haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda çok bişe olmadı ama dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir

gerçekten aklında kaldığım için çok teşekür ederim canımmm ... bitarafım yap diyor bi tarafım yapma diyor büyük bi ihtimal yapmıyacagım cnm ... dün yine kendimi tutamadım idrar testi yaptım 2. çizgi çıkmadı.. demek ki artmamış :KK14:..kendimi mutlu etemeye çaılıyorum iyyi düşünüyorum ... ne zormuş zor çok zor ALLAHIM yardım et.. yerde mi geziyorum gökte mi bilmiyorummm artık neyse sonuç bi öğrenseydimmm bilmiyorumm artık aklım durdu ... yaradana sığınıyorummm hayırlısını istiyrummm:KK50::KK50:

sevgili arkadaşım dün burda bir arkadaşımızada yazmıştım benim değerim 550 idi ve ben değerim yüksek idrar testindede çift çizgi görürmüyüm diye sadece meraktan idrar testi yapmıştım ve idrar testinde tek çizgiyi gördüğümde şaşırmıştım bazen gebelik vucuda geç yayılıyo ve senin değerin 18 çıkmıştı galiba benim yazıştığım topikte bir arkadaşımız vardı 9 du değeri ve az da olsa artarak devam etti şuanda belkide bebeğini kucağına almak için gün sayıyo eğer erken doğum yapmadıysa sen pozitif ol sadece bebeğine odaklan canım ve hiç bir şeyide düşünme rabbim ol dediyse rabbimin izniyle meleğin seni hiç bırakmaz

canım maşallah kuzucuklara:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: kaç transfer yapacaklarını söyledilermi ??????

Embriyolog eşime telefonda 1 tane demiş, yarın diğerlerinin durumuna göre belki dondurma konuşulabilirmiş. Ama doktorumla tedavinin sonlarına doğru şaka yollu muhabbet ederken, sana iki tane koyarız 8-9 ay işe gitmezsin doğunca demişti gülmüştük :KK1::KK1: bilemiyorum ne olacak... ben ikizden korkuyorum ama Rabbim biliyor. Hayırlısı olsun o yüzden :KK16:

allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:

1- nurdanur_______3 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______3 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________5 okudu
7-gzde87__________3 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem_________2 okudu
10-destina38__________1 okudu
11-elifyesiller___________
12-ebruli_3576__________1 okudu
13-tuanamasal_________1 okudu
14-pixes28__________10 okudu

kızlar 35 yasin oldu bilginize :KK34::KK34::KK34::34

ya doktora soracaklarımı hep unutuyorum şimdide kağıda yazdım inşallah yanına giderken unutmam kağıdı sorarım. ben hastayım o yüzden yasin okuyamıyorum ama 2 tanede ben alayım babam okur.

kızlar hani şu kan iğneleri var ya vurundugum clexane 2000 lik.ilk gün vurundugumda çok bişe olmadı ama dün geceki vurdugum yer de kıpkırmızı mericimek kadar kızarıklı var kıpkırmızılık...nedendir

canım ben daha başlamadım onlara, yarın başşlayacağım... ama morarma falan da yapabiliyormuş. normal olabilir yani, panikleme tamam mı

allahım bu güzel günler yüzü suyu hürmetine birbirimiz için yaptığımız yürekten dualarımızı kabul etsin amiinnnnnnnn:26::26::26::26:

9-flufem_________2 okudu

kızlar 35 yasin oldu bilginize :KK34::KK34::KK34::34

sadece hamilelermi okuyo yasin eğer hamile olmayanlarda okuyosa bende okurum arkadaşlar yeterki dualarımız yerine ulaşsın..

Embriyolog eşime telefonda 1 tane demiş, yarın diğerlerinin durumuna göre belki dondurma konuşulabilirmiş. Ama doktorumla tedavinin sonlarına doğru şaka yollu muhabbet ederken, sana iki tane koyarız 8-9 ay işe gitmezsin doğunca demişti gülmüştük :KK1::KK1: bilemiyorum ne olacak... ben ikizden korkuyorum ama Rabbim biliyor. Hayırlısı olsun o yüzden :KK16:

Canım bize de tek transfer yapacaklar biz de ısrarla 2 diyoruz ama doktorum kabul etmiyo:)))) Biz 2 embriyoda şans daha yüksek olur die düşünüyoruz ama kısmetimizde varsa Rabbim tek embriyo ile de nasip eder.Transferin kaçta yapılacakmış peki?

