haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

sonucu negatif olan arkadaşlarım, allahtan sabır dilerim sizer için.rabbim meleklerinize kavuşayı nasip eder inşallah en kısa zamanda...

canım seni bekliodum. hayırlı olsun inş.tek olsun sağlıklı olsun en önemlisi:) kaç mm miş ve kaç günlük cnm? benm bugun 5+5 ama sat ıma uymuyor.:KK20:

hayırlı olsun.dilerim bebişlerin sımsıkı tutunsun annesine.

çok heyecanlı dimi:KK1: inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz,AMİN. :nazar::nazar::nazar:
bana 27 temmuza randevu verdiler kalp için ama çok merak ediyorum hiç aklımdan çıkmıyo:emir_bebek:

sağoö canım evet tek olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun en önemlisi o canm. valla kaç mm olduğunu sormadım ya:26: ama tam 5 haftalık. yani 5+0 görünüyor, sat la da uyumlu ama şöyle bişey var. benim sat 6 hazirandı, bana 10 haziran olarak hesaplamamı söylediler, bu şekilde bi karışıklık olmasın diye. sana söylenmedi mi sat ı şu tarihten hesaplayacaksın diye:44::44::44:

çok heyecanlı dimi:KK1: inşallah kucağımıza aldığımız günleride görürüz,AMİN. :nazar::nazar::nazar:
bana 27 temmuza randevu verdiler kalp için ama çok merak ediyorum hiç aklımdan çıkmıyo:emir_bebek:

hem de nasıl canım yaa..
Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguları. :KK16::KK16::KK16:
bu gün vajinal ultrasonla bakılan masaya oturduğumda bakışımdan,
oturuşumdan, ses tonumdan anladı doktorcum heyecanımı..
işi bitince kalktım masadan, sarındım örtüye, giyinme odasına gittim.
çıkışta oturdum masada karşısına.
ve çok kızdı.
"hem tüp bebek, hem iki tane, bunlar ekstra kıymetli. çok heyecanlısınız, stres yapmayın, çok hızlı hareket ediyorsunuz. bunlar bebeklere zarar verebilir" dedi.
sadece masadan kalktım ve giyindim. duyan koştum sanır. adam buna bile kızdı. :KK53::KK53::KK53:

Rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inşallah. :nazar::KK49::KK49::nazar:
bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

sağoö canım evet tek olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun en önemlisi o canm. valla kaç mm olduğunu sormadım ya:26: ama tam 5 haftalık. yani 5+0 görünüyor, sat la da uyumlu ama şöyle bişey var. benim sat 6 hazirandı, bana 10 haziran olarak hesaplamamı söylediler, bu şekilde bi karışıklık olmasın diye. sana söylenmedi mi sat ı şu tarihten hesaplayacaksın diye:44::44::44:

o konuda bişi demediler canım. bugün merkezden arayıp kan ilacı başlamamı istediler. kanım düşük çıkmış yaaa:KK43: bence tüp tüp kan vermektendir o. kalp atışı için ne zaman gidiceksin canım?

hem de nasıl canım yaa..
Rabbim herkese nasip etsin inşallah bu duyguları. :KK16::KK16::KK16:
bu gün vajinal ultrasonla bakılan masaya oturduğumda bakışımdan,
oturuşumdan, ses tonumdan anladı doktorcum heyecanımı..
işi bitince kalktım masadan, sarındım örtüye, giyinme odasına gittim.
çıkışta oturdum masada karşısına.
ve çok kızdı.
"hem tüp bebek, hem iki tane, bunlar ekstra kıymetli. çok heyecanlısınız, stres yapmayın, çok hızlı hareket ediyorsunuz. bunlar bebeklere zarar verebilir" dedi.
sadece masadan kalktım ve giyindim. duyan koştum sanır. adam buna bile kızdı. :KK53::KK53::KK53:

Rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirir inşallah. :nazar::KK49::KK49::nazar:
bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

amin canım aminnn.ama korkmamak elde değil.
:KK1::KK1::KK1: ben resmen yavaş çekimde yaşıyorum artık...zaten dikkat etmemek mümkün değil .dışsesler saolsun:KK1::KK1:

:KK14::KK14::KK14: üzüntünüzü yürekten paylaşıyorum...
bu sıkıntılı süreci atlatmanızı diliyorum Rabbimden, sabırlar versin size. İnşallah tekrar tekrar denemk için maddi manevi gücü bulursun...duayı eksik etme, ferahlatacaktır seni. ümidini de asla yitirme, kaçıncı denemede tutanlar var kk'da...

