haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

transfer nasıl oluyor zor bir işlemmi.agrı acı falan..bebişlerim dururlar mı yaa pazartesi ya:KK43:

hayır canım ağrılı bi işlem değill sadece sıkışık olmak zorundasın o biriz sıkıntı oluyoo 10 dakikalık bi işlem.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..:)

Herkese merhaba; 19 Haziranda transferim oldu. 29 Haziran test günümdü sonuç 283 :))) gebelik kesesi görmeğe gittiğimizde 2 tanesininde tuttuğunu gördük. 1 tanesi çok küçüktü şimdi haftaya C.tesi kontrole gideceğiz inşallah minik bebişimde büyür.10 yıldır uğraşıyorum bu 4. tüpbebek denememdi allahım bizim yüzümüzü güldürdü inşallah tamamına erdirip kucağımıza almayıda nasip eder, yıllardır Kadınlar Kulübünü takip ediyorum hiç üye olmamıştım. hamile kalırsam bende üye olup yazarım diyordum kısmet bugüneymişşşş. Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hamile kalamayanlarında pes etmemelerini, uğraşmaya devam etmelerini mutlaka başaracaklarına inanmalarını istiyorum. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, sevgilerimle.......

kan testimi verdim ama maalesef kanı verdikten sonra öğrendim tadilatları varmış sonuç pazartsi. zaten merkeze p.tesi gidicem bende eve gelirken israr testi aldım yine negatif çıktı atıkk umudum bitiyo arkadaşlar:KK43:(( 10. günde idrar testi yapıp negatif sonuç alan ve kanda pozitif çıkan varmı??

kuzum bi sakin ol:KK34::KK34::KK34: ben varım 9. gün negatifti kanda pozitif çıktı idrar testi çok yanıltıcı sakın güvenme :KK50::KK50::KK50:

kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursa:KK43: sizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım

cnm güzel bi haber bu hiç stres yapma sakin sakin bekle pazartesiyi rabbimin izniyle hayırlısı olsun

benimde transfer sonrası 9.günüm :18::18:pazartesi test günüm ama hiç belirtim yok sadece çok korkuyorum yine negatif görmekten:KK14::KK14:

iyiyim canım ssenin test gününde pazartesi günümü....benimde pazartesi çok az kaldı ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki yine kötü çıkacakmış gibi çok korkuyorum..
daha öncekilerde kötü çıkınca aylarca etkisinde kaldım allah korusunda kötü olursa ne yaparım benyaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

Ben de pazartesi taptırıcam canım aynı durumdayım son günler daha zor geçiyo:KK43:

Herkese merhaba; 19 Haziranda transferim oldu. 29 Haziran test günümdü sonuç 283 :))) gebelik kesesi görmeğe gittiğimizde 2 tanesininde tuttuğunu gördük. 1 tanesi çok küçüktü şimdi haftaya C.tesi kontrole gideceğiz inşallah minik bebişimde büyür.10 yıldır uğraşıyorum bu 4. tüpbebek denememdi allahım bizim yüzümüzü güldürdü inşallah tamamına erdirip kucağımıza almayıda nasip eder, yıllardır Kadınlar Kulübünü takip ediyorum hiç üye olmamıştım. hamile kalırsam bende üye olup yazarım diyordum kısmet bugüneymişşşş. Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. Hamile kalamayanlarında pes etmemelerini, uğraşmaya devam etmelerini mutlaka başaracaklarına inanmalarını istiyorum. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün, sevgilerimle.......

hayırlısı cnm hosgeldin aramıza rabbim kucagına almayı da nasip etsin inşallah minik olan da buyur hayırlı haberlerını beklıyoruz

nasılsın canım? benimde zor geçiyo artık napcam bilmiyorum herkese sarıyorum stresliyim. inş. iyi sonuçlar alırız.

Çaresiz bekliyorum işte eşim daha önce test yapmayalım dedi, 2 aşılamadan sonra bu 6. , insanın elinden bişi gelmediği bi durum dua ediyorum ama dondum kakdım sanki

Son düzenleme:
merhaba kızlar, nasılsınız? ben biraz korktum bugün yaa:18:
bizim bi bahçe var oraya gidelim dedik eşimle, köpeğin biri üzerimize doğru gelmeye başladı havlayarak, çooook korktumm ya:18: sonra sahibi çıktı tuttu köpeğini ama benim elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim, eşim de bebeğe bişey olacak diye korktu:KK50::KK50::KK50: bişey olmaz dimi ya, bebeğim veya bebeklerim benimledir değil mi:KK17::KK17: dua ede ede geldim gelir gelmez çamaşırımı kontrol ettim, Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizinkinii:26:

Ben de pazartesi taptırıcam canım aynı durumdayım son günler daha zor geçiyo:KK43:
pazartesi sonucu verince sonuç çıkasaya kadar ki zamanda hiç geçmiyo
allah yardım etsin hepimize
inşallah canım inşallah dua ein sizde neolur.
bence moralini bozma idrar testleri güvenilir değil.....
bu ilk tüp bebekmiydi:26::26:

transfer nasıl oluyor zor bir işlemmi.agrı acı falan..bebişlerim dururlar mı yaa pazartesi ya:KK43:

