haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

transfer nasıl oluyor zor bir işlemmi.agrı acı falan..bebişlerim dururlar mı yaa pazartesi ya

cnm benim inşallah güzel bir transfer geçirirsin bebişler sana tutunur inşallah.Benim transfer anestezi altında oldu.Muayenede sıkıntı yaşıyorum.dr dedi transfer anestezi altında olmalı. bu da benim işime geldi.Napayım kendimi ister istemez kasıyorum.elimde değil. eğer böyle bir sıkıntın varsa dr söyle...Allah kolaylık versin canım:)))

kızlar 15 dkdır buradyım hamilemşim di,ye sordum çok destek oldunuz maşallh 7 kişinin içinde bir mavera varmış demekki herkesin derdi kendine imiş bnde beni siz anlarsınız sanmıştım yinede herkese tşkrler

şimdiden hayırlı olsun ...hamişsin cnm hamiş ...o değer inşallah katlanarak artacak...

korkma tatlım bişey olmamıştır inşallah..bakalım sen kaç kese göreceksin.

tebrik ederim canım. inşallah değerin katlanır.bu ve daha az değerle hamilelik yaşayan çok kişi okuduk burdan.dua et bol bol

cnm benim sitem etme hemen . daha yeni görüyorlardır arkadaşlar.mesela ben şimdi gördüm.bazı arkadaşlarımızın sayfası açıktır ama kendisi net başında bdeğildir belki...bu güzel mutlu haberin sevincini tabiki hepimiz paylaşacağız...tekrar hayırlı olsun tatlım

kıyamam canım ben sana keşke değerleri bilsemde bi fikir verebilseydim sana daha ben çok başındayım herşeyin bi de benim durumumda olan hiç kimse yok ( ama bence bebişin seninle ferah tut yüreğini annesini bırakmaz fıstık bak görürsün :))

canm çok sağol ya içime su serptin valla inşallah bişeycik olmaz yavrularımıza, ne değişik bir duygudur bu ya

hayırlı olsun arkadaşımm:)))))))))))))

yükselecek inşallah değerlerin merak etme:)

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

taze annenin hormanları tavan yapmış hepimiz alınganız galiba.hamilesin canım inşallah

15 gün sonra yumurta toplancak ben hala sigarayı bırakamadımm offfff offffffffff :'(

sen sigaraya böyle takarsan hiiiççççç olmaz. içmicem diye sürekli dşününce hep aklında kalıyo işte. 2 fırttan bişi olmaz ama 2 fırttan sonra at mutlaka.zaten sonra alışıyosun. bende işe yaradı.

15 gün sonra yumurta toplancak ben hala sigarayı bırakamadımm offfff offffffffff :'(

bi uzmanla görüşsene tatlım.bu önemli bir süreç.gerekirse hipnoz yaptır.ama bırak artık ne olur.
kendini düşünmüyosan yumoşlarından çıkacak olan civcivleri düşün.minik minik

dediğini yapıcam canım inşallah bende de işe yarar çnk bırakmam gerek dedikçe yakıyorum bir tane Allahım yardım et

inşallah canm...merakla bekliyorum pazartesiyii.. bu arada sen tek kese mi gördün çift mi?

bi uzmanla görüşsene tatlım.bu önemli bir süreç.gerekirse hipnoz yaptır.ama bırak artık ne olur.
kendini düşünmüyosan yumoşlarından çıkacak olan civcivleri düşün.minik minik

yumoşlarımız dimi canlarımız dimi ayy ben naasıl yapıyorum bunu onlara :'(((

aynı benım durumuma dusmussun cnm benım 8.84 dü ve 10 gundu dıs gebelık demedıler ama dış gebelik tüplerde oluşuyor benim tüpüm yok mesela sen çok takılma onlara sakin ve stressiz ol daha erken gün olarak bekle ve dua et cnm e2 kaç çıktı senin

Canım tebrikler Allahim tamamina erdirsin. Hamilesin merak etme buradaki birçok arkadaşın böyle başlayıp katlanarak devam etti. Üstelik daha test gününden önce gayet iyi. Hemsireye bakma sen o ne anlayacak neler görüyoruz burda. Rabbim yüzünü güldürsün bebeginle :49

nasıl yani ebruli seninde mi tüpün yok biraz bahseder misin arkadaşım bende de tüp yok ??

inşallah canm...merakla bekliyorum pazartesiyii.. bu arada sen tek kese mi gördün çift mi?

benim tek embriyo transferiydi canım. dru ne desem ikna edemedim.çok gençmişim. çoğul gebelik tehlikeliymiş vs vsvs. hayırlısı inşallah. mercimeğim dünyaya sağlıkla bir gelsin hemen kardeşe başlarız diyoruz. geldik 30 yaşına :18:
ama senin ikiz gibi geliyor bana canım.bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…