teşekkür ederim sdtive, inşallah

cnm 12. gün yinede sen bir test yaptır...hepsi mucize değilmi ztn..ha bir kaç gün önce ha birkaçgün sonra...ilginç şyler okudum bence testi tekrar et[/QUOTE]

evet cnm zaten dr. umu arayıp sonucun 0.1 çıktığını söyledim, dr.um şaşırdı ve biraz da sinirlendi sanırım. biz size 12. gün test yaptırın demiştik. ilaçlarınızı sakın kesmeyin, ve 12. gün test yaptırın dedi. aksi halde hata yaparsınız dedi. ama napıyım , beklemek kolay mı yaa :KK17:

o konuda bişi demediler canım. bugün merkezden arayıp kan ilacı başlamamı istediler. kanım düşük çıkmış yaaa:KK43: bence tüp tüp kan vermektendir o. kalp atışı için ne zaman gidiceksin canım?

benim de kanım düşük çıktı sormaa, doktor hemen başlayalım kan ilacına dedi. zaten yakında bulantıların başlar, şimdiden takviye yapalım dedi.. kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi, 25 temmuzda giderim inşallah hayırlısıyla duyarız, senin de bu tarihlerdedir aşaı yukarı:44::44::44:

merhaba ben üç dört aşılama geçirdim ve olmadı. birinci tüp bebek denemem de 50 yumurtam oldu 27si döllendi 16sı donduruldu ama sonuç negatif oldu. Histereskopi oldum genetik araştırma yapıldı bir sorun çıkmadı ama pcos hastası olduğum için dondurulmuş yumurta ile tekrar denedik haziranda başladı ve bugün sonucu aldım. sonuç pozitif çıkınca buraya yazacağımı düşünmüştüm. hep çok negatif sonuç aldım ve bugün pozitif sonuç aldım. Rabbime şükürler olsun. Yazmamın bir nedeni benim aklıma bir şey takıldığında bu forumdaki yorumları okuyordum benim pozitif sonucum benim gibi olan arkadaşlara umut olur inşallah.Vazgeçmeyin asla sonunda Rabbim ihsan eder umarım.

canım gözün aydın inşallah kucağına da alırsın bebişlerini, bize de dua et olur mu:nazar:

Kızlar acaba yeni bir klinik mi denemeliyim.
İlk denememde Dr. Ümit Göktolga da aşılama oldum. kimyasal gebelik ve OHSS gelişti.
OHSS den sonra Dr. Timur Gürgan ın Gürgan Clinike gittim. bana ilaçsız tüp bebek yaptılar. saçma bir şeydi, tutmadı.
En son Diyarbakır da Talip Güle geldim. İlk tüp bebek denememde tekrar OHSS ye gidince Dr. Talip hoca embriyolarımı dondurdu.4+3 embriyom oluştu. önce 4 ü çözüldü, 3 ü transfer edildi. tutmadı. sonra 3 embriyom çözüldü ikisi verildi. 18 inde sonuç baktıracaktım ama dayanamayıp bugün kanda test yaptırdım sonuç 0,1 çıktı. Acaba yeni bir klinik mi denemeliyim ????

=ahnur;
Kızlar acaba yeni bir klinik mi denemeliyim.
İlk denememde Dr. Ümit Göktolga da aşılama oldum. kimyasal gebelik ve OHSS gelişti.
OHSS den sonra Dr. Timur Gürgan ın Gürgan Clinike gittim. bana ilaçsız tüp bebek yaptılar. saçma bir şeydi, tutmadı.
En son Diyarbakır da Talip Güle geldim. İlk tüp bebek denememde tekrar OHSS ye gidince Dr. Talip hoca embriyolarımı dondurdu.4+3 embriyom oluştu. önce 4 ü çözüldü, 3 ü transfer edildi. tutmadı. sonra 3 embriyom çözüldü ikisi verildi. 18 inde sonuç baktıracaktım ama dayanamayıp bugün kanda test yaptırdım sonuç 0,1 çıktı. Acaba yeni bir klinik mi denemeliyim ????[/Q

bana sorarsan çok doktor dolaşma derim ne kadar en ıyısı bu desende en ıyısı o olmuyor olmadı bırakıp baskasına bakıyorsun buda senın ıcın dezavantaj olur araştırma hastanesı, universite hastanesı ,yada sadece ışı tup bebek olan merkezler varsa orayla devam et ve hıc bırakma cunku onlar sana cözumu bulabılır bence:26::26::26:

