haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum

ozelden yazamadım.pazartesiye gerek kalmadı.bugun bır rahatsızlığımdan dolayı konrole gıttım.dr.gelmısken kan testıne bakalım dedı ve sonuç 0.86.ınsallah senın olacak.ama ben cok ama cok uzgunum

Lal senin bugun kacinci gunundu beninde 8. Gunum sonuç 0.36 yani negatif

canım benim mutluluğun daim olsun inş darısı başımıza

mrv nur bugün nasılsın canım var mı yine benzer şeyler benimkiler hafifledi sanki üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

ben hiçbirşey anlamadım vallahi bende adet olcakmışım gibi belirtiler var gögüslerim bi şişiyo bi iniyo dengesizleştiler iyice :)
ve hiçbişey hissetmiyorumm yani bence bebişim tutunamadı inşallah bana süpriz yapar. pazartesi sonuç bakalım inşallahh vardır. ama gittikçe umudum bitiyo

10.gun 0.86 negatıf

üzülme arkadaşımm Allahh neyi nasip ederse onu yaşıcaz. bizimde sınavımız bu çok zor bi sınav ama eminim sonunda elimizde güzel bebekler olcak buna inanalım başka çarezim yok Allah bizlere sabır versin ve hiç ummadığımız anda hamile haberimizi alalımm inşallah.

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi

canım ya çok üzüldüm...ama 12.gün bir daha tahlil yaptırsan belki yükselir değerin:44:
doktorunla görüştün mü ne diyor?

öyle tutunmadı falan deme yaa tutunmuşlardır inşallah... ben de gelip gediyorum bi olmustur bi olmamıstır ....benim de öyle dün adet olucam galiba şeklinde hissediyordum bugün sanki hiç bişi yok göğüsler de aynen dediğin gibi dün acıyodu bugün acımıyo sanki... tutunmuşlardır inşallah Allahım yüzümüzü güldür inşallah

10.gun 0.86 negatıf

canım yazmışsın yeni gördüm kusura bakma
ben ne söylersem söyleyim zaten teselli etmeyecek seni, çok zor bir durum, ağır bir imtihan..
Rabbim ferahlık versin, güç kuvvet kolaylık versin sana ve eşine, toparlanıp yeniden denemeniz için..hatta inşallah tedavisiz nasip etsin bebişlerinizi canm

inşallah canım ya inşallah. Allahım hepimizin gönlünü biliyo dualarımızı biliyo geri çevirmesin inş. emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
benim bugün 9. günüm idrar testi yapmak istiyorum ama korkuyorum napcağımı bilmiyorum. sen kaçıncı günündesin

Lal senin bugun kacinci gunundu beninde 8. Gunum sonuç 0.36 yani negatif

lal, eslem olumsuz sonuç almanın nasıl olduğunu defalarca yaşadım, belki sizler de dah aönce yasadınız biilmiyorum ama ...kendinizi yıpratmayın lütfen hemen hazır olur olmaz yeni tedaviye... ve vaktiniz var daha umarım bir süprizle gelir bebekleriniz ve artış olur umutsuz olmayın

benim de 9. günüm ama idrar test yapabili rmiyim bilmiyorum

canım ben de ikinci 41 yasin için 1 tane yasin okudum. burdaki tüm arkadaşlara dua ettim, Rabbim herkesin gönlüne göre versin. evlat hasretiyle yanan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin..aminn

bugün gelmedim diye ağlıyorsun
neden gelmediği mi sormuyorsun
beni yaradan deme di hadi OLSUN
yaradan anne mi baba mı sınıyor biliyosun

ummadığınız anda geleceğim
benden hiç vazgeçmeyin
geldiğimde o güzel yüzünüzü güldüreceğim
bede size geleceğim günü sabırla beklemekteyim.....

bebeğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…