haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kızlar merhaba :KK3::KK3:
sabah opum vardı. benim çok yumurtam yoktu ne yazık ki :26::26: 6 tane aldık dedi doktorum. ultrasonda 7 sayıyorlardı sanki, ya biri çatladı ya da küçük kaldı galiba...ya da ben yanlış hatırlıyorum :KK1::KK1:

işlem sırasında bir ara çok ağrı hissettim, sanırım ayılır gibi oldum... yine verdiler anestezi galiba. şimdi hafif kasık sancım var, inşallah o da geçer. işlemden sonra hocam odaya geldi, 6 tane aldık...iyi kötü hiiiç bir yorum yapmadı başka. ama ben halinden negatif birşeyler hissettim. inşallah yanılıyorumdur. yarın öğlen embriyologu arayacağım ama şimdiden tedirginim. inşallah güzel şeyler duyarım...

opuya girmeden önce çok pozitiftim, şimdi nedense çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin, hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :KK16::KK16:
zülme canım benim 4 tanecikti.şimdi 5.4 haftlık hamişim:)kalitesi önemli.

Arkadaslar yarin opum var dualariniza ihtiyacim var

cok Korkuyorum
korkma canım anestezi oluyor birşey hissetmiyorsun zaten.cıkışta adet sancısı gibi oluyor.tatmadığımız bir ağrı değil yani..inşallah kolay olur canım:KK16:

Kızlar merhaba bugün adetimin ikinci günü ve doktorumuz kan değerlerine göre iğne dozajını ayarlayacaz dedi. Ya bugün yada yarın başlayacam iğnelere ben adetim bitince başlayacam sanıyodum.. Bide Tüplerim kontrol edilmedi daha iğnelere başlamak bana mantıksız geldi. herkes aynımı benmi evham yapıyorum.. Bugün olursa şayet saat 3 gibi arayıp çağıracaklar bi fikir verinnn
hayırlı olsun canım.tüper sorun değilacık da olsa kapalı da olsa tüp bebekte farketmiyor.

kızlar bugün test günümdü cmrtesi kan sonucum 12 çıkmıştı bu gün merkezde 18 çıktı hiçç artmamış çok üzgünümmmm her şeyde vardır bi hayır cuma tekrar kan vermeye gideceğim bana iğne verdi bide ona başladım cumaya kadar değerim artar inşallah :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:Allahım verdiğin her şeye dayanma gücü ver rabbim yaşlar durmadan dökülüyor yapacak bişey yok d,ğer arkadaşarım sonuçlar çok çok güzeldir inşallah...

gesma nınkilerde öyleydi ama yükseldi.yükselir inşallah canım.ümitli ol:)

kızlar bugün test günümdü cmrtesi kan sonucum 12 çıkmıştı bu gün merkezde 18 çıktı hiçç artmamış çok üzgünümmmm her şeyde vardır bi hayır cuma tekrar kan vermeye gideceğim bana iğne verdi bide ona başladım cumaya kadar değerim artar inşallah :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:Allahım verdiğin her şeye dayanma gücü ver rabbim yaşlar durmadan dökülüyor yapacak bişey yok d,ğer arkadaşarım sonuçlar çok çok güzeldir inşallah...

Demet sonradan artış olan çok örnek var inşallah sende de aynen öyle olur canım

nerdesin canım yaaaa :18::18::18::18::18:
benim de aklımm meleğim de....sahurda çok çokk dua ettim onun için....sabah da erkenden uyandım...bakındım buralara ses seda yok...:KK75:facede de ses seda yok....:106: :106: RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN....GÜZEL Mİ GÜZEL HABERLERLE GELSİN İNŞ... :KK16: :KK16: :KK16:

ne söylücemi bilemiyorum çok üzgünüm çok keşke elimde elimde olsa herkeze meleklerini versem

rabbim acısını dindirsin sabır versin umut versin çabuk toparlansın gözyaşlarına kurban olurum senin :KK43:

benim de aklımm meleğim de....sahurda çok çokk dua ettim onun için....sabah da erkenden uyandım...bakındım buralara ses seda yok...:KK75:facede de ses seda yok....:106: :106: RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN....GÜZEL Mİ GÜZEL HABERLERLE GELSİN İNŞ... :KK16: :KK16: :KK16:

ne söylücemi bilemiyorum çok üzgünüm çok keşke elimde elimde olsa herkeze meleklerini versem

rabbim acısını dindirsin sabır versin umut versin çabuk toparlansın gözyaşlarına kurban olurum senin :KK43:

bişey söyleyememek çok fena :KK43:( canım sabır şükür yeni niyet olucak inşallah Yaradan eninde sonunda nasip edicek merak etme sen ...