Son düzenleme:
melek canm Rabbim dayanma gücü versin ve en kısa zamanda en güzeliyle mükafatlandırsın inşlh seni

demetcm moralini yüksek tutmaya çalış,şuan belliki tutunmaya çalışıyolar inşlh cuma güzel haberlerini duyarız:KK49:

kuzey28 ve mavera arkadaşlar keseleri görmüşsünüz ne mutlu sizlere darısı bizlere olsun
şimdi bişi sorucam ben sata göre 4+3 transfer tarihine göre(blast) 5+0 hamile görünüyorum internette baktığım yerde
merkezim yaşadığım yerde değil ilk dr randevuma da cumartesi gitmeyi düşünüyorum kese ne zaman görünür bu durumda
gerçi bugün ilaç yazdırmaya gittiğim dr bi şöyle baktı küçük bişi şurda dedi ama ben hiç bişi anlmadım:emir_bebek:

mavera senin bugün kaçıncı günündü satımız yakın benim 14 haziran bugün net görünmedi de ondan merak ettim
kuzeycim o iki nokta dediğin kesemi bebişler mi anlamadım:KK1::KK1:

ahnur canm test gününde umarım bi ilerleme olur olmazsa da inşlh şu günler hürmetine bebşine enkısa zamanda kavuşursun:KK16:

filologum hayırlı olsun bebişlerin sıkı sıkı tutunsun inşlh
10 gün sonra da halay çekelim onlara:21:

mrvnur canm RAbbim gönlüne ferahlık versin en kısa zamnda bebişşe sevindirsin inşlh:KK49:

kızlar yarın tek test olacak benmiyim...çok korkuyorum yaaaa:18::18::18:

hayırlısı olsun cnm ıyı haberlerını beklıyor olacagız korkma hayırlısı herseyın herkes nasıbınde olanı yasayacak yuce rabbım hepimize yazdı beklıyoruz bakalım nasıp elimizden geleni yaptık oldurmak veya oldurmamak onda hakkımızda hayırlısını nasip etsin

2 . 41 yasin için bana da 1 tane ekle cnm

kızlar hepinize meryem ve mumın dualarını okudum ve dualarımızı ettım rabbım hayırlısını nasıp etsın test sonucu bekleyenlere ,transfer olacaklara ,pıt pıt duyacaklara ..... herkese rabbim istediğini hayırlısıyla nasip etsin amin:KK3::KK3::KK3:

melek canm Rabbim dayanma gücü versin ve en kısa zamanda en güzeliyle mükafatlandırsın inşlh seni

demetcm moralini yüksek tutmaya çalış,şuan belliki tutunmaya çalışıyolar inşlh cuma güzel haberlerini duyarız:KK49:

kuzey28 ve mavera arkadaşlar keseleri görmüşsünüz ne mutlu sizlere darısı bizlere olsun
şimdi bişi sorucam ben sata göre 4+3 transfer tarihine göre(blast) 5+0 hamile görünüyorum internette baktığım yerde
merkezim yaşadığım yerde değil ilk dr randevuma da cumartesi gitmeyi düşünüyorum kese ne zaman görünür bu durumda
gerçi bugün ilaç yazdırmaya gittiğim dr bi şöyle baktı küçük bişi şurda dedi ama ben hiç bişi anlmadım:emir_bebek:

mavera senin bugün kaçıncı günündü satımız yakın benim 14 haziran bugün net görünmedi de ondan merak ettim

ahnur canm test gününde umarım bi ilerleme olur olmazsa da inşlh şu günler hürmetine bebşine enkısa zamanda kavuşursun:KK16:

mrvnur canm RAbbim gönlüne ferahlık versin en kısa zamnda bebişşe sevindirsin inşlh:KK49:

"sata göre 4+3 transfer tarihine göre(blast) 5+0 hamile görünüyorum" demişsin de
ben anlayamadım canım transferin adetten önce mi yapıldı?? :KK53::KK53:
kişiden kişiye değişitor deniyo ama genelde vajinal ultrasonla 5. haftada keseler görünüyor.
biz bu gün 5+1 olduk hayırlısıyla
noktalarım keselerim canım. çok net olmasa da gördük bu gün 2 kesemizi. :nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
10 gün sonra yani 6 hafta bitiminde de kalp atışı inşallah
darısı sana ve bekleyen tüm arkadaşlara inşallah canım

melek canım gerçekten çok üzüldüm ne diycemi bilmiyom allah yardımcın olsun canım :KK14::KK14::KK14::KK14:

cnm ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim hepimizin kucağını dolduracak ..Yaradan yarımcımız olsun

melegim sana ne desek boş anlıyabiliyorum..mevlam sabrınıda versin inşşşş

canım allah sabır versin. bu günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin işallh