9-flufem_________2 okudu
15-nur3838___________2 okudu

kızlar 37 yasin oldu bilginize :KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
kızlar eşim hastaneyle konuşmuş.. benim 5 sıpadan 4 tanesi sağlıklı bölünmüş. yarın transfer etmeye karar vermişler :KK52::KK52::KK52:

eşim neden 5. güne beklemiyoruz diye sormuş. embriyolog da, eşinizin ilk denemsi, yaşı çok değil ve elimizde sadece 4 tane embriyo var. 5. güne gitmek risk almak olur, buna gerek yok demiş. Embriyolar bazen 3. günden sonra rahim ortamını arıyorlar, laboratuvar riskli oluyor demiş. Genelde ilk denemesi ve yaşı genç olanlara 3. gün transfer yaparız demiş... ayy çok heyecanlıyım...inşallah yarına kadar sağlıkla bölünür bebişlerim :KK16::KK16:

canım yine peşpeşe gidioruz ohh çok şükür olsunlar bölünsünlerde gelsinler sana çokk şükür....hadi bakalım al gel melegini canım:) yazdıgın yazı benide rahatlattı inş benimkide o yüzden üçüncü gün transferidir...inş..

Papatyacım çok sağol canım sağlıkla tamamına ereriz inşallah. Bemim de dün kırmızıydı bugün kahverengi kesilir inşallah bugün. Senin 2 gün mü sürdü bu durumda miktarı neydi

Kusura bakma canım bugün girdim nete şimdi gördüm. Evet benim 2 gün sürdü miktarı çok azdı
akıntı şeklinde damla damlaydı

Hayır canım neden sıkılayım bir birimize yardımcı olmak için burdayız.
Canım ilk deneme olduğu için tek embriyo transfer edecekler heralde raporlu yaptırdığımız için 2. inci embriyoyu transfer etmiyorlar.Ama ben yarın doktorumla tekrar pazarlık yapmayı düşünüyorum:))))
Gonal-f kullandım canım.Bir kutuyu üç gün kullandım.toplamda 4 kutu aldık ama bir tanesini bir kere kullandım ve kalanı dolapta bekliyor.Umarım bir daha kullanmama gerek kalmaz.Bir de 4. günden sonra cetrotide kullandım yumurtalar erken çatlaması diye.Çünkü bir aşılamam iptal edilmişti erken çatlamaya başladığı için.

Teşekkür ederim canım :)
Raporlu olması güzel. Ben özel yaptırıyorum. Benim puregon 900 kullanmıstım sanırım bu sefer 900'lük ten iki kutu gider sanırım.
Evet lucrion du saırım öyle bir ismi vardı yanılmıyorsam oda yumurta çatlamasını engelliyormuş.
Sonrasındada yine progest.iğne jel varmış. yumurta alındıgı günle transfer olunacak gün arasında haplar varmış. birde koldan yapılan iğne varmış.

9-flufem_________2 okudu
15-nur3838___________2 okudu
16-fatoş5353__________1 okudu

kızlar 38 yasin oldu bilginize ha gayret kızlar az kaldı :KK34::KK34::KK34:

Canım bize de tek transfer yapacaklar biz de ısrarla 2 diyoruz ama doktorum kabul etmiyo:)))) Biz 2 embriyoda şans daha yüksek olur die düşünüyoruz ama kısmetimizde varsa Rabbim tek embriyo ile de nasip eder.Transferin kaçta yapılacakmış peki?

ya ben korkuyorum, ya ikisi de tutarsa... zaten sebepsiz yere hamile kalmayan bir rahim var, iki bebekle zorlamak ne kadar doğru bilemiyorum. bunun düşük tehlikesi var, erken doğumu var... endişeleniyorum yani açıkçası. Ama tabi özeniyorum da :21::21: hatta bir kız bir oğlan olsa miss :KK16::KK16: bakalım benim doktorum yarın ne diyecek. Transferim 11de olacakmış benim, seninki kaçtaydı? 10:30 muydu?

canım yine peşpeşe gidioruz ohh çok şükür olsunlar bölünsünlerde gelsinler sana çokk şükür....hadi bakalım al gel melegini canım:) yazdıgın yazı benide rahatlattı inş benimkide o yüzden üçüncü gün transferidir...inş..

:nazar::nazar: evet çok şükür yaaa...inşallah yarına sağlıklı kalırlar, azıcık daha dayasınlar ben alıcam onları :KK1::KK1:

canım senin transferin de o yüzden 3. gün olmuştur bence hiç kötü düşünme

X