Melek canım çok üzüldüm seninle aynı uzun süreçlerden geçmiştik. Canım üzülmeden olmuyor ama sakın yıpratma kendini biliyorum insanın elinde değil çok zor ama en kısa zamanda toparlanıp yeniddn denemeni dilerim
sağolun kızlar inş kısa zamanda toparlarım:KK14::KK14::KK14::KK14:

kızlar merhaba :KK3::KK3:
sabah opum vardı. benim çok yumurtam yoktu ne yazık ki :26::26: 6 tane aldık dedi doktorum. ultrasonda 7 sayıyorlardı sanki, ya biri çatladı ya da küçük kaldı galiba...ya da ben yanlış hatırlıyorum :KK1::KK1:

işlem sırasında bir ara çok ağrı hissettim, sanırım ayılır gibi oldum... yine verdiler anestezi galiba. şimdi hafif kasık sancım var, inşallah o da geçer. işlemden sonra hocam odaya geldi, 6 tane aldık...iyi kötü hiiiç bir yorum yapmadı başka. ama ben halinden negatif birşeyler hissettim. inşallah yanılıyorumdur. yarın öğlen embriyologu arayacağım ama şimdiden tedirginim. inşallah güzel şeyler duyarım...

opuya girmeden önce çok pozitiftim, şimdi nedense çok korkuyorum.. Rabbim hayırlısını versin, hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah :KK16::KK16:

cnm üzülme kaliteliolup bölünsünler inş dua et

ayy bunları duymak ne güzel :KK16::KK16:

embriyolog odaya gelip yumurtalara mikroenjeksiyon yapılacağını söyledi, acaba sayıları az diye mi öyle yapacaklar?? bildiğimiz kadarıyla eşimde sorun yoktu ama... hayırlısı bakalım

bizde eşim de de sorun vardı ama öyle bişe yaptık bile demedi:KK43:

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. şuanda sadece sizlerle konuşuyorum. telefonlara çıkmıyorum. çünkü hiçkimseyle konuşmak isstemiyourm iyiki sizler varsınız.
ben 25 yaşındayım 3 senedir olmuyo dr lara gittim yanlış yönlendirildim bekledim en son tüp bebek merkezine gittik iyice araştırdılar çok şükür bende sorun yok eşimde morfoloji sorunu var morfoloji %1 geçen ay aşılamam oldu negatif. hemen tüp bebeğe geçtik 19 yumurtam toplandı 1 tanesi boş çıkmış 18 i dölendi fakat 5. güne 3 tane geldi 1 transferim oldu 2 tanesini dondurmuştuk. inş. Allah nasip eder.

mevlam sabır versin hepimize arkadaşım ve hepimizi evlat sahibi etsin inş

Arkadaslar yarin opum var dualariniza ihtiyacim var

cok Korkuyorum
canım uyuyup uyanacaksın uyanınca adet sancın varmış gibi olacak okadar mevlam yardımcın olsun

Kızlar merhaba bugün adetimin ikinci günü ve doktorumuz kan değerlerine göre iğne dozajını ayarlayacaz dedi. Ya bugün yada yarın başlayacam iğnelere ben adetim bitince başlayacam sanıyodum.. Bide Tüplerim kontrol edilmedi daha iğnelere başlamak bana mantıksız geldi. herkes aynımı benmi evham yapıyorum.. Bugün olursa şayet saat 3 gibi arayıp çağıracaklar bi fikir verinnn

sakin ol tüplerle işin yok zaten.boşuna stres yapıp fazladan bikaç ay beklememiş olursun çok şükür dr una sorularını sor ve içini rahatlat cnm

sakin ol cnm bebişini üzme artıcak o deger...