şuanda seni çook iyi anlıyorum ama bıkmadan usanmadan bırakmadan koşcaz arkasından şuanda o bizi bıraksada biz onu bırakmıcaz emin ol ben bunu ağlayarak yazıyorum bende bugün negatifi aldım çünkü.. kendimizi toparlayıp tekrrar başlıcaz aarkadaşımm. ve inş. son denememiz olcak busefer bebeğimiz gelcek buna inanıyorummmmm...

melegim benim kader arkadasim can yoldasim. bu yolda ne emekler sarfettik ama bu saate kadar olmadi iste. neden nicin diye sorsak da bicare kaldik sonunda. canimin ici parcalansa da icimiz umudumuz asla sönmeyecektir. bize de gülecek kader bir gün. meleklerimiz bizi bekliyor. dün dedim esime. bak gör dedim. iki kizimiz olacak. ben biliyorum. sadece henüz zamani gelmedi dedim. dogru zaman bizim icin de gelecek melegim. sabretmek ve Yüce Rabba siginmaktan baska bir caremiz yok. dua etmeye, istemeye ve bir sonraki asamaya hazirlanmaya devam.

Ne demis Mevlana, Allah kuluna 3 sekilde cevap verir;

Evet der; istedigini verir,
Hayir der; daha iyisini verir,
Bekle der; en iyisini verir!

biz sabredip bekliyoruz. Yüce Rabbim de bize en iyisini verecek insallah. bebeklerimiz bize hayirlisiyla gelecek. :KK54:

Melekcim sabahtir 10 dk da bi bakiyorum senden guzel haberi okuycam diye inanki cok Üzgünüm Rabbim sana simdi toparlanma gucu versin nasibinde kendiliginden gelmek varsa insallah tez zamanda senide sevindirsin yuce Mevlam.senin icin en hayirli kapilarini acsin insallah.
Diger negatif alan arkadaşlarım insallah sizlerede Rabbim kendiliginden nasib eder.hayirli kapilarini acip yol gostersin insallah Allahim.her daim dualarimdasiniz..

Canım kendini bir an toparlayıp yeniden denemek için güç kazan.Allah gönlünün muradını verecektir birgün,pes etmek yok.

aaa çok güzel yalnız değiliz desene:nazar::nazar::nazar:neresindesin hasan polatkandayım ben

canımsın söylenecek pek birşey yok rabbim yardımcın olsun sana dayanma gücü versin..en kısa sürede toparlanıp yeni tedaviye :KK14:hazırlıyorsun kendini pes etmek yok olacak zamanı değilmiş canım:KK53::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

cook üzüldüm arkadaşım.:KK50:tez zamana atlatıp vira bismillah dersin inşallah.Rabbim gönlüne göre en güzelini nasip etsin.sabır verrsin.en hayırlısını versin inşallah:KK43:

canım çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun..en kısa zamanda toparlanman dileğiyle:KK16:

canımm.. Rabbim sabır ve bir an önce toparlanma gücü versin sana inşallah.
eminim bunda da var bir hayır.
bakarsın doğal yollardan gelir meleğin.
gelmese bile pes etmek yok. zaten hiç birimiz kesinlikle olacak diye başlamıyoruz bu yola.
vakti zamanı gelince meleğine kavuşacaksın Allah'ın izniyle
ama nolur kendini çok bırakma, dua etmekten ve umud etmekten de asla vazgeçme.

cnm ne denirki üzülme desek üzüleceksin sadece şunu diyebilirim vardır bunda da bi hayır cnm rabbim hayırlısını nasip eder inşaallah

canım ne yapalım , Rabbim inşallah bize de evlat nasip edecek. Demek ki zamanı gelmemiş ben de çok üzgünüm ve seni çok iyi anlıyorum. :KK14:

Allah razı olsun kızlar:KK48::KK48: sağolun.....şu an yüreğimde öyle büyük bi yangın var ki anlatamam:KK43::KK43::KK43:inş bu da geçer inş yine yeniden umutlarım yeşerir :KK14::KK14::KK14:benim kaderimde de bu varmış:KK50::KK50::KK50:başka hiç bi konuda sıkıntım yok ama bu var işte:KK14::KK14: tüp bebek tek çaremiz dedik ama maalesef onunla da çözüme kavuşmuyor derdimiz:KK14::KK14::KK14:

X