haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

lenitla tebrik ederim:KK16::KK16:oğluşunu sağ salim kucağında alırsın inş....
darısı başımıza şubat tüpçülerinin çoğu :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:erkek evet......
ayyyy benim olsunda kız oğlan hiç farketmez:KK5::KK5::KK5:

canım benim amin Allah razı olsun :KK1: hayırlısıyla seninde güzel haberlerini alacağız tez vakitte sakın ümütsizliğe kapılma

kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursa:KK43: sizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım

Canım bebeğimin cinsiyeti belli oldu elbet teyzesi oğluşum geliyor :KK1: şubat tüp bebeklerinin çoğu erkek :KK1: sağ sağlıklı eli ayağı düzgün olsunda başka bişey istemiyorum canım :)))

ayyyyyy çok sevindim ne güzel allahım hayırlısıyla kucağına aldığın günleride göstersin canım çok sevindim :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlarhastane aradı 11 taneden 10 u istenilen olguluktaymış ancak 4 ü döllenmişve pazartesi transferim varmı. bu durumda 3. gün mü oluyor..neden sadece dördü döllendi.ya bişe olursa:KK43: sizce iyimi? niye bizi 5. güne bekletmediler..a yyy kızlar sevinsemmmi üzülsemmi anlamadım
üzülme canım benimde 10 tane toplandı sadece 3 tane embriyo oluştu ve 5.güne gidemediği için 4.gün transfer oldu....
2.3.gün transferi ile hamile kaln arkadaşlar çok.....
dua et ki pazartesi gününe gelsin 4taneside.
eğer dün toplama olduysa bugün birinci gün sayılır

benimde transfer sonrası 9.günüm :18::18:pazartesi test günüm ama hiç belirtim yok sadece çok korkuyorum yine negatif görmekten:KK14::KK14:

iyiyim canım ssenin test gününde pazartesi günümü....benimde pazartesi çok az kaldı ama ben hiç birşey hissetmiyorum sanki yine kötü çıkacakmış gibi çok korkuyorum..
daha öncekilerde kötü çıkınca aylarca etkisinde kaldım allah korusunda kötü olursa ne yaparım benyaaaaa:KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydın meleğim sakın olumsuz düşünme nolur herşey çok güzel olacak gör bak burda ne halaylar çekecez :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

hımmmm işte onu da bilmiyorum ki canım durumumu anlatsam belki sen anlarsın; 1.5 ay önce zaten bir tane olan tüpüm alındı şu anda hiç tüpüm yok,, bu hafta 5 gün önce yumurtlama günümde çağırdı doktorum ilk olarak 2 tane birden yumurta oluşmuş dedi tüpün olsa normal yoldan ikiz gebelik bile yaşardın dedi (bu arada benim 2 evladım var normal yoldan bu 2. evliliğim canım kocamın yok) ve o gün lucrın iğneye başladık bugün 5. günüm,, nasipse de 15 gün sonra yumurtalarım toplanıcak,, bu durum kısa mı oluyo uzun mu oluyo bilmiyorum doktoruma gidince ben lal olup hiç bişey sormuyorum sonra da böyle tırmalıyorum :)) durumum ne sence canım benim ???

canım kusura bakma biraz geç geldim sabah bulantıları başladıda :KK50::KK50::KK50::KK50:

uzun protokolde adetin 21. günü lucrıne başlayıp tekrar adet gördüğünde 3. günü iğne değişiyo gonalf yada puregon veriyolar ....1 hafta 10 gün sonrada opu yapılıyo

seninkini bende çözemedim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

günaydın meleğim sakın olumsuz düşünme nolur herşey çok güzel olacak gör bak burda ne halaylar çekecez :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

canım kusura bakma biraz geç geldim sabah bulantıları başladıda :KK50::KK50::KK50::KK50:

uzun protokolde adetin 21. günü lucrıne başlayıp tekrar adet gördüğünde 3. günü iğne değişiyo gonalf yada puregon veriyolar ....1 hafta 10 gün sonrada opu yapılıyo

inş canım yaaa dediğin gibi olur......
pardon efenim:KK53::KK53:bundan sonra size İKİZLERİN ANASI diyebilirmiyim:KK1::KK1::KK1:

canım gözün aydın 11 da 4 daha ne olsun benim 20 de 4 tü :KK9::KK9::KK9::KK9: bu arada evet 3. gün embriyosu oluyo ama bunda tedirgin olucak bişey yok benimkilerde 3. gün embriyosuydu teyzesi inşallah sendende güzel haberler alıcaz kafana takma :KK19::KK19::KK19::KK19:

mide bulantılarını bizde görürüz inşallah :))) arkadaşım benim durumumda olan bir tane bile yoldaş bulamadım kendime anneyim çok şükür ama dünyalar iyisi canım kocam baba olmayı en çok hak edenlerden biri Rabbim nasip eder inşallah,,, yumurta sperm problemi yok ne oluyo neler oluyo neler olucak bilmiyorum ve bu muallak öldürcek beni :KK43:(((

kızlar tekrar başladık yasinlere okumak isteyenler mesajı beğensinler eklerim :KK34::KK34::KK34:

