haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

kafam bı dunya demıstım dedım ınandınız mı degerlerı yazmamısım beta hcg 8.84,e2 48.13

cnm benim Hayırlı olsun çok sevindim..15 yıl dile kolay...Allah tamamına erdirsin. bizlerde o güzel haberi alalım inşallah.

ebruli canm benim ama sevinçten ağladım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlara vesile olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok çok sevindim darısı bizlere

Arkadaşlar günaydın
13.günüm bugün ve 11.günden sonra tekrar test yaptırdım
11.gün 392 idi bugün 710
biliyosunuz kanamalarım da devam ediyo
ne düşünmeliyim

değerin gayet güzel katlanıyor canım iyi şeyler düşün
kanamalar için iğne kullanıyorsundur zaten, biraz da kendine dikkat et, başka yapacak bişey yok sanırım.Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

herhangi belirtin varmıydı bugün kaçıncı günündü:26::26:

kafam bı dunya demıstım dedım ınandınız mı degerlerı yazmamısım beta hcg 8.84,e2 48.13

ebruli hayırlı olsun canım ya Allah tamamına erdirsin, beni de cesraetlendirdin test yapmaya, idrar testi yapmıs mıydın hiç?
belirtiler var mıydı? darısı başıma inşallah

Son düzenleme:

hadi hayırlı uğurlu olsun canım, gözün aydın.Allah tamamına erdirsin çok sevindim
sen kendine dikkat et ki değerlerin kat kat artsın

canım hadi gözün aydın kesenizi görmüşsünüz darısı kalp atışına ve tabiki darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah
pazartesi günü göreceğim ben de inşallah

gözyaşlarımı tutamadım inanki nerden buldun bunu böyle .
bir duygu bu kadarmı güzel anlatılır yada yüzlerce kişinin duygusu bu kadarmı aynı olur

canım kalp atışları 7 ya da 8. haftalarda duyuluyormuş araştırmalarıma göre. belki duyulmayabilir pazartesi, bir sonraki hafta gider onu da duyarsın inşallah canm..

:

yyaaaa o kadar sevindim ki canım:))))))))
hayırlı olsun inşallah Rabbim sevincini tamamına erdirsin.15 yıl dile kolay.inşallah hepsi bitmiştir artık.:118::118::119::119:
halaylar senin için:)
:):)

ebruli hayırlı olsun canım ya Allah tamamına erdirsin, beni de cesraetlendirdin test yapmaya, idrar testi yapmıs mıydın hiç?
belirtiler var mıydı? darısı başıma inşallah

valla cnm ben 8 ve 9 gün test yaptım hayali 2 çizgi vardı varla yok arasında ama hafıfde olsa vardı bugunde sabah dayanamadım herkes uyurken evden kactım kan testıne dayanamdım cok stres oldum dun butun gun aksama kadar sarmadıgım kımse kalmadı kavga etmem dedıgım ınsanlarla bıle kavga ettım gergındım dedım bı yaptırayım bende rahatlayayım herkes de benden kurtulsun ımseyle kavga etmeyeyım

canım kalp atışları 7 ya da 8. haftalarda duyuluyormuş araştırmalarıma göre. belki duyulmayabilir pazartesi, bir sonraki hafta gider onu da duyarsın inşallah canm..

inş yaaa şu iki gün de bi geçseydi pişman oldum gitmediğime şimdi en azından keseyi görürdüm ama wardır bi hayır inş hayırlı haberler weririm pazartesi günü

:

yyaaaa o kadar sevindim ki canım:))))))))
hayırlı olsun inşallah Rabbim sevincini tamamına erdirsin.15 yıl dile kolay.inşallah hepsi bitmiştir artık.:118::118::119::119:
halaylar senin için:)
cnm çok tesekkur edrıminsallah artışları goruruzde daha da bı mutlu oluruz darısı bekleyen herkesın basına yuce rabbım herkesın ısını kolaylastırsın kucaklarını bos cevırmesın

cnm çok tesekkur edrıminsallah artışları goruruzde daha da bı mutlu oluruz darısı bekleyen herkesın basına yuce rabbım herkesın ısını kolaylastırsın kucaklarını bos cevırmesın

ebruli çok mutlu oldum senin adına canım Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı da nasip etsin inşallah....

Çok sevindim senin adına ebruli artık daha rahat ol bence ilk adımı attın hayırlısıyla...Allah bu sevgiyi bekleyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah, ben de eve giderken bi test alayım bari:) göğüslerde bir belirti var mıydı acıma falan

Son düzenleme:
gözyaşlarımı tutamadım inanki nerden buldun bunu böyle .
bir duygu bu kadarmı güzel anlatılır yada yüzlerce kişinin duygusu bu kadarmı aynı olur
bende her okuduğumda çok üzülüyorum hepimizin derdi ortak olunca duygularda aynı oluyo
cnm bel agrım kasıklarda batmam vardı son zamanlarda koku duyarlılıgı basladı cok hafıfde mıde bulantım vardı bugun 10 gunumdu
ne güzel yaa 15 yılın sonunda mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…