- 19 Ekim 2009
- 477
- 66
- Konu Sahibi superisi_21
- #7.281
canlarımm nasılsınızzartık çok giremiyorumm ara ara sadece girip okuyabiliyorumm.benden haberler kese görmüştük arefe günü kalp atışı için çağırdı.dün ilaç yazdırmak için uğradım doktorun yanına gelmişken bir bakın dedimmkese büyümüş biraz daha dedi çok erken ne desem erken olur dedi.öle hesaplamadı ama tahmini 5 haftalık falandır dedi.
kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar sorum ben gebelik takvimi yaptım son adetimin üzerine 5 gün ilave etmeme rağmen 6 haftalık gözüküyorum.eklemesem 5 günü düşünün 7 haftalık gözükecem.siz neye göre hesapladınız son adet tarihinin doğru olmadığını düşünüyorum çok ileri gösteriyor.doktor arefe günü tam olarak bişey der artık ama.şu kalp atışını da bir duysaydımm stress hiç bitmiyor wallahiii:18::18::18::18::18::18::18: