haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar bende moraller bozuk....

şişliğim geçti, göğüslerimin de şişliği ve acısı geçti... progestan fitili yerleştirirken yumuşak gelirdi orası ama bu sabah yerleştirirken oldukça sertti... diyeceğim o ki bunlar pek hayra alamet şeyler değil.. üzülmiyim, böyle şeylere takılmıyım diyorum ama elimde değil kızlar yaa. Rabbim ne olur bir mucize olsa ve içimde olsa minik kuzularım :KK14::KK14:

inşallah düşündüğün gibi değildir... bırakma kendini hemen

şişliğim geçti, göğüslerimin de şişliği ve acısı geçti... progestan fitili yerleştirirken yumuşak gelirdi orası ama bu sabah yerleştirirken oldukça sertti... diyeceğim o ki bunlar pek hayra alamet şeyler değil.. üzülmiyim, böyle şeylere takılmıyım diyorum ama elimde değil kızlar yaa. Rabbim ne olur bir mucize olsa ve içimde olsa minik kuzularım :KK14::KK14:
Canim belirtiler herkeste farklidir belki yumurta gelistirici ignelerin etkisi geciyordur ondan şişlik inmistir.ama fitil konusu ben gebeligi ogrendikten bikac gun sonra orda yumusaklik hissettim oncesinde hem kuruluk vardi hemde zor yerlestiriyordum.bence moralini bozma Rabbim insallah meleklerinin mujdesiyle sevindirir.kacinci gunun bugun?
Nerdesin sen yaaa??:KK23: canim kese kan degerine gore gorunuyor 1000 -1500civari alttan 6000 de karindan gorunuyor diye biliyorum.ben bu cts gidicem Allah in izniyle ins gorurum.sen nasilsin belirtilerin basladi mi?benim bel ve kasik agrilarim basladi.:))

Canim benim dr 3000 i gecince vajinal gorunur demisti bizim gordugumuzde 3600 du.ayrica 9 ay boyunca adet gunlerimiz yaklasinca bel kasik agri hatta adet sancisi gibi durumlar o gunlerde yaşayacakmisiz simdiden bilelim de korkmayalim o gunlerde :)

günaydın:KK3: moralini bozma arkadaşım :) benimde 15 temmuzda transferim gerçekleşti fakat hiç bir belirtim yok , yinede umutluyum idrar tahlil fazla takılma ilk denememde idrar tahlil pozitif kan test sonuc negatifti inşallah tüm bekleyenlerin bebişleri olur :KK49:

Nerdesin sen yaaa??:KK23: canim kese kan degerine gore gorunuyor 1000 -1500civari alttan 6000 de karindan gorunuyor diye biliyorum.ben bu cts gidicem Allah in izniyle ins gorurum.sen nasilsin belirtilerin basladi mi?benim bel ve kasik agrilarim basladi.:))

cnm benim iyim seni sormalı bebek nasılllllllll.... kız hiç bir belirtim yok hiç bi yerim ağrımıyorrr midem bulanmıyor başım dönmüyorum değilmiyim derken son kan testimi dün yaptım 923 çıktı şükürler olsun demek ki bnm bünyede geç belli oluyor bnde cuma gideceğim kese görmeye asıl orda bakacaz artık hayırlısı sen kasığının sağ terafı mı sol tarafımı ağrıyor

Canim belirtiler herkeste farklidir belki yumurta gelistirici ignelerin etkisi geciyordur ondan şişlik inmistir.ama fitil konusu ben gebeligi ogrendikten bikac gun sonra orda yumusaklik hissettim oncesinde hem kuruluk vardi hemde zor yerlestiriyordum.bence moralini bozma Rabbim insallah meleklerinin mujdesiyle sevindirir.kacinci gunun bugun?

Canim benim dr 3000 i gecince vajinal gorunur demisti bizim gordugumuzde 3600 du.ayrica 9 ay boyunca adet gunlerimiz yaklasinca bel kasik agri hatta adet sancisi gibi durumlar o gunlerde yaşayacakmisiz simdiden bilelim de korkmayalim o gunlerde :)

teşekkür ederim tatlım..perşembe olmuştu transferim, o günü saymazsak bugün 6. günüm... dün akşama kadar çok yumuşaktı orası, göğüslerim de acıyordu hala..ama sabah nedense bütün ağrılarım gitmişti, ve fitili zor yerleştirdim, canım bile acıdı hatta... insan o kadar hasretle bekleyip o kadar emek verince birşeylere umut bağlamak istiyor işte... İnşallah dediğin gibi olur

günaydın:KK3: moralini bozma arkadaşım :) benimde 15 temmuzda transferim gerçekleşti fakat hiç bir belirtim yok , yinede umutluyum idrar tahlil fazla takılma ilk denememde idrar tahlil pozitif kan test sonuc negatifti inşallah tüm bekleyenlerin bebişleri olur :KK49:

teşekkür ederim tatlım :KK16: ne biliyim işte bir işaret bir ışık arıyorum... şişliğim olunca biraz ondan umutlanmıştım ama o da geçti...
dediğin gibi inşallah hasretle bekleyen herkes kavuşur bebeklerine

cnm benim iyim seni sormalı bebek nasılllllllll.... kız hiç bir belirtim yok hiç bi yerim ağrımıyorrr midem bulanmıyor başım dönmüyorum değilmiyim derken son kan testimi dün yaptım 923 çıktı şükürler olsun demek ki bnm bünyede geç belli oluyor bnde cuma gideceğim kese görmeye asıl orda bakacaz artık hayırlısı sen kasığının sağ terafı mı sol tarafımı ağrıyor

Demekki gec dollenme oldu.olsun sonu guzel olsun yeter ki :))valla ben iyiyim kasik agrim ne sag ne sol bebeisim :))ortasi yani hasta olurken agrir ya ayni ole.gece 3 ,4 kere cise kalkiyorum.karnimi agritiyor hatta sikistigim icin.:))mutfakta ayakta kaldigimda da bel agrim oluyor.ayyyyy iste bole:)degerin guzel yukselmis bana tekrar yap demedi doktor.guzel haberleeini bekloyorum arada gir ya bayadir girmiyosun :KK43::KK49:

Kızlar bugün adetin 6. günü doktora gidiyorum şimdi kontrole bakalım kaç tane yumoş oluştu :)
Gelince yazarım.:KK52:

Protestan 50 ml 2 adet kalçadan, hibor 5000ml göbekten iki iğne ve estrofem coraspirin vitamin alıyorum.

Kalçalarım çok kötü durumda. Yamru yumru ağrılı şişlikler dolu.

Herkes bu iğneleri oldu mu merak ediyorum.

26 Temmuz'da kalp atışını göreceğiz inşallah. Doktora sorup hapını falan isteyeceğim.

Birde son 2 haftada 3 kilo birden almışım:/

Karnım 4-5 aylık gibi şiş !

Benzer durumu yaşayanlar var mı?

bende de aynı durum var hızlı kilo aldım ve karnım çok şiş.progestan iğne için doktoruna söylersen değiştirir.benimkisini 6.haftada değiştirdi.

geldim kızlar.
4-5 tane 12-13 mm olan yumurtalarım var 10-15 tanede ufak ufak yumurtalarım var.
e2-estradiol kan tetsi ver dedi. duruma göre yarın yine kontrol

geldim kızlar.
4-5 tane 12-13 mm olan yumurtalarım var 10-15 tanede ufak ufak yumurtalarım var.
e2-estradiol kan tetsi ver dedi. duruma göre yarın yine kontrol

hayırlı olsun canım benim o minişler de büyüycek annesi inşallah:)) şimdi sıra bende bakalım benim yumoşlar ne alemde iğnemin altıncı günü yine yiycem doktorumun başının etini kaç milim kaç taneler ne durumdalar nasıl gidiyo bebişlerimi ne zaman verceksiniz niz niz de niz nizzz iyi diilim bugün valla :)) Rabbim hayrla sonuçladır tedavimizi inşallah....

hayırlı olsun canım benim o minişler de büyüycek annesi inşallah:)) şimdi sıra bende bakalım benim yumoşlar ne alemde iğnemin altıncı günü yine yiycem doktorumun başının etini kaç milim kaç taneler ne durumdalar nasıl gidiyo bebişlerimi ne zaman verceksiniz niz niz de niz nizzz iyi diilim bugün valla :)) Rabbim hayrla sonuçladır tedavimizi inşallah....

İnşallah canım ya :)
Sen ne zaman kontrole gideceksin. senin iğneler baya olmuş.
Bana duruma göre yarın yumurta baskılıyıcı iğne verecek orgalutran.
Hahha bende doktora soruyorum sağolsun sabırla cevap veriyor:))
Amin canım sen hangi hastanede yaptırıyordun

İnşallah canım ya :)
Sen ne zaman kontrole gideceksin. senin iğneler baya olmuş.
Bana duruma göre yarın yumurta baskılıyıcı iğne verecek orgalutran.
Hahha bende doktora soruyorum sağolsun sabırla cevap veriyor:))
Amin canım sen hangi hastanede yaptırıyordun

öğleden sonra 4.30 doktordayım da canım ben baskılayıcı iğnelere erken başladım niye acaba bak aklıma takıldı şimdi sorayım bari gidince.. bursa dayım canım ben soranuse gidiyorum ....

öğleden sonra 4.30 doktordayım da canım ben baskılayıcı iğnelere erken başladım niye acaba bak aklıma takıldı şimdi sorayım bari gidince.. bursa dayım canım ben soranuse gidiyorum ....

Hadi canım hayırlısı olsun haber vermeyi unutma :)
Aklına takılan soruları sor canım doktordan doktora farkediyor.

slmkızlar nasılsınız pc min klavyesi bozuldu sizleri okuyabiliyorum ancakyazamıyordum:KK43:
iyikötüdüzelttlim işte.
stdive neden canını sıkıyorsun asıl sıkması gereken benim dün karnım çok ağrıdı..hem o sertlik ne demekki bende de var..canımı acıtıodu hatta. sıkma cannını...benimgibi olmayın kafayıyemeyin kızlar:18::18:korkudann vakit bile geçmiyor

arkadaşlar merhaba ,

Bişeyler sormak istedim , Aşılamaya ne zaman karar verdiniz , yani ne kadar süre denedikten sonra aşılama başladı? Birde aşılama süreci nasıl zor bişey mi?

slmkızlar nasılsınız pc min klavyesi bozuldu sizleri okuyabiliyorum ancakyazamıyordum:KK43:
iyikötüdüzelttlim işte.
stdive neden canını sıkıyorsun asıl sıkması gereken benim dün karnım çok ağrıdı..hem o sertlik ne demekki bende de var..canımı acıtıodu hatta. sıkma cannını...benimgibi olmayın kafayıyemeyin kızlar:18::18:korkudann vakit bile geçmiyor

karın ağrısı candır kuzum üzülme sen :KK34::KK34:

kız benim memiktolar bile saldı kendini, ağrı sızı yok :) bakalım yarın öbürgün ne olacağım..7-8. günler belirtileri başlamış bazı insanların...

çok az kaldı senin kuzum ya, 3 gün nedir ki... dayanamazsan cuma baktırırsın

X