Hayır canım son derece kolay bir işlem sonrasında beklemek birazcık zor geliyor bebegimize bir an önce kavusalim diye. Kendini rahatlat çünkü ne kadar kendini serbest bırakırsan transferin o kadar güzel gerçekleşiyor. Ben böyle iyice biraktim kendimi doktor çok gevset şimdi dedi bütün vucudumu gevsettim bebek rahat geçsin diye. Hemen bitti sonra içime tuhaf bir his geldi eyvah dedim nasıl koruyacagim ben onlari şimdi nasıl hareket edeceğim.Allah korur inşallah diyerek rahatladım ve tutunup tutunmayacaklarini bilmesemde onların icimde olması güzel bir histi

Hayır canım son derece kolay bir işlem sonrasında beklemek birazcık zor geliyor bebegimize bir an önce kavusalim diye. Kendini rahatlat çünkü ne kadar kendini serbest bırakırsan transferin o kadar güzel gerçekleşiyor. Ben böyle iyice biraktim kendimi doktor çok gevset şimdi dedi bütün vucudumu gevsettim bebek rahat geçsin diye. Hemen bitti sonra içime tuhaf bir his geldi eyvah dedim nasıl koruyacagim ben onlari şimdi nasıl hareket edeceğim.Allah korur inşallah diyerek rahatladım ve tutunup tutunmayacaklarini bilmesemde onların icimde olması güzel bir histi

anım çoksaol.iş gelişip bölünecekler bana sagsalim inşgelicekler..canım ben muayene olurken bile zorlanıyordum dr bana vajinusmus var mı diye sormuştu:) ama dediğin gibi bebişlerimi almalıyım inş dayanacam paztside iğnler başlıycak :KK43: onlarda ayrı bir dert

anım çoksaol.iş gelişip bölünecekler bana sagsalim inşgelicekler..canım ben muayene olurken bile zorlanıyordum dr bana vajinusmus var mı diye sormuştu:) ama dediğin gibi bebişlerimi almalıyım inş dayanacam paztside iğnler başlıycak :KK43: onlarda ayrı bir dert

Rabbim yardım eder canım merak etme sen.. iğnelerinin ismi ne canım benim göbüşten mi?

canlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et

canlar bu gün transferin 9. günü pazartesi test tarihimdi dün idrar testi yapmıştım negatif çıktı ..bnde kanda baktırıyım en azından hazırlıklı gideyim dedim pazartesiye sabah kana baktırdım şimdi sonucumu aldım 12.84 beta hcg.ordaki hemşire değerin pozitif görünüyor ama dış gebelik olabilir değer düşük dedi düzenli artması lazımmış sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim rabbim yardım et

canım tebrik ederim hamilesin işteee, ne güzelll, bundan sonra değer katlanarak artacak inşallah:21::21::21:
hadi gözün aydın, hayırlı olsunnn:KK16::KK16::KK16: 2 gün sonra testi tekrarla canm

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri bu son adet tarihinden sonra
ki hesaplama

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hf 13,300 - 250,000
17-24 hf 4,000 - 165,000

Gebeliğin ilk tanısında yumurtlamadan sonraki ilk 20 gün içinde,gebelik nedeniyle çıkan Beta HCG Değerleri:

En Düşük Beta HCG, En Yüksek Beta HCG, Ortalama Beta HCG
12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 464
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

canım tebrik ederim hamilesin işteee, ne güzelll, bundan sonra değer katlanarak artacak inşallah:21::21::21:
hadi gözün aydın, hayırlı olsunnn:KK16::KK16::KK16: 2 gün sonra testi tekrarla canm

inşallah mavera inşallah pazartesi zaten merkeze gideceğim ama bn hala inanamıyorum

merhaba kızlar, nasılsınız? ben biraz korktum bugün yaa:18:
bizim bi bahçe var oraya gidelim dedik eşimle, köpeğin biri üzerimize doğru gelmeye başladı havlayarak, çooook korktumm ya:18: sonra sahibi çıktı tuttu köpeğini ama benim elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim, eşim de bebeğe bişey olacak diye korktu:KK50::KK50::KK50: bişey olmaz dimi ya, bebeğim veya bebeklerim benimledir değil mi:KK17::KK17: dua ede ede geldim gelir gelmez çamaşırımı kontrol ettim, Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin hepimizinkinii:26:

cnm korkma bende 11 gun boyunca 3 sefer kavga ettım ılk gun gelırken araba fren yaptı arka koltukta yatarken dusuyordum cok korkmustum kavga da elım ayagım bosaltı ateşlerım cıktı tansıyonum cıktı cok sınırlendıgım ıcın sıgara bıle ıctım uyurken annem odaya gırmıs yazık kadın tv kapatmak ıstemıs gozumu bı actım karsımda ben cıglık cığlığa korktum tabı kı ama çok sukur bıseycık olmadı sende rahat tut kendını stres yapma duaya devam et rabbım hayırlısını nasıp etsın burdan bı arkadas demıstı cok sıkı tutunuyorlar dıye kolay kolay bı sey olmaz:KK34::KK34::KK34:

X