haziran 2013' te tüp bebek yaptıracak anne adaylarımızzzzz

bizler çok zorlu süreçlerden geçiyoruz bn 3 yıllık evliyim bir aşılama yaptırdık olmadı sonra biryerden başlanacak dedim ve ilk demnmemiz.doktora gittiğimizde ilk sözcük bni yıktı üzüldüm ağladım eşime belli etmemeye çalıştım aklımdan geçmedi değil geçti neden biz dedim sonra hemen toparlandım ve bu bnm sınavım dedim kimi bu hayatta kocasından kimi maddiyattan kimi ailesinden kimi sağlığından çekeck bnm sınavımda bu dedim başladık haziran 15de tadviye her ultrosona girdiğimde ağladım iğneler ultrason derken opu oldum opudan da ağlayarak uyandım ve şimdi bekleme safhasındayım o hastaneye gittikçe şükredecek o kadar çok şeyim olduğunu anladım ki rabbim tedbirini alın takdir benden der maddi manevi gücüm yettiği yere kadar deneyeceğim inşallah pazartesi güzel haberler veririm size olmazsada cnımız saolsun durmak yok devam rabbim inşallah olur dediği yere kadar gideriz bu olurruda en yakın zaman pazartesi olur inşallah. dün cnm sıkkındı ama bu gün nedense içim çok rahat çünkü tıbben yapılması gerekeni yaptık ve yaradanım older bizimde hepimizinde yüzü güler .hepinizi çok seviyoreeeee

canım benim gerçekten tıbben hiç bir sorun yok ama ne norn-mal nede tüp bebek hiç biri olmadı benim tabi bu ilk deneme bayramda dondurulmuş embrıyolarımızla yola çıkıcaz eylule kadar ancak biter heralde allah istemeden olmuyo işte naparsan yap inşallah en yakın zaman da yüzümüz güler allah dualarımızı kabul etsin negatif sonucumu öğreneli 4-5 gün oldu hala çok üzgünüm.............

inş yaaa şu iki gün de bi geçseydi pişman oldum gitmediğime şimdi :KK43: en azından keseyi görürdüm ama wardır bi hayır inş hayırlı haberler weririm pazartesi günü

ben de pazartesi kese görmeye gideceğim nasipse güzel haberler verelim inşallah canm:KK16::KK16::KK16:

canım benim gerçekten tıbben hiç bir sorun yok ama ne norn-mal nede tüp bebek hiç biri olmadı benim tabi bu ilk deneme bayramda dondurulmuş embrıyolarımızla yola çıkıcaz eylule kadar ancak biter heralde allah istemeden olmuyo işte naparsan yap inşallah en yakın zaman da yüzümüz güler allah dualarımızı kabul etsin negatif sonucumu öğreneli 4-5 gün oldu hala çok üzgünüm.............

üzülünmez mi serenay üzülüyoruz napalım bizm yapacak bşy yok sabırla beklemekten başka rabbim her şeyin hayırlısını versin rabbim inşallah tedavisiz hamile yapar hepimizi dondurulmuşla şansın biraz daha yüksek olduğunu biliyorum doktorda öyle demişti fakat bizm dondurulmuşumuz bile yok iyi çıkmadılar yani hayırlısıs her şey boş sdece ol emri var inşallah herkese rabbim ol der :21:

bende şimdi aynı soruyu sorcaktım bendeed aynısı adet olcakmışım gibi ve 8. günümdeyim sürekli bakıyorum acaba adetmi oldum diye çok korkuyorum. pazartesiyi iple çekiyorum:KK43:

mrv nur bugün nasılsın canım var mı yine benzer şeyler benimkiler hafifledi sanki üzülsem mi sevinsem mi bilemedim

Çok sevindim senin adına ebruli artık daha rahat ol bence ilk adımı attın hayırlısıyla...Allah bu sevgiyi bekleyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah, ben de eve giderken bi test alayım bari:) göğüslerde bir belirti var mıydı acıma falan

hayır cnm yoktu herkes hassasiyet acıma fala hıssedıyorum dıye yazmıstı ama bende olmadı belkı bundan sonra olur

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi

ebru hamile:nazar: ebru hamile :nazar:

tey tey tey 15 yılın kutlaması sönük olur mu hiç çok sevindimmm:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: :21::21::21::21::21: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

cnm çok sağol valla 15 yıl ya kı agustos 15 de bıtıyor 16 olacagız cok uzun bır sure yasananları anlatsam ınananmazsınız rabbım ya çok şükür yaşattı bu sevinci doktordan çıkan o kelime çok güzeldi ben bunca yıl o kelimeyi duymayı da beklemişim yüce rabbim herkese yaşatsın o sevinci belki sevinmem için çok erken değerler düşük katlansın inşallah daha da bi sevinelim rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin

Kızlar benim bugün transferden sonra 8. Günmde kan tahlili yaptırdım ve sonuç ne yazıkki hüsran 0.36 olsaydı 8. Günde az da olsa yukselirdi

cnm kendını boşa üzüyorsun benım bugun 10 gun yaptırdım doktor bana bıle erkenmıs daha dedı bende 8.84 cıktı kı 2 gunde 2 kata cıkması gerekıyor sımdı sende 0.36 bu yukselmeyecek anlamına d-gelmez ben sabırsızdım sen daha da sabırsızmıssın 10 gunu bekle yaptır tekrar ama moralini de yüksek tut o değer artabilir:KK34::KK34::KK34:

mrh kızlar beni de aranıza alır mısınız :KK34: 29 mayıs günü yumurtalarım toplandı 3 haziran pazartesi transferim var:nazar: 28 yaşındayım ilk denemem Bahçeci kliniğinde yaptırıyorum bende sorun yok eşimin sayı hız morfoloji sorunu var 8 yumurtan döllendi bugün 3. gün az önce aradılar bizim minikle iyiymiş:nazar::nazar::nazar::nazar: herkese uğur getirsin bu başlık Allah herkese yardım etsin herkes bebeğini kucağına alsın hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin Allah herkese:KK71:

canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberini almağı bizlere nasip etsin inş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK9::KK9:

X