayetguzel bir deger.benim 11.gun 148di ikizlerim gelicek insallah.

sanırım daha fazla strese girmemem gerekiyor

yeterli ki bir daha kan testi istemedi

aynen öyle can sıkıntısından buraya gireyim dedim burda da kimse yok

Bende tlfndan bakiyorum arada giriş yapip yaziyorum devamli online olamiyorum tlfnda atiyor siteden.android tlfnun varsa candy crush yukle oyna beni baya oyaliyor o.hatta facebook ta da ayni oyun varmış. Tavsiye ederim :)

Canım progestan olmadığına eminim sanki puregon gibi hatırladım ama emin değilim şimdi.Cumartesi gidicem kontrole, bir sorarım
Canim ya progestan yada pruloton depot dur.puregon yumurta gelistirici ben kullandim onu tedavimde.neyse suan hersey yolunda dimi?
adet ağrısına benzer ağrılarım var bu normal midir

Evt canim 9 ay eski adet donemlerinde ayni sancilari yasayacaz.baska zamanlarda kasik agrisi olucak oda rahim büyürken suan senin icin erken.sadece adet donemin olduğu icin sancin.kirmizi yogun kanama yoksa tum agri ve sancilar normal degerlendiriyor dr lar.

X