- Konu Sahibi superisi_21
- #5.301
bizler çok zorlu süreçlerden geçiyoruz bn 3 yıllık evliyim bir aşılama yaptırdık olmadı sonra biryerden başlanacak dedim ve ilk demnmemiz.doktora gittiğimizde ilk sözcük bni yıktı üzüldüm ağladım eşime belli etmemeye çalıştım aklımdan geçmedi değil geçti neden biz dedim sonra hemen toparlandım ve bu bnm sınavım dedim kimi bu hayatta kocasından kimi maddiyattan kimi ailesinden kimi sağlığından çekeck bnm sınavımda bu dedim başladık haziran 15de tadviye her ultrosona girdiğimde ağladım iğneler ultrason derken opu oldum opudan da ağlayarak uyandım ve şimdi bekleme safhasındayım o hastaneye gittikçe şükredecek o kadar çok şeyim olduğunu anladım ki rabbim tedbirini alın takdir benden der maddi manevi gücüm yettiği yere kadar deneyeceğim inşallah pazartesi güzel haberler veririm size olmazsada cnımız saolsun durmak yok devam rabbim inşallah olur dediği yere kadar gideriz bu olurruda en yakın zaman pazartesi olur inşallah. dün cnm sıkkındı ama bu gün nedense içim çok rahat çünkü tıbben yapılması gerekeni yaptık ve yaradanım older bizimde hepimizinde yüzü güler .hepinizi çok seviyoreeeee
canım benim gerçekten tıbben hiç bir sorun yok ama ne norn-mal nede tüp bebek hiç biri olmadı benim tabi bu ilk deneme bayramda dondurulmuş embrıyolarımızla yola çıkıcaz eylule kadar ancak biter heralde allah istemeden olmuyo işte naparsan yap inşallah en yakın zaman da yüzümüz güler allah dualarımızı kabul etsin negatif sonucumu öğreneli 4-5 gün oldu hala çok üzgünüm.............