- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
- Konu Sahibi superisi_21
- #5.921
zülme canım benim 4 tanecikti.şimdi 5.4 haftlık hamişim:)kalitesi önemli.kızlar merhaba
sabah opum vardı. benim çok yumurtam yoktu ne yazık ki :26::26: 6 tane aldık dedi doktorum. ultrasonda 7 sayıyorlardı sanki, ya biri çatladı ya da küçük kaldı galiba...ya da ben yanlış hatırlıyorum
işlem sırasında bir ara çok ağrı hissettim, sanırım ayılır gibi oldum... yine verdiler anestezi galiba. şimdi hafif kasık sancım var, inşallah o da geçer. işlemden sonra hocam odaya geldi, 6 tane aldık...iyi kötü hiiiç bir yorum yapmadı başka. ama ben halinden negatif birşeyler hissettim. inşallah yanılıyorumdur. yarın öğlen embriyologu arayacağım ama şimdiden tedirginim. inşallah güzel şeyler duyarım...
opuya girmeden önce çok pozitiftim, şimdi nedense çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin, hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
korkma canım anestezi oluyor birşey hissetmiyorsun zaten.cıkışta adet sancısı gibi oluyor.tatmadığımız bir ağrı değil yani..inşallah kolay olur canımArkadaslar yarin opum var dualariniza ihtiyacim var
cok Korkuyorum
hayırlı olsun canım.tüper sorun değilacık da olsa kapalı da olsa tüp bebekte farketmiyor.Kızlar merhaba bugün adetimin ikinci günü ve doktorumuz kan değerlerine göre iğne dozajını ayarlayacaz dedi. Ya bugün yada yarın başlayacam iğnelere ben adetim bitince başlayacam sanıyodum.. Bide Tüplerim kontrol edilmedi daha iğnelere başlamak bana mantıksız geldi. herkes aynımı benmi evham yapıyorum.. Bugün olursa şayet saat 3 gibi arayıp çağıracaklar bi fikir verinnn
kızlar bugün test günümdü cmrtesi kan sonucum 12 çıkmıştı bu gün merkezde 18 çıktı hiçç artmamış çok üzgünümmmm her şeyde vardır bi hayır cuma tekrar kan vermeye gideceğim bana iğne verdi bide ona başladım cumaya kadar değerim artar inşallah Allahım verdiğin her şeye dayanma gücü ver rabbim yaşlar durmadan dökülüyor yapacak bişey yok d,ğer arkadaşarım sonuçlar çok çok güzeldir inşallah...
gesma nınkilerde öyleydi ama yükseldi.yükselir inşallah canım.ümitli ol:)