kızlar yine olmadı yine negatif aldım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

şuanda seni çook iyi anlıyorum ama bıkmadan usanmadan bırakmadan koşcaz arkasından şuanda o bizi bıraksada biz onu bırakmıcaz emin ol ben bunu ağlayarak yazıyorum bende bugün negatifi aldım çünkü.. kendimizi toparlayıp tekrrar başlıcaz aarkadaşımm. ve inş. son denememiz olcak busefer bebeğimiz gelcek buna inanıyorummmmm...

kızlar yine olmadı yine negatif aldım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

melegim benim kader arkadasim can yoldasim. bu yolda ne emekler sarfettik ama bu saate kadar olmadi iste. neden nicin diye sorsak da bicare kaldik sonunda. canimin ici parcalansa da icimiz umudumuz asla sönmeyecektir. bize de gülecek kader bir gün. meleklerimiz bizi bekliyor. dün dedim esime. bak gör dedim. iki kizimiz olacak. ben biliyorum. sadece henüz zamani gelmedi dedim. dogru zaman bizim icin de gelecek melegim. sabretmek ve Yüce Rabba siginmaktan baska bir caremiz yok. dua etmeye, istemeye ve bir sonraki asamaya hazirlanmaya devam.

Ne demis Mevlana, Allah kuluna 3 sekilde cevap verir;

Evet der; istedigini verir,
Hayir der; daha iyisini verir,
Bekle der; en iyisini verir!

biz sabredip bekliyoruz. Yüce Rabbim de bize en iyisini verecek insallah. bebeklerimiz bize hayirlisiyla gelecek. :KK54:

merhaba ben üç dört aşılama geçirdim ve olmadı. birinci tüp bebek denemem de 50 yumurtam oldu 27si döllendi 16sı donduruldu ama sonuç negatif oldu. Histereskopi oldum genetik araştırma yapıldı bir sorun çıkmadı ama pcos hastası olduğum için dondurulmuş yumurta ile tekrar denedik haziranda başladı ve bugün sonucu aldım. sonuç pozitif çıkınca buraya yazacağımı düşünmüştüm. hep çok negatif sonuç aldım ve bugün pozitif sonuç aldım. Rabbime şükürler olsun. Yazmamın bir nedeni benim aklıma bir şey takıldığında bu forumdaki yorumları okuyordum benim pozitif sonucum benim gibi olan arkadaşlara umut olur inşallah.Vazgeçmeyin asla sonunda Rabbim ihsan eder umarım.

merhaba ben üç dört aşılama geçirdim ve olmadı. birinci tüp bebek denemem de 50 yumurtam oldu 27si döllendi 16sı donduruldu ama sonuç negatif oldu. Histereskopi oldum genetik araştırma yapıldı bir sorun çıkmadı ama pcos hastası olduğum için dondurulmuş yumurta ile tekrar denedik haziranda başladı ve bugün sonucu aldım. sonuç pozitif çıkınca buraya yazacağımı düşünmüştüm. hep çok negatif sonuç aldım ve bugün pozitif sonuç aldım. Rabbime şükürler olsun. Yazmamın bir nedeni benim aklıma bir şey takıldığında bu forumdaki yorumları okuyordum benim pozitif sonucum benim gibi olan arkadaşlara umut olur inşallah.Vazgeçmeyin asla sonunda Rabbim ihsan eder umarım.

hayirli ugurlu olsun hamileligin. Yüce Rabbim sonuna kadar götürmeyi ve kucagina almayi nasip eylesin insallah.

Eki Görüntüle 755880 Eki Görüntüle 755880

Melekcim sabahtir 10 dk da bi bakiyorum senden guzel haberi okuycam diye inanki cok Üzgünüm Rabbim sana simdi toparlanma gucu versin nasibinde kendiliginden gelmek varsa insallah tez zamanda senide sevindirsin yuce Mevlam.senin icin en hayirli kapilarini acsin insallah.
Diger negatif alan arkadaşlarım insallah sizlerede Rabbim kendiliginden nasib eder.hayirli kapilarini acip yol gostersin insallah Allahim.her daim dualarimdasiniz..

X