1- nurdanur_______2 okudu
2-mıraclevalerıe__________2 okudu
3-1demetumut_______1 okudu
4-mavera19_________1 okudu
5-sevilimmm_______2 okudu
6-zumrutline________3 okudu
7-gzde87__________1 okudu
8-kardelen_27_________1 okudu
9-flufem
10-destina38

cnm 1 tane daha okuyorum ekleyim:)))

kan testimi verdim ama maalesef kanı verdikten sonra öğrendim tadilatları varmış sonuç pazartsi. zaten merkeze p.tesi gidicem bende eve gelirken israr testi aldım yine negatif çıktı atıkk umudum bitiyo arkadaşlar:KK43:(( 10. günde idrar testi yapıp negatif sonuç alan ve kanda pozitif çıkan varmı??

üzülme canım benimde 10 tane toplandı sadece 3 tane embriyo oluştu ve 5.güne gidemediği için 4.gün transfer oldu....
2.3.gün transferi ile hamile kaln arkadaşlar çok.....
dua et ki pazartesi gününe gelsin 4taneside.
eğer dün toplama olduysa bugün birinci gün sayılır

canım yani benim üçüncü gün mü olucak transfer niye denemiyorla kalitesiz miki acaba..inş gelirler ya

canım gözün aydın 11 da 4 daha ne olsun benim 20 de 4 tü :KK9::KK9::KK9::KK9: bu arada evet 3. gün embriyosu oluyo ama bunda tedirgin olucak bişey yok benimkilerde 3. gün embriyosuydu teyzesi inşallah sendende güzel haberler alıcaz kafana takma :KK19::KK19::KK19::KK19:

maşallah darısı başıma inş inş iki tane trasfer eder ve tutunurlar canım.. buarada transfer işlemi nasılzormu acıtıyormu..ben opudan sonra agrı çektim dün bütün gün

:KK43:( off çok korkuyorum ben gidiyim ozaman yaptırım sonucu yazarım arkadaşlar. yaptırırım Allahtan umut kesilmez

hadi hayırlı haberlerle gel cnm bize duanı dilinden eksik etme giderken gelirken ve beklerken
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
("Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır") ben hep okudum sende oku cnm

sen 3.gün olduğuna takılma kalitesi bugünden itibaren belli olacak bölünme sayısına göre benim 6 hücreliydiçok moralim bozuldu ama baktım ki 2 -4 hücre ile hamile kalanlar dolu.....
aslında benimde pek umudum yok bu 5.denemem 5.denemede de negatif alırsam nasıl dayanırım bilmiyorum:KK14::KK14: dr göre kalitesi kötüydü embriyolog orta kalite demişti her aradığında....pazartesi gününü bekliyorum inş olmuştur....hücre sayısı kalitesi sadece bahane RABBİM ol diyecek ve olacak ....

canım yani benim üçüncü gün mü olucak transfer niye denemiyorla kalitesiz miki acaba..inş gelirler ya

Son düzenleme:
mide bulantılarını bizde görürüz inşallah :))) arkadaşım benim durumumda olan bir tane bile yoldaş bulamadım kendime anneyim çok şükür ama dünyalar iyisi canım kocam baba olmayı en çok hak edenlerden biri Rabbim nasip eder inşallah,,, yumurta sperm problemi yok ne oluyo neler oluyo neler olucak bilmiyorum ve bu muallak öldürcek beni :KK43:(((

inşallah canım gör bak bulantı nasıl oluyomuş :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

canım doktorun lucrıni kullan adet olunca gel dediyse uzundur ......yumurta ve sperm sorunu yoksa inşallah güzel sonuç alırsın zaten tüp bebekteki amaç tüplerde olamayan döllenmeyi dışarda yapıp anneye vermek :KK31::KK31::KK31:
ben bi gidip bişeyler yiyim yaa çok kötü oldum birazdan gelirim :KK50::KK50::KK50:

X