haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

ANNE OLMAK İSTİYORUM

Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…

ne kadar zormuş her şey şuan ağlamaktayım bunu sadece sizlerle paylaşabiliyorum aklın alamdığı şeyler yaşıyoruz ama güçlü olmaya çalışıyorum çalışıyoruz arkadaşlar beklemenın bu kadar zor olduğunu hiç tahmin etmemiştim.rabbimden hep şunu istiyorum her sonuç için sabırla şükürle karşılamayı nasip etmesini...isyan eden kullarından olmak istemiyorum rabbim yardımcımız ol yaradanım.

ANNE OLMAK İSTİYORUM

Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…

canım yaa ağlattın beni:KK43::KK43: Rabbim hayırlısıyla nasip edecek sana da inşallah.. bir gün sen de anne olacaksın, onun mutluluğunu hüznünü paylaşacaksın inşallah...bunda da vardır bir hayır canım

kafam bı dunya demıstım dedım ınandınız mı degerlerı yazmamısım beta hcg 8.84,e2 48.13

canm yürekten tebrik ederim bence değerlerin test gününden 5 gün önceki değere göre çok iyi
inşlh sağlıcakla devamı gelir :KK16::KK16:

değerin gayet güzel katlanıyor canım iyi şeyler düşün:KK34:
kanamalar için iğne kullanıyorsundur zaten, biraz da kendine dikkat et, başka yapacak bişey yok sanırım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin:KK16::KK16::KK16:

sağolasn canm:KK16: iğne kullanıyorum evt kendime yeme içmede çok dikkat edemesem de dinlenmeye çalışıyorum

kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Canım çok çok tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Yasinlerimiz yerine ulaştı Allahın izniyle önce senin için sonra da bekleyen tüm arkadaşlar için. Rabbim hayırlı evlat eylesin,sağlıklı sıhhatli inşallah.

saol canım ya allah razı olsun allahım herkese sanada nasip etsin :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

bugün transferin 33. günüydü :KK52::KK52::KK52::KK52:
ay evet gördük ikisininde kalp atışlarınıda duyduk çok şükür :KK52::KK52::KK52:

amin inşallah canm..ne güzel keseleri de kalp atışlarını da duymuşsun.. artık güzel güzel büyüsün yavrular:KK16::KK16:

cnm benim dediğin gibi kısmet.Benim dr alev ama transfer günü dr um yurtdışındaydı. Transferi emre dr yaptı.Bu duruma ister stemez biraz üzüldüm .insan kendi doktoru transfer yapsın istiyo. Emre doktoru da biliyorum çok şeker bir insan. Benim test tarihim 18 temmuz. İnşallah bebeğim tutunur. bu arada sen tahlilini eurofertide mi yaptırdın? eğer klinikte yaptırdıysan sonucu kaç saat sonra aldın?Sorularımla bunalttım cnm ...Allah a emanet ol...DUa ile...:KK3::KK3::KK3:

saçmalama canım ya öyle şey olur mu hiç istediğini sorabilirsin tabi.evet emre bey gerçekten çok şeker bi insan.Tahlili eurofertilde yaptırdım sabah 8 de kan verdim 2:30-3 gibi ararım demişti hemşire 3:30 oldu aramayınca ben aradım sonucu söyledi 0 çıkmış senin kaçıncı gün transfer yaptılar dondurulmuşun var mı?inşallah sıkı sıkı tutunur bebişin tekrar bu sitresi yaşamazsın.benim ağustosta donmuşlardan yerleştircekler inşallah. sende Allah a emanet ol canım sitres yapma kendine

kızlar biz geldik kan değerimiz tek gibiydi ama ikiside tutunmuş şoktayımmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ayyyy çokk sevindimmm:KK52::KK52:
sağlıcakla kucağına al inşlh canm
biz de inşlh görürü o pıt pıtları

ağlamaktan gözlerim şişti
demek ki dua vakti geldi
görüşmek üzere kızlar

rabbim yüreklerimize inşirah versin canm inşlh az kaldı biraz daha sabr

şu an böyleyim:KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: :KK62: çok sevindim canım....sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler inş.... bunlar senin için:KK71::KK71: RABBİM BENİM GİBİ ANNE OLMAYI İSTEYEN TÜM KIZCELERE NASİP ETSİN İNŞ... BU ARADA ÖRÜLECEK YELEKLERR İKİ OLDU...:KK6::KK6:

X